Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Δημήτρης Καπουράνης στο σημερινό MEGA Night Out

Ο Δημήτρης Καπουράνης στο σημερινό MEGA Night Out

O ταλαντούχος ηθοποιός σε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης.

Τα φώτα του Night Out ανάβουν απόψε στις 00:10 στο MEGA και ο Θεοχάρης Ιωαννίδης υποδέχεται τον πρωταγωνιστή της αγαπημένης σειράς «Το Ναυάγιο», Δημήτρη Καπουράνη.

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης προσκαλεί τον καλεσμένο του στο bar του παιχνιδιάρικου late night talk show, με τον Δημήτρη Καπουράνη να εξομολογείται πως δεν αποζητούσε ποτέ τη φήμη και την προβολή μέσα από την ενασχόληση με την υποκριτική.

Ο αγαπημένος ηθοποιός αναφέρεται και στη δεύτερη μεγάλη του αγάπη, το τραγούδι και τη ροκ μπάντα που έχει φτιάξει με τους φίλους του. Όπως αποκαλύπτει, εκείνο που τον γοητεύει είναι πως μπορεί να κάνει ό, τι θέλει επί σκηνής και να είναι αποδεκτό.

Ο ρόλος στο Ναυάγιο

Η συζήτηση περιστρέφεται γύρω από το επιτυχημένο «Ναυάγιο». «Θα ήθελα πολύ να είχα φίλο μου τον Μάκη», λέει ο Δημήτρης Καπουράνης που εντοπίζει πολλά κοινά με τον ρόλο του στη σειρά, ενώ παράλληλα μιλά για τη σχέση του Μάκη και της Λίνας μετά το ναυάγιο.

Παρέα με την Αθηνά Ροδίτου

Στην ταράτσα του Night Out εισβάλλει η συμπρωταγωνίστρια του Αθηνά Ροδίτου

και μαζί επιδίδονται σε ένα σπαρταριστό παιχνίδι μνήμης. Ποιος από τους δυο θυμάται με λεπτομέρεια τις σκηνές που έχουν γυρίσει μαζί; Οι εκπλήξεις της βραδιάς δεν σταματούν εκεί. Ο Δημήτρης Καπουράνης παίρνει το μικρόφωνο και τραγουδά ζωντανά, μαγεύοντας με τη φωνή του.

Σε μια τρυφερή συνέντευξη, ο ηθοποιός μιλά στον Θεοχάρη Ιωαννίδη για την καταγωγή του. «Άρχισα να λέω ότι έχω γεννηθεί στην Αλβανία όταν ήμουν στο Πολυτεχνείο», αποκαλύπτει. Αναφέρεται επίσης, στα παιδικά του χρόνια στην Κρήτη και περιγράφει πως είναι να μεγαλώνεις στα Χανιά ως παιδί μεταναστών.

«NIGHT OUT»

ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟΧΑΡΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ

ΑΠΟΨΕ ΣΤΙΣ 00:10 ΣΤΟ MEGA

#ΜegaNightOut

Sports in

Κηφισιά – ΠΑΣ Γιάννινα 2-3: Τη νίκησε και την πήρε μαζί του στη Super league 2

Αν και υποβιβασμένος ο ΠΑΣ Γιάννινα, έκανε μεγάλη εμφάνιση στην Καισαριανή, νίκησε με 3-2 την Κηφισιά που έπαιζε τελικό παραμονής και την πήρε μαζί του στη Super League 2.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024