Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κορινθία: Τι αποκάλυψε φίλος και γείτονας της οικογένειας των παλαιοχριστιανών

Κορινθία: Τι αποκάλυψε φίλος και γείτονας της οικογένειας των παλαιοχριστιανών

Φίλος της οικογένειας αποκάλυψε ότι στη σπηλιά έμενε για δύο μήνες ένας νεαρός που παρουσιάστηκε ως σύντροφος της 22χρονης - Εξέταση από πραγματογνώμονα ζήτησε παλαιοχριστιανός πατέρας

Γνωμάτευση από πραγματογνώμονα φέρεται να ζητά ο 45χρονος πατέρας της οικογένειας των αυτοαποκαλούμενων «παλαιοχριστιανών», που βρέθηκε να ζει σε λαγούμια στην ορεινή Κορινθία.

Ο πατέρας της οικογένειας συνελήφθη την Κυριακή για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο, απείθεια, αλλά και για τη μη συμμόρφωση με τον νόμο περί υποχρεωτικότητας φοίτησης των παιδιών σε σχολείο.

Σημειώνεται πως η υπόθεση ήρθε στο φως μετά από καταγγελία για φθορά σε όχημα κατοίκου της περιοχής. Οι Αρχές εντόπισαν στο σημείο την οικογένεια, η οποία έχει στήσει το σπίτι της σε λαγούμι. Ακολούθησε η σύλληψη του 45χρονου, ενώ τα ανήλικα παιδιά της οικογένειας παραμένουν άφαντα, με την αστυνομία να διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό τους.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο 45χρονος ζητά γνωμάτευση από πραγματογνώμονα σχετικά με ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που έχει. Ο 45χρονος, σύμφωνα με το MEGA, κατέθεσε τα απαραίτητα έγγραφα, με τον ίδιο να υποστηρίζει πως είχε περάσει από σχετική επιτροπή το 2020 αλλά λόγω της πανδημίας δεν ανανεώθηκε.

Ο συλληφθείς ζήτησε από το δικαστήριο μέσω του δικηγόρου του να εξεταστεί από πραγματογνώμονα. Το αίτημά του καταχωρήθηκε και αναμένονται ανακοινώσεις για το ποια διαδικασία θα ακολουθηθεί, όπως μεταδίδεται.

Τι αποκάλυψε φίλος της οικογένειας

Στο μεταξύ, φίλος και γείτονας της οικογένειας, μίλησε στο «Πάμε Δανάη» για άγνωστο άντρα που έμενε 2 μήνες στη σπηλιά, για τον οποίο ο 45χρονος έλεγε ότι είναι ο σύντροφος της κόρης του και ότι τους πάντρεψε.

«Εμείς είχαμε την μεγαλύτερη επαφή γιατί πέρναγε από το χωράφι μου εκεί από τον δρόμο για να πάει σπίτι του. Σας λέω κάτι με πολλή υπευθυνότητα, ότι όσες φορές πήγαινα εγώ και χωρίς να με έχουν πάρει είδηση ότι είμαι εκεί να προσποιηθούν ή οτιδήποτε, εγώ από μία απόσταση 50 μέτρων άκουγα μόνο χαρές, γέλια πειράγματα, και τέτοια πράγματα.

Έβλεπα μία χαρά, μία γαλήνη, μία «τα βρήκαμε» με την φύση, τα βρίσκουμε μεταξύ μας, αυτό το πράγμα. Ρομαντικούς ανθρώπους που βαρέθηκαν την πόλη, τα καυσαέρια και επέλεξαν αυτόν τον τρόπο ζωής. Παρόλα αυτά τον είχα ρωτήσει για τα παιδιά, το σχολείο κτλ. Μου λέει κάνουν τηλεκπαίδευση και φυσικά δεν μπόρεσα να το πιστέψω. Σίγουρα υπήρχε ίντερνετ, σίγουρα υπήρχαν υπολογιστές και τηλέφωνα», είπε αρχικά ο γείτονας και φίλος της οικογένειας.

«Τους έβλεπα να τραγουδάνε όλοι μαζί»

Ο ίδιος ανέφερε πως ο πατέρας είχε πει ότι εργαζόταν σε δήμο. «Δεν ήξερα λεπτομέρειες ποιος δήμος κτλ. Κάποια στιγμή που συννέφιασε, φαινόταν ότι θα βρέξει και άρχισε κάτι μπουμπουνητά και φαινομενικά θα έβρεχε, και τους βλέπω έχουν κάνει μία γραμμή και τραγουδάγανε όλοι μαζί μικροί – μεγάλοι, τραγούδαγαν δεν ξέρω όπως οι Ινδιάνοι… έκαναν τον χορό της φωτιάς, αυτοί τραγουδούσαν ένα τραγούδι ευχαριστία για το ότι θα βρέξει, ως παράκληση να βρέξει», είπε.

«Έμενε για δύο μήνες μαζί τους ένας νεαρός»

Ο γείτονας, μίλησε και για τον νεαρό, για τον οποίο ειπώθηκε ότι είναι ο σύντροφος της 22χρονης και έμεινε 2 μήνες στη σπηλιά.

«Κάποια στιγμή η Σοφία παρουσιάστηκε με έναν νεαρό, ο οποίος εμφανίστηκε κάποια στιγμή εκεί, ερχόταν με ένα αυτοκινητάκι που είχε, και εμφανίστηκε ως άντρας της, παντρεύτηκαν κιόλας, μου είπε ο Μανώλης ότι τους πάντρεψε εκείνος εκεί.

Αυτό το ψηλό παιδί που σας λέω, χαρακτηριστικά είναι νέος, ψηλό παιδί, με γαλανά μάτια, άσπρη επιδερμίδα και μάλιστα όταν του είπα αν γνωρίστηκαν από το Facebook… «κάτι τέτοιο»,  μου είπε».

Ο γείτονας συνέχισε λέγοντας πως «το συζητούσα χαριτολογώντας με τον πατέρα μου, ότι ενώ είναι απομονωμένη μπόρεσε να βρει άντρα και δεν μπορούν ας πούμε τα άλλα τα παιδιά που είναι ανύπαντροι πάνω σε τέτοιες ηλικίες και να μην μπορούν να βρουν γυναίκα; Ήταν το προηγούμενο καλοκαίρι, ήταν πάρα πολύ καιρό πάνω. Μπορεί να ήταν και δύο μήνες γιατί έβλεπα το αυτοκίνητό του εκεί».

Ερώτηση: Έμενε μαζί τους;

«Έμενε εκεί ναι. εγώ αυτόν τον είδα πρώτη φορά πέρσι και μάλιστα όταν δεν τον έβλεπα ρώτησα που είναι ο γαμπρός και μου είπαν ότι έγινε παππάς σε μοναστήρι – εκκλησία σε κάποιο χωριό της Κορινθίας», κατέληξε ο γείτονας.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024