Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Μπεν Άφλεκ ζητά από την Τζένιφερ Λόπεζ να τον συγχωρήσει για τον χωρισμό τους

Ο Μπεν Άφλεκ ζητά από την Τζένιφερ Λόπεζ να τον συγχωρήσει για τον χωρισμό τους

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ μιλούν ανοιχτά για τον χωρισμό τους πίσω στο 2003.

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ μιλούν ανοιχτά για τον χωρισμό τους πριν από 20 χρόνια στο νέο ντοκιμαντέρ της Λατίνας τραγουδίστριας.

Η λαμπερή τραγουδίστρια και ο διάσημος ηθοποιός δεν δίστασαν να συζητήσουν ανοιχτά για τον χωρισμό τους πίσω στο 2003 στο νέο ντοκιμαντέρ «The Greatest Love Story Never Told».

Νομίζω ότι ήμουν θυμωμένη μαζί σου για πολύ καιρό

Το νέο ντοκιμαντέρ, που κάνει πρεμιέρα στις 27 Φεβρουαρίου στο Prime Video, περιλαμβάνει μια συνομιλία ανάμεσα στο ζευγάρι όπου ο Μπεν Άφλεκ ρωτά την Τζένιφερ Λόπεζ αν μπόρεσε να τον συγχωρήσει για τον χωρισμό τους πριν από δύο δεκαετίες.

«Νομίζω ότι ήμουν θυμωμένη μαζί σου για πολύ καιρό» απαντά στον σύζυγό της η Τζένιφερ Λόπεζ. «Αλλά αυτή η απογοήτευση μας οδήγησε και τους δύο σε μια πορεία να καταλάβουμε ότι είμαστε καλύτεροι άνθρωποι. Νομίζω ότι σε συγχώρησα στη διαδρομή. Νομίζω ότι πρέπει να συγχωρήσω τον εαυτό μου για κάποια πράγματα» υπογραμμίζει η Τζένιφερ Λόπεζ.

Η ακύρωση του γάμου

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ ακύρωσαν τον γάμο τους λίγες ημέρες πριν την προγραμματισμένη ημερομηνία στον Σεπτέμβριο του 2003.

Χώρισαν επίσημα τον Ιανουάριο του 2004, παντρεύτηκαν άλλους συντρόφους και έκαναν παιδιά. Το ζευγάρι τελικά επανασυνδέθηκε το 2021 και παντρεύτηκε την επόμενη χρονιά.

Η Τζένιφερ Λόπεζ αποκαλύπτει πως ακύρωσαν τον γάμο τους το 2003 γιατί απλώς κατέρρευσαν από την πίεση. «Όλα αυτά τα χρόνια μου ήταν πολύ δύσκολο, γιατί δεν ένιωθα απλώς ότι έχασα την αγάπη της ζωής μου, ένιωθα ότι έχασα τον καλύτερο φίλο που είχα ποτέ. Και δεν μπορούσα να μιλήσω για τόσα χρόνια και αυτό ήταν το πιο δύσκολο κομμάτι», υπογραμμίζει η λαμπερή τραγουδίστρια.

Στον χωρισμό τους αναφέρθηκε και ο Μπεν Άλφεκ. «Όταν χωρίσαμε, ο καταλύτης για αυτό ήταν ο τεράστιος έλεγχος γύρω από την ιδιωτική μας ζωή» σημειώνει ο λαμπερός ηθποιός, ο οποίος επέστρεψε στη σχέση με την Τζένιφερ Λόπεζ μετά τον χωρισμό του από την Τζένιφερ Γκάρνερ.

Sports in

Ολυμπιακός – Λαμία 4-1: «Μάγος» ο Ποντένσε…

Ο Ολυμπιακός με πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Ποντένσε, που είχε γκολ και ασίστ, επικράτησε με 4-1 της Λαμίας και πλέον στρέφει το βλέμμα του στο κρίσιμο παιχνίδι με την Άστον Βίλα – Τσικίνιο, Ναβάρο και Αλεξανδρόπουλος τα άλλα τρία γκολ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024