Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΗΠΑ: Ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την 21χρονη φίλη του, τοποθέτησε πάνω από το πτώμα της έναν καναπέ και κοιμήθηκε

ΗΠΑ: Ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την 21χρονη φίλη του, τοποθέτησε πάνω από το πτώμα της έναν καναπέ και κοιμήθηκε

Φρικιαστικό έγκλημα στις ΗΠΑ

Για την άγρια δολοφονία της κοπέλας του καταδικάστηκε ένας 33χρονος.

Ο Leroy Brahm III, 33 ετών, θόλωσε από τη ζήλια, όταν έμαθε πως η 21χρονη φίλη του, Annabel Rose Meenan, είχε συνάψει σχέση με άλλον άνδρα, παρόλο που ο ίδιος ο Brahm την είχε ενθαρρύνει, σύμφωνα με το «Philadelphia Inquirer». «Τελείωσε με την Annabel επειδή επέλεξε κάποιον άλλον αντί για εκείνον», είπε η εισαγγελέας Kate Wright στη δίκη του, όπως μετέδωσε η New York Post.

Το φρικιαστικό έγκλημα ολοκληρώθηκε με τον 33χρονο να σηκώνει τον καναπέ του σαλονιού, να τον ρίχνει πάνω στο άψυχο σώμα της κοπέλας και μετά να κοιμάται πάνω του

Ο 33χρονος «χτύπησε άγρια ​​το θύμα, πολλές φορές, κάτι που οδήγησε στη δολοφονία», είπε ο εισαγγελέας της κομητείας Τσέστερ, με «πολλές από τις βίαιες επιθέσεις του» να καταγράφονται από κάμερες ασφαλείας στο σπίτι τους στο East Vincent Township, όπου ζούσαν μαζί.

Σε ένα τέτοιο βίντεο ο Brahm φαίνεται να χτυπάει τη φίλη του 85 φορές με γροθιές και 80 με κλωτσιές στο κεφάλι. Όταν, δε, οι αστυνομικοί ρώτησαν τον 33χρονο για τις εκτεταμένες μελανιές στο γυμνό κορμί της κοπέλας, εκείνος απάντησε πως «είναι απλά από το σεξ. Μας αρέσει το άγριο σεξ».

Το φρικιαστικό έγκλημα ολοκληρώθηκε με τον 33χρονο να σηκώνει τον καναπέ του σαλονιού, να τον ρίχνει πάνω στο άψυχο σώμα της κοπέλας και μετά να κοιμάται πάνω του. «Πέθανε με επώδυνο και βάναυσο τρόπο», είπε η Kate Wright στο δικαστήριο, με τον άγριο ξυλοδαρμό να έχει προκαλέσει στην άτυχη κοπέλα καρδιακή ανακοπή.

«Ο δικηγόρος του 33χρονου, Scott ​McIntosh, υποστήριξε ότι ο πελάτης του τρελάθηκε κατά τη διάρκεια μιας νύχτας που έπινε. Ο Brahm καταδικάστηκε την Παρασκευή για φόνο πρώτου βαθμού και του επιβλήθηκε ποινή ισόβιας κάθειρξης χωρίς αναστολή.

«Οι δικαστικές Αρχές αναγνώρισαν δικαίως ότι ο Brahm ήταν ένοχος για όλες τις κατηγορίες», είπε η εισαγγελέας.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024