Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΣΥΡΙΖΑ: Τα ευτράπελα του Συνεδρίου - Το κινητό, ο Κασσελάκης και η «συγνώμη»

ΣΥΡΙΖΑ: Τα ευτράπελα του Συνεδρίου – Το κινητό, ο Κασσελάκης και η «συγνώμη»

Το βράδυ της Παρασκευής ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης επισκέφτηκε το χώρο που συγκεντρώνονται οι δημοσιογράφοι με ένα στιγμιότυπο να κεντρίζει το ενδιαφέρον.

Το βαρύ κλίμα που επικρατεί στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν αποτυπώθηκε στην αίθουσα Τύπου που έχει στηθεί για τις ανάγκες της δημοσιογραφικής κάλυψης του 4ου συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Το βράδυ της Παρασκευής ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης επισκέφτηκε το χώρο που συγκεντρώνονται οι δημοσιογράφοι στις εγκαταστάσεις του κλειστού γηπέδου Tae Kwon Do και είχε μαζί τους ολιγόλεπτη συνομιλία.

Σε χαλαρό κλίμα και με τα χαμόγελα να περισσεύουν ο Στέφανος Κασσελάκης χαιρέτησε όποιον δημοσιογράφο συναντούσε, ενώ δεν έλειψαν και τα πειράγματα.

Δεύτερη ημέρα εργασιών του 4ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, στις εγκαταστάσεις του Σταδίου Tae Kwon Do

Το χαλαρό κλίμα αποτυπώθηκε μάλιστα και τη στιγμή που χτύπησε το τηλέφωνο δημοσιογράφου με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να σηκώνει και να απαντά (για λογαριασμό άλλου φυσικά): «συγνώμη, είμαι σε μια συνάντηση αυτή τη στιγμή».

«Στο Κόκκινο»

Νωρίτερα, ο πρόεδρος τους ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μπήκε στο στούντιο του ραδιοφωνικού σταθμού «Στο Κόκκινο» που βρίσκεται στον χώρο του 4ου Συνεδρίου, στο κλειστό του Φαλήτου  και αφού δήλωσε «υπερήφανος που η ΑΥΓΗ και το Κόκκινο παραμένουν ανεξάρτητα μέσα» υπογράμμισε την ανάγκη να δοθεί στα μέλη του κόμματος η δυνατότητα να συμμετέχει στην παραγωγή πολιτικής.

Αναφορικά με τα μηνύματα που λαμβάνει από τον κόσμο ο Στέφανος Κασσελάκης τόνισε ότι «είναι σαν τη βαρύτητα. Δεν μπορείς να τα αποφύγεις». Παράλληλα ανέφερε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ πρέπει να γίνει κόμμα των μελών».

Στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο»

Ο ίδιος αναφερόμενος στις αλλαγές που πρέπει να γίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τόνισε ότι θα «ταιριάξουν το κόμμα με την κοινωνία», υπογραμμίζοντας ότι «η μεγάλη προοδευτική συμμαχία θα δώσει εναλλακτική».

Οι εργασίες του συνεδρίου συνεχίζονται το Σάββατο 24/2/2024

09:30 -10:00: Έναρξη εργασιών

10:00 – 22:00: Ομιλίες Συνέδρων

22:00: Λήξη Εργασιών

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024