Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΟΚ: Πώς …μπερδεύτηκε ο Λουτσέσκου

ΠΑΟΚ: Πώς …μπερδεύτηκε ο Λουτσέσκου

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου εγκλωβίστηκε σε ένα αδιέξοδο που δημιούργησε ο ίδιος.

Από τις δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου αμέσως μετά την ήττα του ΠΑΟΚ στην Τούμπα από τον Παναθηναϊκό: «Ήταν και θέμα διαχείρισης, όπως έχουμε κάνει σε όλη την σεζόν. Διαχειριζόμαστε κάθε παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας, έχουμε παίκτες που τους έχουμε χρησιμοποιήσει και παίκτες που πρέπει να παίξουν. Ήταν επίσης ένα θέμα για το τι έρχεται και για το τι προηγήθηκε, αφού είχαμε ένα παιχνίδι με την ΑΕΚ που σπαταλήσαμε πολλή ενέργεια».

Οντως, καθαρές κουβέντες από τον Ρουμάνο προπονητή του ΠΑΟΚ.

Λίγες φορές φωτίζεται τόσο πολύ η αλήθεια και ας δούμε τα δεδομένα: Στις 28 Ιανουαρίου ο ΠΑΟΚ δίνει ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα και νικά 2-1. Την περασμένη Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου έπαιξε επίσης δυνατό ματς ο ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ, σώθηκε στο φινάλε με το 1-1 και πόσες αλλαγές έκανε σε σχέση με το προηγούμενο σημαντικό παιχνίδι;

Μόνο δύο. Αντί του Ντεσπόντοφ ο Ζίφκοβιτς και στη θέση του Τόμας ο Σαμάτα. Ας συμφωνήσουμε πως άφησε 19 γκολ στον πάγκο, αν προσθέσουμε και όσα έχει έως τώρα βάλει ο Κωνσταντέλιας. Τους επτά της άμυνας και του κέντρου, ο Λουτσέσκου, όμως, δεν τους πείραξε. Και φτάνουμε στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΠΑΟ το βράδι της Τετάρτης. Εδώ ο προπονητής πήγε στο άλλο άκρο! Συνολικά οκτώ αλλαγές έκανε. Ξήλωσε την ενδεκάδα και έμειναν μόνο ο (αναντικατάστατος ) Κοτάρσκι, ο Κεντζιόρα και ο Ζίφκοβιτς. Οι δε εκπλήξεις, πολύ δυνατές. Ο Μιχαηλίδης στο κέντρο της άμυνας. Τσιγγάρας και Σβαμπ αντί του διδύμου των κεντρικών χαφ Οζντόεφ και Μεϊτιέ. Και Μάρκος Αντόνιο μέσα. Αποτέλεσμα; Ηττα από τον Παναθηναϊκό που κατέβηκε με την κατά το δυνατόν καλύτερη ενδεκάδα του, αφού όταν έριξε τους βασικούς ο προπονητής του ΠΑΟΚ, μάλλον ήταν πολύ αργά.

Κάποιος παρατηρητικός, εύκολα καταλήγει στο συμπέρασμα πως αν …ένωνες τα δύο αρχικά σχήματα που επέλεξε ο προπονητής του ΠΑΟΚ στα δύο τελευταία παιχνίδια, σίγουρα θα έφτιαχνες την ισχυρότερη ενδεκάδα! Δεν το έπραξε. Και προφανές είναι πως με τους Πράσινους δοκίμασε αλχημείες που δεν του βγήκαν. Γιατί εκτός όλων των άλλων, είχε το μυαλό του και στο επόμενο ραντεβού. Αυτό με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα, που δεν είναι βέβαιο ότι θα γίνει την Κυριακή. Δεν ήξερε αυτό το ενδεχόμενο; Κάπως έτσι, ο Ραζβάν Λουτσέσκου, εγκλωβίστηκε σε ένα αδιέξοδο που δημιούργησε ο ίδιος. Και τώρα τρέχει ώστε να ανατρέψει στη ρεβάνς τα δεδομένα που μόνο υπέρ της ομάδας του δεν φαίνεται πως είναι…

Sports in

Όλα για όλα από τον Ολυμπιακό για την ισοφάριση κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα στο Game 4 των play offs της Euroleague με στόχο τη νίκη που θα στείλει τη σειρά σε 5ο παιχνίδι στην Βαρκελώνη.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024