Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Θεοχάρης Ιωαννίδης: «Δεν μετανιώνω για τίποτα έκτος από τις κακές φωτογραφίες»

Θεοχάρης Ιωαννίδης: «Δεν μετανιώνω για τίποτα έκτος από τις κακές φωτογραφίες»

Ο παρουσιαστής σε μια εκ βαθέων εξομολογση.

Ο παρουσιαστής του «Night out», Θεοχάρης Ιωαννίδης σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο «MEGA Καλημέρα».

Δεν με αγχώνει ο ανταγωνισμός

«Οι άνθρωποι που παρακολουθούν το «Night out» βλέπουν την ταυτότητα μου ως άνθρωπο και μία μεριά του εαυτού μου. Αντιμετωπίζω όλους τους καλεσμένους σαν να έρχονται σπίτι μου. Δεν με αγχώνει ο ανταγωνισμός, νιώθω ασφάλεια με την ιδιότητα που έχω ως ηθοποιός. Κοίταζα τα νούμερα τηλεθέασης όταν ξεκίνησα την εκπομπή. Από καλεσμένους που με εντυπωσίασαν θετικά ήταν η Δόμνα Μιχαηλίδου, ο Γιάννης Μπέζος και η Ελίνα Παπίλα», είπε αρχικά ο Θεοχάρης Ιωαννίδης.

Βίωνα πάντα έντονα τους έρωτες στη ζωή μου

«Από μωρό παιδί αγαπάω τη θάλασσα, μικρός ήμουν κολυμβητής. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην γερμάνια και περίμενα κάθε καλοκαίρι να πάω σε θάλασσες. Κάνω γυμνισμό από μικρός με τους γονείς μου και μέχρι σήμερα συνεχίζω να κάνω. Από μικρός ήμουν ατίθασος. Βίωνα πάντα έντονα τους έρωτες στην ζωή μου και έκανα πράγματα ατίθασα και απερίσκεπτα», αποκάλυψε αναφορικά με την ζωή του.

Ο άγνωστος γάμος

«Έχω υπάρξει «ερωτικός μετανάστης», πήγα στην Αγγλία και την Αμερική. Με σειρά προτεραιότητας βάζω πρώτα το σεξ μετά το φαγητό και στο τέλος τον ύπνο. Πριν κάποια χρονιά είχα παντρευτεί για πολύ λίγο διάστημα, το ήθελα και δεν μετάνιωσα που το έκανα. Δεν μετανιώνω για τίποτα έκτος από κακές φωτογραφίες. Με ενδιαφέρει η πατρότητα άλλα δεν νιώθω έτοιμος να μεγαλώσω ένα πλάσμα. Ως σύντροφος είμαι δοτικός άλλα και δύσκολος. Το ψέμα μπορεί να με οδηγήσει στον χωρισμό».

«Είμαι πολύ χαρούμενος για το Night out και την εξέλιξη του. Θα είμαι πάντα ένας ηθοποιός και αγαπάω πολύ τον ρόλο μου στο “Night out”», κατέληξε ο Θεοχάρης Ιωαννίδης.

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024