Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπλέικ Λάιβλι: Με κοιλιακούς που θα ζήλευαν όλοι δύο μήνες μετά τη γέννηση του 4ου παιδιού της

Μπλέικ Λάιβλι: Με κοιλιακούς που θα ζήλευαν όλοι δύο μήνες μετά τη γέννηση του 4ου παιδιού της

Η Μπλέικ Λάιβλι έχασε μέσα σε δύο μήνες όλα τα περιττά κιλά της τέταρτης εγκυμοσύνης της.

Έχουν περάσει μόλις δύο μήνες μετά τη γέννηση του τέταρτου παιδιού της Μπλέικ Λάιβλι. Η αγαπημένη ηθοποιός μοιράστηκε φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έκανε τους θαυμαστές της να αναρωτιούνται για τα κιλά της.

Στις φωτογραφίες που ανέβασε η Μπλέικ Λάιβλι δείχνει το καλλίγραμμο κορμί της, ποζάροντας με το μαγιό της. Απολαμβάνει τον ήλιο στις διακοπές δύο μόλις μήνες μετά την υποδοχή του τέταρτου παιδιού της με τον σύζυγό της και ηθοποιό Ράιαν Ρέινολντς.

Φορώντας μια παντελόνα και μόνο το μαγιό της, η ηθοποιός αναδεικνύει το υπέροχο σώμα της που επανήλθε σε μικρό χρονικό διάστημα μετά τη γέννα του τέταρτου παιδιού της.

Η 35χρονη ηθοποιός του Gossip Girl και ο σύζυγος της Ράιαν Ρέινολντς έχουν αποκτήσει τρεις κόρες, με το όνομα και το φύλο του τέταρτου παιδιού τους να μην έχει ακόμα αποκαλυφθεί από τους δύο ηθοποιούς.

Απορούν όλοι με το σώμα της Μπλέικ Λάιβλι

«Δεν γέννησες μόλις;» ήταν ένα από τα σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες για την εντυπωσιακή της εμφάνιση λίγους μόνο μήνες μετά τη γέννα.

Με τα σχόλια να δίνουν και να παίρνουν για το σώμα της, υπήρξαν χρήστες που την αποθέωσαν για το γεγονός πως δεν είχε κάνει photoshop στις φωτογραφίες. «Σε ευχαριστώ που είσαι αληθινή», σημειώνει χαρακτηριστικά μια χρήστης στο Instagram.

«Θεέ μου, λατρεύω την έλλειψη photoshop. Kαι την προβολή του όμορφου σώματός σου! Δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να σε αγαπώ περισσότερο. Πλατωνικά φυσικά. Δεν χρειάζομαι να με κυνηγά ο Deadpool», σχολίασε αστειευόμενος χρήστης του Instagram.

«Αυθεντικά όμορφη! Κανένα φίλτρο!» αναφέρει άλλο σχόλιο κάτω από τις φωτογραφίες της.

Η ηθοποιός, που έγινε γνωστή κυρίως μέσα από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στη νεανική δραματική τηλεοπτική σειρά Gossip Girl, απολαμβάνει τη ζωή ως πολύτεκνη μητέρα.

Με το ζευγάρι να έχει αποκτήσει ήδη τρεις κόρες, ο Ράιαν Ρέινολντς δήλωνε στο παρελθόν πως πλέον ξέρει πώς να μεγαλώνει κορίτσια. Αν τώρα υποδέχτηκαν αγοράκι, θα είναι έκπληξη για ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια στο Χόλιγουντ. Ένα ζευγάρι που αγαπά το έξυπνο χιούμορ και τρολάρει ανελέητα ο ένας τον άλλο στα social media.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024