Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κορινθία: Αρνητής των φαρμάκων ο 45χρονος «παλαιοχριστιανός» – Οι οδηγίες επιβίωσης με… σκυλοτροφή

Κορινθία: Αρνητής των φαρμάκων ο 45χρονος «παλαιοχριστιανός» – Οι οδηγίες επιβίωσης με… σκυλοτροφή

Έδινε συμβουλές σε άστεγους που ψάχνουν στέγη, πώς μπορούν με 1,30 ευρώ να έχουν τροφή για έναν μήνα και εξηγούσε πώς η βοτανολογία μπορεί αντικαταστήσει τα φάρμακα - Ο συσχετισμός του νομοσχεδίου των ομόφυλων με τις νέες ταυτότητες

«Ρίχνουν στάχτη στα μάτια του λαού»: Αυτό ήταν το βασικό επιχείρημα του 45χρονου «πατριάρχη των παλαιοχριστιανών» το οποίο προέβαλε σε κάθε ανάρτησή του στο διαδίκτυο μέσω του οποίου εξέφραζε την άρνησή του για τα εμβόλια για τον κορονοϊό και τις νέες ταυτότητες, ενώ δεν δίσταζε να δίνει συμβουλές επιβίωσης με… σκυλοτροφή, μιλώντας παράλληλα για το πώς η βοτανολογία μπορεί να αντικαταστήσει τη φαρμακευτική επιστήμη.

Όπως διαπιστώνεται από τις δημοσιεύσεις του είναι αρνητής των εμβολίων, ενώ χθες ο δικηγόρος του ξεκαθάρισε πως αρνούνταν κατηγορηματικά να κάνει το τεστ DNA -για το οποίο υπήρχε εισαγγελική διαταγή- «επειδή είναι αρνητής όλων αυτών των βιολογικών ενεργειών».

Πρόσφατα τάχθηκε ανοιχτά εναντίον των νέων ταυτοτήτων δηλώνοντας πως τα ΜΜΕ με το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομοφύλων προσπαθούν να αποσιωπήσουν το «πραγματικό ζήτημα το οποίο είναι η ηλεκτρονική και βιομετρική νέα ταυτότητα».

Το Live News παρουσιάζει τις αναρτήσεις του 45χρονου «παλαιοχριστιανού» από την Ορεινή Κορινθία, που αφορούν το πώς πρέπει να γίνεται η επιλογή του αρχηγού της οικογένειας, τα εμβόλια αλλά και τους άστεγους.

Αναλυτικά:

Για τις ταυτότητες

«Παρακολουθούμε αυτό το διάστημα έναν «χαρτοπόλεμο» ανάμεσα σε διάφορους ιερείς, αρθρογράφους, δημοσιογράφους και κυβερνητικούς παράγοντες, που αφορά το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομοφυλοφίλων. Πιστεύουμε πως αυτός ο σκόπιμος θόρυβος στο θέμα είναι απλώς μια κίνηση, που σκοπό έχει να ρίξει «στάχτη στα μάτια» του λαού ώστε να αποσιωπηθεί το πραγματικό ζήτημα το οποίο είναι η ηλεκτρονική και βιομετρική νέα ταυτότητα», αναφέρει σε μία από τις αναρτήσεις του.

Κατά των φαρμάκων

«Ίσως κάποιοι θέλουν τον ελληνικό λαό με εξασθενημένο οργανισμό (γιατί άραγε;) ή ίσως θέλουν απλά να κονομήσουν κάποιες φαρμακευτικές εταιρίες από τα «φάρμακα» που μοσχοπουλάνε ως θεραπεία για τις ιώσεις αυτές. Σε κάθε περίπτωση ο Βαρκάρης σκέφτηκε να τους χαλάσει το γλυκό και να σας παρουσιάσει φυσικά φάρμακα για τις ιώσεις. Είναι από την επιστήμη της βοτανολογίας και μπορεί να εξοντώσει οποιοδήποτε ιό (εργαστηριακό ή όχι) εισέλθει στον οργανισμό σας», τονίζει σε μία άλλη ανάρτησή του.

Ο 45χρονος «πατριάρχης των παλαιοχριστιανών» φαίνεται πως έδινε συμβουλές για το πώς κανείς μπορεί να επιβιώσει, αλλά και οδηγίες προς τα μέλη της κοινότητας για το τι πρέπει να κάνουν σε περίπτωση που βρεθούν σε κίνδυνο.

Επιβίωση με… σκυλοτροφή

Το πρώτο πράγμα, που τον απασχολεί είναι πού θα βρει τροφή. Ένας ενήλικας μπορεί να ζήσει πάνω από 30 μέρες χωρίς να φάει.

«Στην απόλυτη ανάγκη μπορείτε να αγοράσετε με 0,80 λεπτά του ευρώ μια κονσέρβα για σκύλους του ενός κιλού. Έτσι με 1.30€ θα έχετε ένα κιλό τροφή, που θα μπορεί να σας κρατήσει πολλές μέρες, καθώς η σκυλοκονσέρβες, αν και δεν έχουν την καλύτερη ποιότητα τροφής, είναι πλούσιες σε λίπη, δηλαδή σε ενέργεια. Κάποιες σκυλοκονσέρβες έχουν και πολύ καλή γεύση και οφείλω να ομολογήσω πως τις δοκιμάζω ακόμα και σήμερα όταν ταΐζω τον σκύλο μου», αναφέρει -μεταξύ άλλων- στο εκτενές κείμενό του.

Οδηγίες για καθαριότητα

«Αποφύγετε βρώμικα μέρη και εστίες μικροβίων, κρατήστε τα ρούχα σας όσο το δυνατόν καθαρότερα γίνεται και φάτε όσο το δυνατόν καθαρότερες τροφές. Δεν πρέπει να φθαρείτε πουθενά. Μεγάλα ποσοστά αστέγων παθαίνουν μολυσματικές ασθένειες επειδή ακριβώς δεν προσέχουν τι πιάνουν και τι τρώνε», σημειώνει όσον αφορά την καθαριότητα.

Σε αναζήτηση στέγης

«Θυμάμαι χαρακτηριστικά κάποτε που ήμουν και εγώ άστεγος είχα την «φαεινή» ιδέα να προβώ σε κάποια παραβατική πράξη μπροστά σε αστυνομικούς προκειμένου να με συλλάβουν και να κοιμηθώ στο κρατητήριο που σίγουρα θα ήτανε καλύτερο από το παγκάκι. Τότε διαπίστωσα έκπληκτος ότι ακόμα και η αστυνομία δεν είχε καμία…διάθεση να ασχοληθεί μαζί μου!», συμβουλεύει όσους αναζητούν στέγη.

Sports in

Παναθηναϊκός: Ζαμόρα, ένας άλλος …Νατσούρας

Πώς την πάτησε ο Παναθηναϊκός στο ματς με τον Αρη;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024