Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σε πάρτι για την ισότητα στον γάμο ο Στέφανος Κασσελάκης μαζί με τον Τάιλερ

Σε πάρτι για την ισότητα στον γάμο ο Στέφανος Κασσελάκης μαζί με τον Τάιλερ

Οι μεγάλες νίκες σε ζητήματα δικαιωμάτων θέλουν και μεγάλες γιορτές. Έτσι ο Στέφανος Κασσελάκης με τον σύζυγό του Τάιλερ, πήγαν να γιορτάσουν σε κλαμπ για την νομοθέτηση της ισότητας στο γάμο.

Λίγο μετά τη μια τα ξημερώματα έφτασε στο Γκάζι σε μαγαζί που είχε προαναγγείλει την παρουσία του, συνοδευόμενος από τον σύζυγό του Τάιλερ Μπακμπέθ ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, παρεβρέθηκε στο πάρτι που διοργανώθηκε για την υπερψήφιση του νομοσχεδίου για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών ή την ισότητα στο γάμο για όλους.

Ξεκίνησε να μιλάει χωρίς ερωτήσεις ο Στέφανος Κασσελάκης, λέγοντας «Ξέρω να μιλάω μόνος μου» και συνέχισε λέγοντας πως «Ξέρω πολλοί θα με ρωτήσετε τι σκοπό έχω σχετικά με τον κύριο Πολάκη. Θέλω να ξέρετε ότι αυτό το νομοσχέδιο όσον αφορά στο πολιτικό κομμάτι του, χωρίς τον ΣΥΡΙΖΑ δεν θα περνούσε, χωρίς το ΠΑΣΟΚ θα περνούσε».

«Αυτό είναι το μόνο που πρέπει να ξέρετε για το ποιο είναι το προοδευτικό κόμμα στη χώρα και ποιος είναι ο ηγέτης ο οποίος δεν φοβάται να πει τα πράγματα όπως είναι και να μην έχει καμία αιτιολογία για το βουλευτικό χαρακτήρα του» έκλεισε τον μονόλογό του. Με ορατό τον κίνδυνο, αν θέτει τις ερωτήσεις και απαντά σε αυτές, να ωθήσει στην ανεργία δεκάδες συναδέλφους…

Βίντεο από τον χρήστη @vittorio_giamaios_vg

Η συνέχεια των δηλώσεων Κασσελάκη και μια παράκληση προς τους γονείς παιδιών της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συνέχισε λέγοντας: «Αλλά αυτό δεν είναι το βασικότερο. Το βασικότερο είναι η μέρα χαράς για την Ελλάδα η οποία προχωράει κάθε μέρα και γίνεται μία σύγχρονη κοινωνία. Και έχω μία παράκληση. Έχω μία παράκληση στους γονείς αυτής της χώρας. Υπάρχει μία πιθανότητα πολλοι από σας έχετε ένα παιδί το οποίο να ανήκει στην ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα στην οικογένειά σας. Ξέρω ότι η μισή χωρα μπορεί να είναι διχασμένη σε αυτό το ζήτημα».

Συνέχισε αναφέροντας πως «Υπάρχουν πολλοί  Έλληνες, πολλές Ελληνίδες που είναι στο εξωτερικό και δεν γυρνούν γιατί ξέρουν ότι αυτή είναι νοοτροπία ανήκει σε ..πρωιμές εποχές. Θέλουμε η Ελλάδα να είναι μία σύγχρονη κοινωνία. Στους γονείς οι οποίοι είναι στην Ελλάδα και που έχουν παιδιά έξω και μέσα, που μέσα σε μικρές κοινωνίες μπορεί να μην αισθάνονται άνετα να πούνε την πραγματικότητα τους, αγκαλιάστε τα παιδιά σας. Αγαπήστε τα παιδιά σας. Είμαστε μία μικρή χώρα. Έχουμε περάσει πολλη διχόνοια στην ιστορία μας, δεν έχουμε την πολυτέλεια να έχουμε κι άλλη τέτοια διχόνοια. Και πιο βασικό από όλα είναι στο τέλος της ζωής μας όλοι μας είμαστε μία συλλογή από αναμνήσεις».

«Τι πιο όμορφο από το να έχεις αναμνήσεις αγάπης με τα παιδιά σου που μπορούν να ζήσουν τη ζωή τους με την μοναδικότητα τους, χαρούμενα σε μία χώρα που διαπρέπει στην Ευρώπη. Στην Ευρώπη την οποία εμείς είδαμε ισότιμα το 1981 ως μέρος της ευρωπαϊκής ένωσης αλλά έκτοτε έχουμε μείνει πίσω και στο κρατος δικαίου, οπως ανέδειξα χθες στις Βρυξέλλες. Ένα είναι το μήνυμά μου σήμερα, είναι στους γονείς αυτής της χώρας. Αγαπήστε τα ελληνόπουλα αυτής της χώρας όπως είναι και αφήστε τα να πάνε μπροστά. Μπορούμε να είμαστε μία καλύτερη χώρα μία καλύτερη κοινωνία με τέτοια αγάπη» είπε για να κλείσει το μήνυμά του.

Ακόμα ένα βίντεο από τον χρήστη @vittorio_giamaios_vg

Στη συνέχεια ο κ. Κασσελάκης εισήλθε στο κλαμπ, όπου και διασκέδασε για αρκετή ώρα με τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί για να γιορτάσει την ψήφιση μιας πολυαναμενόμενης τομής, η οποία αφορά ένα μεγάλο μέρος της κοινωνίας.

Οι δηλώσεις του Στέφανου Κασσελάκη

Sports in

Το «άστρο» του Τσάμπι Αλόνσο: Δεν έχει υπάρχει αυτό που έχει κάνει φέτος η Λεβερκούζεν (vids)

Η Λεβερκούζεν σε 10 ματς στη φετινή σεζόν σε Μπουντεσλίγκα, Europa League και Κύπελλο έχει γλιτώσει την ήττα ή έχει πάρει τη νίκη με γκολ στις καθυστερήσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024