Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η βεντέτα της οικογένειας Ντελόν - Οι μηνύσεις, οι κατηγορίες και τα «τελευταία Χριστούγεννα»

Η βεντέτα της οικογένειας Ντελόν – Οι μηνύσεις, οι κατηγορίες και τα «τελευταία Χριστούγεννα»

Ο Αλέν Ντελόν είπε ότι «δεν μπορεί να αντέξει την προκλητικότητα του γιου του Άντονι, ο οποίος του λέει συνεχώς ότι είναι ξεμωραμένος».

Μια εκρηκτική συνέντευξη του γιου του θρύλου του γαλλικού κινηματογράφου Αλέν Ντελόν πυροδότησε ανοιχτό πόλεμο στην οικογένειά του την Πέμπτη, με τον θρύλο της μεγάλης οθόνης να δηλώνει εξοργισμένος και να υποβάλλει μήνυση στον μεγαλύτερο γιο του με αφορμή τις δηλώσεις του.

«Δεν μιλάει πολύ, τον κουράζει ή τον ενοχλεί όταν τον βάζουμε να επαναλαμβάνει, επειδή η φωνή του δεν είναι πλεόν πάντα καθαρή, ή δυνατή» δήλωσε ο Άντονι Ντελόν στη συνέντευξη

Ο Άντονι Ντελόν δήλωσε στο περιοδικό Paris Match που κυκλοφορεί αυτή την εβδομάδα ότι ο πατέρας του δυσκολευόταν να αποδεχτεί την επιβαρυμένη κατάσταση της υγείας του ενώ κατηγόρησε επίσης την ετεροθαλή αδελφή του ότι αφήνει τον σταρ ευάλωτο αποσιωπώντας τα προβλήματα υγείας του.

«Τα τελευταία του Χριστούγεννα»

Πλέον σε «αποδυναμωμένη» κατάσταση, ο 88χρονος Αλέν Ντελόν «δεν αντέχει πια να βλέπει τον εαυτό του έτσι, εξασθενημένο», δήλωσε ο Άντονι στο Paris Match.

Ο πρωταγωνιστής των κλασικών ταινιών, όπως η «Πισίνα», ο «Γατόπαρδος» και το «Γυμνοί στον ήλιο», υπέστη βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο τον Ιούλιο του 2019 και πλέον σπανίως βγαίνει από το κτήμα του στο Ντουσί στην περιοχή του Λίγηρα της Γαλλίας.

Wikimedia Commons

Στη συνέντευξη-βόμβα, ο 59χρονος Άντονι Ντελόν, γιος της πρώην συζύγου του Ντελόν, Ναταλί Ντελόν, άφησε επίσης αιχμές για τη νεότερη ετεροθαλή αδελφή του, την Ανούσκα, κόρη του Αλέν Ντελόν και του μοντέλου Ρόζαλι Βαν Μπρίμεν

«Δεν μιλάει πολύ, τον κουράζει ή τον ενοχλεί όταν τον βάζουμε να επαναλαμβάνει, επειδή η φωνή του δεν είναι πλεόν πάντα καθαρή, ή δυνατή» δήλωσε ο Άντονι Ντελόν στη συνέντευξη.

Υπάρχει «μεγάλος κίνδυνος» να είναι αυτά «τα τελευταία του Χριστούγεννα», προειδοποίησε.

«Ποιος πατέρας θα μπορούσε να το αντέξει αυτό;»

Ωστόσο, ο Αλέν Ντελόν ήταν «εξαιρετικά σοκαρισμένος από το μιντιακό ξεσάλωμα που ενορχήστρωσε ο γιος του Αντονι» και θα καταθέσει μήνυση εναντίον του, δήλωσε στο AFP ο δικηγόρος του Κριστόφ Αγιέλα.

Ο Αλέν Ντελόν του είπε ότι «δεν μπορεί να αντέξει την προκλητικότητα του γιου του Άντονι, ο οποίος του λέει συνεχώς ότι είναι ξεμωραμένος», και αυτό που είναι ακόμη πιο «σοκαριστικό» είναι ότι ο γιος του «ισχυρίζεται ότι μπορεί να έζησε τα τελευταία του Χριστούγεννα».

Ο δικηγόρος είπε ότι ο Ντελόν ρώτησε: «Ποιος πατέρας θα μπορούσε να το αντέξει αυτό;».

Υπήρχε ήδη ανησυχία για την ευημερία του Αλέν Ντελόν, αφού τα τρία παιδιά του κατέθεσαν πέρυσι μήνυση κατά της πρώην βοηθού του που ζούσε μαζί του, της Χιρόμι Ρολέν, κατηγορώντας την για παρενόχληση και απειλητική συμπεριφορά.

Η Ρόλιν, η οποία εκδιώχθηκε τον Ιούλιο από το σπίτι του ηθοποιού, αρνήθηκε τις κατηγορίες εναντίον της και κατέθεσε και η ίδια μήνυση.

Οι Γάλλοι εισαγγελείς δήλωσαν την Πέμπτη ότι δεν θα ληφθούν περαιτέρω μέτρα σχετικά με καμία από τις καταγγελίες, λέγοντας ότι δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία που να υποδηλώνουν οποιοδήποτε έγκλημα.

Ο Ντελόν εμφανιζόταν σπανίως στην οθόνη μετά τη δεκαετία του 1990. Η τελευταία του μεγάλη δημόσια εμφάνιση ήταν για να παραλάβει τον τιμητικό Χρυσό Φοίνικα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών το 2019, αν και παρέστη και στην κηδεία του φίλου και συμπρωταγωνιστή του Ζαν-Πολ Μπελμοντό τον Σεπτέμβριο του 2021 στο Παρίσι.

Στη συνέντευξη-βόμβα, ο 59χρονος Άντονι Ντελόν, γιος της πρώην συζύγου του Ντελόν, Ναταλί Ντελόν, άφησε επίσης αιχμές για τη νεότερη ετεροθαλή αδελφή του, την Ανούσκα, κόρη του Αλέν Ντελόν και του μοντέλου Ρόζαλι Βαν Μπρίμεν.

Η επίθεση του Άντονι Ντελόν στην Ανούσκα Ντελόν

Ο Άντονι Ντελόν δήλωσε ότι η καθημερινή φροντίδα του πατέρα του είναι πλέον στα χέρια του τρίτου νεότερου παιδιού του πατέρα του, του Αλέν-Φαμπιέν Ντελόν, του οποίου η μητέρα είναι επίσης η Ρόζαλι Βαν Μπρίμεν.

«Η αδελφή μου δεν ενημέρωσε ποτέ τον αδελφό μου και εμένα ότι μεταξύ 2019 και 2022, ο πατέρας μου είχε υποβληθεί σε πέντε γνωστικά τεστ κατά τη διάρκεια των επισκέψεων του στην κλινική στην Ελβετία και ότι δεν πέρασε κανένα από αυτά», δήλωσε στο περιοδικό.

Τα αποτελέσματα έδειξαν «μια γνωστική υποβάθμιση που θέτει τον πατέρα μου σε μια θέση ψυχολογικής αδυναμίας και, επομένως, ευαλωτότητας», πρόσθεσε.

Ο δικηγόρος του Αλέν Ντελόν, Ayela, απάντησε ότι ο Αντονι «έχει μόνο έναν στόχο, να βλάψει τη φήμη της κόρης του Ανούσκα και τη μοναδική σχέση που είχε πάντα με την Ανούσκα».

Εν τω μεταξύ, η Ανούσκα εξέδωσε ανακοίνωση μέσω του ίδιου δικηγόρου, λέγοντας ότι τα σχόλια του ετεροθαλούς αδελφού της ήταν «αξιοθρήνητα», προσθέτοντας ότι θα καταθέσει μήνυση κατά του Αντονι για διασυρμό, συκοφαντική δυσφήμιση, απειλές και παρενόχληση.

Στη συνέχεια, ο Άντονι Ντελόν αντεπιτέθηκε με ανάρτηση στο Instagram, κατηγορώντας την ετεροθαλή αδελφή του ότι επισκέφθηκε τον πατέρα τους στο κτήμα του την Πέμπτη «για να του πετάξει κατάμουτρα το Match Paris και να τον αναγκάσει να υπογράψει (αυτή) την ποταπή δήλωση».

*Με πληροφορίες από Barrons

Sports in

Ο Μότα γράφει ιστορία με την Μπολόνια

Οι «ροσομπλού» θα παίξουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από 22 χρόνια και κάνουν... όνειρα ακόμα και για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024