Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μπαρτζώκας: «Έχουμε μεγάλo σεβασμό για το Περιστέρι» - Τι είπε για τον τραυματισμό του Γουίλιαμς-Γκος

Μπαρτζώκας: «Έχουμε μεγάλo σεβασμό για το Περιστέρι» – Τι είπε για τον τραυματισμό του Γουίλιαμς-Γκος

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη και αναφέρθηκε στον τραυματισμό του Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος.

Ο Ολυμπιακός, χωρίς να αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα, επικράτησε στα «Δύο Αοράκια» με 87-68 του Περιστερίου και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Μια πολύ εύκολη νίκη για τους Πειραιώτες, που είδαν όμως τον Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος να τραυματίζεται στην αρχή του δεύτερου δεκαλέπτου και να τίθεται νοκ-άουτ.

Ο Μπαρτζώκας μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα του Σπανούλη και στάθηκε στον τραυματισμό του Γουίλιαμς-Γκος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Έχουμε μεγάλη εκτίμηση και σεβασμό στο Περιστέρι. Προέρχεται από νίκες και είναι η 3η ομάδα στο πρωτάθλημα. Παίζει πολύ psysical παιχνίδι και είναι μία καλή ομάδα. Δεν έχω κάποια εικόνα για τον Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος γιατί ήμασταν στο ματς. Τώρα θα μάθουμε».

Σπανούλης: «Το Περιστέρι αγγίζει το ταβάνι του – Προσπαθούμε να φτιάξουμε μια ομάδα με νοοτροπία νικητή»

Ο Βασίλης Σπανούλης από την πλευρά του, ανέφερε: «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την νίκη, συγχαρητήρια και στην ομάδα μου για την προσπάθεια. Σε μερικά πράγματα δεν κάναμε αυτά που είπαμε. Είναι διαφορετικό το επίπεδο, υπάρχει μεγάλη διαφορά, εμείς προσπαθούμε να χτίσουμε μία ομάδα με νοοτροπία νικητή. Σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ευχαριστημένος από τους παίκτες όλη τη χρονιά. Και σήμερα προσπαθήσαμε, αλλά δεν ήταν αρκετό. Προσπαθούμε να κάνουμε τη δουλειά μας, από εκεί και πέρα προσπαθήσαμε κι εμείς να παίξουμε σκληρά. Από εκεί και πέρα είναι εκπληκτικό το γεγονός ότι για δεύτερη σερί σεζόν παρουσιάζουμε εκπληκτική σταθερότητα, χωρίς να κάνουμε κοιλιά. Χάνουμε ένα ματς, κερδίζουμε τέσσερα-πέντε. Καμιά φορά πρέπει να ξέρεις τι ζητάς, η ομάδα αγγίζει το ταβάνι της, έχει παίξει εξαιρετικό μπάσκετ και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Για την διαφορά από τις δυο μεγάλες ομάδες:«Αν θέλουμε να κοιτάξουμε τη μεγάλη εικόνα, όταν θέλουν οι μεγάλες ομάδες να κάνουν τα παιχνίδια εύκολα, τα κάνουν. Μπορείς να κερδίσεις τις μεγάλες ομάδες όταν είναι κουρασμένες, όταν είναι το μυαλό τους αλλού από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Η διαφορά δυναμικότητας είναι πολύ μεγάλη. Βρισκόμαστε στην τρίτη θέση, είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση και οφείλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου. Πέρυσι βγήκαμε τρίτοι, φέτος είμαστε τρίτο»

Sports in

Επιστροφή στο μέλλον για Ιμπόρα και Έμερι

Αν στην καριέρα κάθε ποδοσφαιριστή υπάρχει ένας icon προπονητής και το αντίστροφο, τότε το βράδυ της Πέμπτης στο Βίλα Παρκ, ο Ουνάι Έμερι και ο Βιθέντε Ιμπόρα θα έχουν πολλά να θυμηθούν ως alter ego ο ένας του άλλου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024