Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Απόστολος Γκλέτσος στο «Night Out» με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη

Ο Απόστολος Γκλέτσος στο «Night Out» με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη

Το Night Out και ο Θεοχάρης Ιωαννίδης υποδέχονται την Τρίτη 20/2 στις 00:10 στο MEGA τον Απόστολο Γκλέτσο.

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης συναντά τον Απόστολο Γκλέτσο στο bar και η συζήτηση ξεκινά με τη συμμετοχή του στη «Γη της Ελιάς». Τι λέει για τον ρόλο του στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά του MEGA; Τι λέει για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, για την πολιτική αλλά και για την πιθανότητα συνεργασίας με τον Στέφανο Κασσελάκη; «Αν μου κάνει πρόταση, θα κατέβω στις εκλογές της Αθήνας», σημειώνει μεταξύ άλλων.

Ο γνωστός ηθοποιός και πολιτικός μιλά για την καριέρα του και θυμάται τα πρώτα βήματά του στην υποκριτική. Κάνει την αυτοκριτική του και επισημαίνει τα λάθη που έκανε είτε στη συμπεριφορά είτε σε ρόλους του.

Η συνέχεια τον βρίσκει στον καναπέ του late night show, να παίζει πρωτότυπα παιχνίδια και να αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της προσωπικότητάς του. Ποια συμβουλή του έχει δώσει η κόρη του, Βαλίσια και τι από όσα έχουν γραφτεί για εκείνον ήταν fake news;

Το Night Out ολοκληρώνεται με τη συζήτηση του Απόστολου Γκλέτσου και του Θεοχάρη Ιωαννίδη στο τραπέζι. Ο ηθοποιός θίγει προσωπικά, αλλά και επαγγελματικά του θέματα και μιλά με αφοπλιστική ειλικρίνεια για τη χρυσή εποχή της τηλεόρασης αλλά και όσα βίωσε όταν ξεκίνησε ως κομπάρσος.

«Ξεκίνησα ως κομπάρσος να ανοιγοκλείνω μια πόρτα. Με είδε ο Μανουσάκης να φτιάχνω το μπατζάκι μου και μου έδωσε δυο ατάκες. Στο 15ο επεισόδιο ήμουν συμπρωταγωνιστής», αποκαλύπτει.

Τέλος, μιλά για τα δύσκολα παιδικά χρόνια του. «Με τον πατέρα μου που ήταν στρατιωτικός κάθε χρόνο παίρναμε μεταθέσεις. Αυτό με βοήθησε να γίνω ηθοποιός γιατί έπρεπε να παίζω ρόλους ως παιδί για να με αποδεχτούν», λέει.

«NIGHT OUT»
ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟΧΑΡΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ
ΤΡΙΤΗ 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 00:10 ΣΤΟ MEGA

#ΜegaNightOut

Sports in

Live streaming: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Live streaming: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός. Παρακολουθήστε μέσω live streaming την αναμέτρηση Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός για τον 5ο τελικό της Α1 μπάσκετ Γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024