Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα καλύτερα tips για να διαλέξεις την απόχρωση ρουζ που ταιριάζει στην επιδερμίδα σου

Τα καλύτερα tips για να διαλέξεις την απόχρωση ρουζ που ταιριάζει στην επιδερμίδα σου

Ολα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Η ανακάλυψη του τέλειου ρουζ μπορεί να αλλάξει την εμφάνιση του μακιγιάζ σας. Η εύρεση του σωστού χρώματος μπορεί να επαναφέρει άμεσα μια υγιή λάμψη να ζεστάνει τον τόνο του δέρματος σας και να φωτίσει στο πρόσωπό σας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Ωστόσο, αν εξακολουθείτε να κρατάτε το ίδιο ροζ ρουζ που χρησιμοποιείτε από το λύκειο, ήρθε η ώρα για μια αλλαγή. Ανεξάρτητα από τον τόνο του δέρματός σας ή την εμφάνισή σας, είναι εύκολο να δημιουργήσετε μια υγιή, φυσική λάμψη. Δεν χρειάζεται να είστε καλλιτέχνης μακιγιάζ για να το πετύχετε σωστά.

Υπάρχουν δύο σημαντικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με το ρουζ. Το πρώτο είναι πώς να το εφαρμόσετε, και το δεύτερο είναι πώς να βρείτε το σωστό χρώμα.

Το μυστικό για να βρείτε το κατάλληλο ρουζ για εσάς είναι να επιλέξετε με βάση τον τόνο της επιδερμίδας σας και όχι το χρώμα του ίδιου του ρουζ. Ακολουθώντας αυτήν την προσέγγιση, θα είναι πιο πιθανό να επιλέξετε χρώματα που σας κολακεύουν.

Ταιριάξτε το χρώμα των χειλιών σας

Για ουδέτερες εμφανίσεις ή φυσικό μακιγιάζ , ένας καλός εμπειρικός κανόνας είναι το ρουζ να ταιριάζει απλά με το χρώμα του κραγιόν σας.

Για παράδειγμα, εάν φοράτε κόκκινο ή ροζ κραγιόν, επιλέξτε ένα ρουζ με βάση το ροζ για να συνδυάσετε την εμφάνιση. Όπως το ρουζ MUA Blushed Liquid Watermelon 10ml.

Προσφέρει μεγάλη διάρκεια και δίνει ένα τέλειο φυσικό αποτέλεσμα. Ιδανικό και για τα χείλη, αντί για κραγιόν. Χαρίστε μια λάμψη χρώματος και υγείας στα μάγουλά σας με αυτή την ανάλαφρη σύνθεση που είναι εμπλουτισμένη με χρωστικές μακράς διάρκειας για υπέροχο μακιγιάζ όλη μέρα.

Για ανοιχτόχρωμο δέρμα

Όσοι έχουν χλωμό ή ανοιχτόχρωμο δέρμα θα πρέπει να επιλέξουν μια παστέλ ροζ απόχρωση με ψυχρούς τόνους. Το παστέλ ροζ είναι το καλύτερο χρώμα ρουζ για ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες, καθώς προσφέρει μια απαλή, φυσική εμφάνιση. Η χρωστική ουσία δεν θα φαίνεται πολύ έντονη ή βαμμένη. Αν προτιμάτε ένα πιο εντυπωσιακό χρώμα, μια απαλή ροδακινί ή κοραλλί απόχρωση θα κάνει το κόλπο για να προσθέσει βάθος.

Για μεσαίες επιδερμίδες

Θα ανήκετε σε αυτόν τον χαρακτηρισμό του τόνου δέρματος αν το δέρμα σας μαυρίζει εύκολα και σπάνια καίγεται από τον ήλιο. Το καλύτερο χρώμα ρουζ για να φορέσετε θα ήταν ένα καστανό ροζ με πινελιές καφέ. Μια ροδακινί ή κοραλλί απόχρωση λειτουργεί επίσης καλά για τους μεσαίους τόνους δέρματος – αλλά μπορεί να θέλετε να αυξήσετε την κάλυψη για να μεγιστοποιήσετε την απόδοση του χρώματος.

Για σταρένιες επιδερμίδες

Οι τόνοι του δέρματος μιας σταρένιας επιδερμίδας τείνουν να είναι ζεστοί και συνήθως παραμένουν μαυρισμένοι όλο το χρόνο. Μια δαμασκηνί απόχρωση είναι το καλύτερο χρώμα ρουζ, καθώς κάνει το δέρμα σας να λάμπει.

Δοκιμάστε το ρουζ Maybelline Fit Me Blush 55 Berry 5gr.

Φανταστικό χρώμα με φυσικό αποτέλεσμα και μεταξένια υφή. Ενισχύει το φυσικό χρώμα της επιδερμίδας με ένα pop of natural color.

Για σκουρόχρωμες επιδερμίδες

Όσοι έχουν βαθύ και σκούρο τόνο δέρματος δείχνουν υπέροχα όταν φορούν ρουζ σε αποχρώσεις μούρων που έχουν μπλε αποχρώσεις, όπως ένα πλούσιο κράνμπερι. Αφήνει ένα άψογο φινίρισμα και είναι βέβαιο ότι θα προσθέσει άμεση λάμψη στην επιδερμίδα σας. Μια καφέ σοκολατί απόχρωση μπορεί επίσης να προσδώσει στους βαθύς τόνους δέρματος μια επιπλέον πινελιά φωτεινότητας. Το φωτεινό πορτοκαλί είναι ένα άλλο εξαιρετικό χρώμα ρουζ για βαθύ και σκούρο δέρμα, καθώς μπορεί να προσδώσει σε αυτούς τους τόνους την πολυπόθητη λάμψη.

Ιδανική επιλογή το ρουζ Essence The Blush 10 Befitting 5gr Μοβ.

Η πεπιεσμένη πουδρένια υφή είναι ευχάριστη στη χρήση, με υψηλή απόδοση χρώματος και εύκολη στην ανάμειξη.

Ολα τα προϊόντα μακιγιάζ και περιποίησης προσώπου θα τα βρείτε στο SHOPFLIX.gr σε απεριόριστη ποικιλία για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στη δική σας επιδερμίδα και όλα θα φτάσουν στην ώρα τους, στην πόρτα σας σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν μένετε.

Εκμεταλλευτείτε τις χειμερινές εκπτώσεις και μην ξεχνάτε ότι ότι το SHOPFLIX κλείνει δύο χρόνια και το γιορτάζει κάθε μέρα με διαφορετικές εκπλήξεις. Τώρα με κάθε παραγγελία σας κάνει δώρο κουπόνι 5€ για την επόμενη σας αγορά! Και το καλύτερο; Οσες φορές και να αγοράσετε… τόσα κουπόνια 5€ θα κερδίσετε!

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024