Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Κιβωτός του Κόσμου: Περαιτέρω ανάκριση για ασέλγειες σε βάρος δύο νεαρών ζητά το συμβούλιο πλημμελειοδικών

Κιβωτός του Κόσμου: Περαιτέρω ανάκριση για ασέλγειες σε βάρος δύο νεαρών ζητά το συμβούλιο πλημμελειοδικών

Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών με το βούλευμά του, διέταξε σύμφωνα με πληροφορίες τη διενέργεια συμπληρωματικής απολογίας του πατέρα Αντώνιου

Ένα ακόμα κεφάλαιο ανακριτικής διαδικασίας για την Κιβωτό του Κόσμου ανοίγει μετά το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών για την υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης δύο ανήλικων με κατηγορούμενο τον ιδρυτή της δομής πατέρα Αντώνιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δικαστές αξιολογώντας το συνολικό του αποδεικτικού υλικού και τα νέα στοιχεία που είχαν συμπεριλάβει σε σχετικό υπόμνημα οι υπερασπιστές του κατηγορούμενου ζητούν από την ανακρίτρια που χειρίστηκε την υπόθεση τη διενέργεια συμπληρωματικής απολογίας του κατηγορουμένου για επιμέρους πράξη που αφορά στην κατηγορία για κατάχρηση σε ασέλγεια σε βάρος ενός 19χρονου σήμερα πρώην τροφίμου δομής της Οργάνωσης.

Επιπλέον, κατά τις ίδιες πληροφορίες αναμένεται να ληφθούν καταθέσεις δυο αδερφών, στους οποίους ο 19χρονος φέρεται να είχε εκμυστηρευθεί τις κακοποιητικές σε βάρος του πράξεις από τον πρώην επικεφαλής της ΜΚΟ.

Τα δυο αυτά πρόσωπα, σύμφωνα με πληροφορίες δεν έχουν καταθέσει σε κανένα στάδιο της προδικασίας.

Υπενθυμίζεται ότι ο εισαγγελέας Πρωτοδικών κ. Δημήτρης Νομικός, με την πρότασή του προς το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο έχει ζητήσει την παραπομπή σε δίκη του πατρός Αντώνιου για τις κακουργηματικές πραξεις της κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια με παθόντα που δεν είχε συμπληρώσει τα 14 έτη, αλλά και με παθόντα που είχε συμπληρώσει τα 14 έτη.

Μετά την εξέλιξη αυτή θα κληθεί σε συμπληρωματική απολογία ο κατηγορούμενος και μετά το τέλος της συμπληρωματικής ανάκρισης ο φάκελος θα διαβιβαστεί εκ νέου στον αρμόδιο εισαγγελέα για την υποβολή εκ νέου πρότασης στο αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο τα μέλη του οποίου θα αποφασίσουν για την παραπομπή ή μη πατέρα Αντώνιου σε δίκη.

Sports in

«Μονόδρομος» το VAR και στο μπάσκετ – Εφαρμογή στο τελευταίο κρίσιμο δίλεπτο και για όλες τις αποφάσεις

Μια είναι η λύση για να μπει τέλος σε «εμετικές» διαιτησίες, όπως αυτή που είδαμε στο Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα το βράδυ της Τρίτης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024