Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η προδοσία του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ - Αγνόησαν τη συμφωνία με την Ελισάβετ

Η προδοσία του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ – Αγνόησαν τη συμφωνία με την Ελισάβετ

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ βρίσκονται πάλι στο προσκήνιο για τη νέα τους ιστοσελίδα που αξιοποιεί τους τίτλους τους. Τι αναφέρουν πηγές από το παλάτι.

Η απόφαση του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ να χρησιμοποιήσουν τους τίτλους τους στο Σάσεξ στη νέα τους ιστοσελίδα εκλαμβάνεται ως προδοσία της συμφωνίας τους με την αείμνηστη βασίλισσα Ελισάβετ.

Η «προκλητική», όπως χαρακτηρίζεται, κίνηση του λαμπερού ζευγαριού να κάνει relaunch της ιστοσελίδας τους ως «Sussex.com» πυροδότησε κατηγορίες ότι προσπαθούν να είναι «πιο βασιλικοί».

Ο βασιλιάς έχει άλλα πράγματα στα οποία πρέπει να επικεντρωθεί και το τελευταίο που χρειάζεται είναι άλλη μια μάχη με τον γιο του

Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται η MailOnline, το νέο διαδικτυακό εγχείρημα του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ θα αποτελέσει «μεγάλη πρόκληση» για τον λόρδο Chamberlain του παλατιού του Μπάκιγχαμ.

Ο κορυφαίος βασιλικός αξιωματούχος πρέπει να αποφασίσει αν θα το επιτρέψει για να διατηρήσει την ήδη εύθραυστη οικογενειακή γαλήνη στο παλάτι.

Η αυξανόμενη διαμάχη επικεντρώνεται στην απόφαση του δούκα και της δούκισσας του Σάσεξ να αντικαστασήσουν τον ιστότοπό τους Archwell, το όνομα ομπρέλα για όλες τις φιλανθρωπικές και επιχειρηματικές τους προσπάθεις, με το «Sussex.com».

Η νέα ιστοσελίδα «Sussex.com» για το «Γραφείο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, του δούκα και της δούκισσας του Σάσεξ» βγήκε στον αέρα το απόγευμα της Δευτέρας.

Η συμφωνία που αθέτησαν Χάρι και Μέγκαν

Πολλοί που βρίσκονται κοντά στο παλάτι πιστεύουν ότι πρόκειται για κατάφωρη παραβίαση των διαβεβαιώσεων του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ στην αείμνηστη βασίλισσα Ελισάβετ όταν παραιτήθηκαν από τα βασιλικά τους καθήκοντα.

Και αυτό καθώς η νέα τους ιστοσελίδα πλησιάζει επικίνυνα στη χρήση της βασιλικής τους ιδιότητας για εμπορικό κέρδος. Άλλοι πάλι το περιέγραψαν ως προδοσία της συμφωνίας, αν όχι κατά γράμμα, σίγουρα στο πνεύμα.

Ωστόσο υπήρξαν και πηγές κοντά στον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ που απέρριψαν τους ισχυρισμούς και υπερασπίστηκαν τη χρήση των βασιλικών τους τίτλων για τον ιστότοπο.

«Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ είναι ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ. Αυτό είναι γεγονός. Είναι το επώνυμό τους και το οικογενειακό τους όνομα» ανέφεραν χαρακτηριστικά πηγές που πρόσκεινται στον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ.

Το παλάτι έχει αρνηθεί να σχολιάσει και προτιμά να επικεντρωθεί στον βασιλιά που επέστρεψε την Τρίτη στο Λονδίνο για συναντήσεις και τη θεραπεία του για τον καρκίνο.

«Το παλάτι του Μπάκιγχαμ μπορεί να έχει δεμένα τα χέρια του για να αναλάβει δράση. Ο βασιλιάς έχει άλλα πράγματα στα οποία πρέπει να επικεντρωθεί αυτή τη στιγμή και το τελευταίο πράγμα που χρειάζεται είναι άλλη μια μάχη με τον γιο του. Αλλά αυτό δεν θα πάει καθόλου καλά» σημείωσε ένας από τους γνώστες.

Υπενθυμίζεται πως μετά τη «Σύσκεψη Κορυφής του Sandringham» το 2020, ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ είχαν συμφωνήσει να αποχωρήσουν από τα βασιλικά τους καθήκοντα και να μη χρησιμοποιούν τους τίτλους τους για επαγγελματικούς σκοπούς.

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024