Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κατασχέθηκαν πάνω από 70 πυροβόλα όπλα και 3.000 σφαίρες σε έρευνα στο σπίτι του Αλέν Ντελόν

Κατασχέθηκαν πάνω από 70 πυροβόλα όπλα και 3.000 σφαίρες σε έρευνα στο σπίτι του Αλέν Ντελόν

Ο 88χρονος ηθοποιός δεν είχε «καμία άδεια κατοχής πυροβόλου όπλου», δήλωσε ο εισαγγελέας του Montargis.

Περισσότερες από 3.000 σφαίρες και 72 πυροβόλα όπλα. Αυτά βρήκαν οι χωροφύλακες στην ιδιοκτησία του Αλέν Ντελόν στο Ντουσί (Λουαρέ) κατά τη διάρκεια έρευνας που διεξήχθη στις 22 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με τον ακριβή αριθμό που έδωσε την Τρίτη στη δημοσιότητα η εισαγγελία της Montargis.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας η αστυνομία βρήκε 72 πυροβόλα όπλα, μεταξύ των οποίων πυροβόλα όπλα κατηγορίας Α (ορισμένα πυροβόλα όπλα και πολεμικό υλικό) και Β (όπλα που χρησιμοποιούνται για αθλητική σκοποβολή και αυτά που χρησιμοποιούνται για επαγγελματικούς σκοπούς) και συλλεκτικά όπλα, καθώς και περισσότερες από 3.000 σφαίρες, σύμφωνα με τον εισαγγελέα

Οι αρχικές έρευνες δείχνουν ότι ο ηθοποιός, ηλικίας 88 ετών και σοβαρά άρρωστος, «δεν είχε καμία άδεια κατοχής πυροβόλου όπλου», σε αντίθεση με ό,τι είχε αρχικά αναφερθεί. Ξεκίνησε έρευνα για την παράνομη αποθήκευση, απόκτηση και κατοχή όπλων κατηγορίας Α, Β και Γ. Αυτό συμβαίνει με φόντο την ένταση μεταξύ των παιδιών του Αλέν Ντελόν.

Γιατί πραγματοποιήθηκε έρευνα;

Στις 8 Φεβρουαρίου, η εισαγγελία της Montargis έλαβε «μια έκθεση από τον δικαστή που ανέφερε ότι ο Αλέν Ντελόν είχε στην κατοχή του ένα πυροβόλο όπλο», εξήγησε ο εισαγγελέας της Montargis Jean-Cédric Gaux σε δήλωσή του την Τρίτη.

«Μετά από αυτή την αναφορά, ξεκίνησε προκαταρκτική έρευνα η οποία ανατέθηκε στη μονάδα έρευνας της Ορλεάνης», συνέχισε ο εισαγγελέας της Montargis. Η τεταμένη κατάσταση μεταξύ των παιδιών του Αλέν Ντελόν και οι ανησυχίες για την εύθραυστη κατάσταση της υγείας του ηθοποιού ώθησαν χωρίς αμφιβολία τις δικαστικές αρχές να αποτρέψουν τον παραμικρό κίνδυνο.

Οι αρχικές έρευνες αποκάλυψαν ότι ο ηθοποιός «δεν είχε άδεια κατοχής πυροβόλου όπλου», τόνισε ο Jean-Cédric Gaux. Με την άδεια του δικαστή, οι ερευνητές έκαναν έρευνα στο σπίτι του Αλέν Ντελόν την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου.

Τι ακριβώς βρήκαν οι αστυνομικοί;

Κατά τη διάρκεια της έρευνας η αστυνομία βρήκε 72 πυροβόλα όπλα, μεταξύ των οποίων πυροβόλα όπλα κατηγορίας Α (ορισμένα πυροβόλα όπλα και πολεμικό υλικό) και Β (όπλα που χρησιμοποιούνται για αθλητική σκοποβολή και αυτά που χρησιμοποιούνται για επαγγελματικούς σκοπούς) και συλλεκτικά όπλα, καθώς και περισσότερες από 3.000 σφαίρες, σύμφωνα με τον εισαγγελέα του Montargis. Σημείωσαν επίσης «την ύπαρξη σκοπευτηρίου στο ακίνητο».

Η οικογενειακή κόντρα

Μια εκρηκτική συνέντευξη του γιου του θρύλου του γαλλικού κινηματογράφου Αλέν Ντελόν πυροδότησε ανοιχτό πόλεμο στην οικογένειά του, με τον θρύλο της μεγάλης οθόνης να δηλώνει εξοργισμένος και να υποβάλλει μήνυση στον μεγαλύτερο γιο του με αφορμή τις δηλώσεις του.

Ο Άντονι Ντελόν δήλωσε στο περιοδικό Paris Match ότι ο πατέρας του δυσκολευόταν να αποδεχτεί την επιβαρυμένη κατάσταση της υγείας του ενώ κατηγόρησε επίσης την ετεροθαλή αδελφή του ότι αφήνει τον σταρ ευάλωτο αποσιωπώντας τα προβλήματα υγείας του.

Πλέον σε «αποδυναμωμένη» κατάσταση, ο 88χρονος Αλέν Ντελόν «δεν αντέχει πια να βλέπει τον εαυτό του έτσι, εξασθενημένο», δήλωσε ο Άντονι στο Paris Match.

Τότε ο Αλέν Ντελόν ήταν «εξαιρετικά σοκαρισμένος από το μιντιακό ξεσάλωμα που ενορχήστρωσε ο γιος του Αντονι» και επρόκειτο να καταθέσει μήνυση εναντίον του, όπως είχε δηλώσει στο AFP ο δικηγόρος του Κριστόφ Αγιέλα.

Ο Αλέν Ντελόν του είπε ότι «δεν μπορεί να αντέξει την προκλητικότητα του γιου του Άντονι, ο οποίος του λέει συνεχώς ότι είναι ξεμωραμένος», και αυτό που είναι ακόμη πιο «σοκαριστικό» είναι ότι ο γιος του «ισχυρίζεται ότι μπορεί να έζησε τα τελευταία του Χριστούγεννα».

Ο δικηγόρος είπε ότι ο Ντελόν ρώτησε: «Ποιος πατέρας θα μπορούσε να το αντέξει αυτό;».

Με πληροφορίες από: leparisien.fr

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024