Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η «συμφωνία» της Μπλέικ Λάιβλι με τον Ράιαν Ρέινολντς πριν παντρευτούν

Η «συμφωνία» της Μπλέικ Λάιβλι με τον Ράιαν Ρέινολντς πριν παντρευτούν

Το «μυστικό» που τους έκανε ευτυχισμένο ζευγάρι.

Η Μπλέικ Λάιβλι και ο Ράιαν Ρέινολντς απέδειξαν πώς η φιλία μπορεί τελικά να καταλήξει σε σχέση. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας «The Green Lantern» όπου έγιναν στην αρχή δυο πολύ καλοί φίλοι. Ο ηθοποιός του Χόλιγουντ αποκάλυψε στην συνέχεια πώς η χημεία τους ήταν εκείνη που τελικά τους «ώθησε» να γίνουν ζευγάρι.

Μετρούν 11 χρόνια παντρεμένοι και ερωτευμένοι. Το μυστικό τους γι’ αυτή την επιτυχία όλων αυτών των χρόνων ίσως είναι η «συμφωνία» που έκαναν όταν ξεκίνησαν τη σχέση τους. Οι δυο τους ξεκαθάρισαν από την αρχή τις προτεραιότητες στην προσωπική τους ζωή και έγιναν ένα από τα πιο fun ζευγάρια.

Ο κανόνας του ζευγαριού

Σε μία νέα συνέντευξή της, η Μπλέικ αποκάλυψε πως όταν εκείνη και ο ηθοποιός ξεκίνησαν τη σχέση τους, έκαναν μια πολύ συγκεκριμένη συμφωνία. Μιλώντας στην εκπομπή «Further Ado» της Άμπερ Τάμπλιν, η Μπλέικ Λάιβλι μοιράστηκε πως αυτή η συμφωνία ήταν να βάζουν πάνω από όλα την προσωπική τους ζωή. «Όταν ο Ράιαν και εγώ τα βρήκαμε, βάλαμε έναν κανόνα: να μην δουλεύουμε ταυτόχρονα. Ακριβώς για να μπορούμε πάντα να δίνουμε προτεραιότητα στην προσωπική μας ζωή», σημείωσε.

«Η διατήρηση αυτού του κανόνα χρειάζεται ισορροπία και προσπάθεια».

Και αυτή η απόφαση, αποδείχτηκε κάτι παραπάνω από σημαντική για τη σχέση τους. Η Λάιβλι, προφανώς και αναγνώρισε τις προκλήσεις της τήρησης αυτού του κανόνα, τονίζοντας την αναγκαιότητα σκληρής δουλειάς και ισορροπίας, ιδιαίτερα δεδομένου του απαιτητικού προγράμματός της. «Δουλεύουμε πολύ σκληρά και όταν δεν είμαστε στο πλατό. Ακριβώς όπως ο οικονομικός προγραμματισμός, και η διατήρηση αυτού του κανόνα χρειάζεται ισορροπία και προσπάθεια», τόνισε η ίδια.

Στη συνέχεια της συνέντευξης, η ηθοποιός είπε πως όταν βρίσκει ελεύθερο χρόνο, πάντα προσπαθεί να ασχολείται με όσα της αρέσουν. «Έτσι, όταν ήμουν στη Νέα Ορλεάνη, ο Ράιαν ήταν σε μια ταινία και τότε ζωγράφιζα επειδή ήμουν εκεί μαζί του», είπε. «Αλλά όταν έχεις ξαφνικά ελεύθερο χρόνο – όρος που δεν θυμάμαι από τότε που απέκτησα παιδιά, για να βρεις μια νέα δεξιότητα, ακόμα κι αν είναι για μια ή δύο ώρες, σε κάνει να νιώθεις καλά. Είναι ωραίο να συνεχίζεις να μαθαίνεις πράγματα και για τον εαυτό σου», πρόσθεσε.

Όσο για τον Ράιαν Ρέινολντς, έχει δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξή του για το μυστικό του επιτυχημένου γάμου του: «Δεν παίρνουμε ο ένας τον άλλον πολύ στα σοβαρά, αλλά είμαστε και φίλοι».

Σκάρλετ Γιόχανσον-Ράιαν Ρέινολντς: Το άδοξο τέλος τους

Το ζευγάρι (Μπλέικ Λάιβλι-Ράιαν Ρέινολντς) παντρεύτηκε τον Σεπτέμβριο του 2012, έπειτα από ένα χρόνο σχέσης και σήμερα έχει τέσσερα παιδιά. Αυτός είναι ο δεύτερος γάμος για τον Ράιαν Ρέινολντς καθώς το 2008 είχε παντρευτεί την Σκάρλετ Γιόχανσον. Τον Δεκέμβριο του 2010 με μια κοινή ανακοίνωση έκαναν γνωστό τον χωρισμό τους.

«Το διαζύγιο ήταν μεν συναινετικό, αλλά επίσης ήταν και απαίσιο. Με συγκλόνισε συθέμελα. Ξέρεις πως είναι να πιστεύεις ότι η ζωή σου θα κυλήσει με τον ένα τρόπο και μετά όλο αυτό να αλλάζει; Ήταν κάτι που δεν μπορούσα να χειριστώ, που δεν περίμενα ποτέ ότι θα χρειαστεί να κάνω στην ζωή μου. Ήταν το πιο μοναχικό πράγμα που χρειάστηκε να κάνω στην ζωή μου», δήλωνε το 2012 σε συνέντευξή της στην Vogue η 27χρονη τότε Νεοϋορκέζα, απαντώντας σε ερώτηση τι πήγε λάθος στον γάμο της με τον Ράιαν Ρέινολντς .

«Η καριέρα μου κατάστρεψε τον γάμο», είχε πεί η Σκάρλετ Γιόχανσον. «Είναι πολύ σημαντικό να μπορείς να περνάς χρόνο με τον άλλο, να ζείτε πραγματικά μαζί χωρίς να υπάρχει η πίεση δυο ανθρώπων που έχουν δυο καριέρες οι οποίες χρειάζονται επίσης αφοσίωση και συνεχή φροντίδα», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024