Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έκανε PR ο πρίγκιπας Χάρι; «Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ δεν πρέπει να τον συγχωρήσει ποτέ»

Έκανε PR ο πρίγκιπας Χάρι; «Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ δεν πρέπει να τον συγχωρήσει ποτέ»

Η επίσκεψη του πρίγκιπα Χάρι στο Ηνωμένο Βασίλειο για τον πατέρα του βασιλιά Κάρολο δίχασε την κοινή γνώμη στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ δεν προθυμοποιήθηκε να τον συναντήσει.

Με τον πρίγκιπα Χάρι να πετά μέσα σε λίγες ώρες από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής μετά τη διάγνωση του πατέρα του βασιλιά Καρόλου με καρκίνο, οι απόψεις στο Ηνωμένο Βασίλειο διίστανται.

Από κάποιους θεωρήθηκε ως ο στοργικός πρίγκιπας Χάρι που θέλησε απεγνωσμένα να βρεθεί στο πλευρό του άρρωστου πατέρα του.

Δεν πιστεύω ότι ο πρίγκιπας Γουίλιαμ θα πρέπει να συγχωρήσει τον ξεδιάντροπο αδερφό του Χάρι. Η κόλαση θα πρέπει να παγώσει πριν το κάνει

Κάποιοι άλλοι το είδαν εντελώς διαφορετικά. Η βασιλική βιογράφος Ingrid Seward ανέφερε πως χρησιμοποίησε την επίσκεψη ως ευκαιρία δημοσίων σχέσεων.

Όποιο και να ήταν ακριβές, δεν μπορεί κανείς να μην εστιάσει στο γεγονός πως έμεινε στο Ηνωμένο Βασίλειο για μόλις 26 ώρες και είδε τον πατέρα του βασιλιά Κάρολο μόνο για 30 λεπτά πριν επιστρέψει στο Λος Άντζελες.

Από τη στιγμή που έφυγε βρέθηκε στο Λας Βέγκας για να απονείμει ένα βραβείο σε μια τελετή.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Ηνωμένο Βασίλειο, όσοι είναι κοντά στον πρίγκιπα Χάρι, έκαναν γνωστό πως θα δεχόταν ευχαρίστως μια συνάντηση με τον αποξενωμένο αδερφό του πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που αναρωτιούνται πόσο εγωκεντρικός είναι που νομίζει ότι μπορεί να γυρίσει πίσω στη χώρα και να δηλώσει μεγαλόψυχα ότι είναι έτοιμος να συναντήσει τον πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Πώς θα μπορούσε ποτέ να τον συγχωρήσει;

Μετά από όλα όσα έχει κάνει δυσφημώντας τη βασιλική οικογένεια για τα εκατομμύρια του Netflix;

Πώς θα μπορούσε ποτέ ο πρίγκιπας Γουίλιαμ να συγχωρήσει τον πρίγκιπα Χάρι μετά την αγενή παρουσίαση της Κέιτ Μίντλετον στα απομνημονεύματά του Spare ή μετά την περιγραφή της ως ψυχρής συζύγου από τον ανεπίσημο βιογράφο των Σάσεξ Omid Scobie;

Ως τρυφερός σύζυγος, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ θα προτιμούσε να πεθάνει πριν συναντήσει οποιονδήποτε άντρα που κακοποίησε με τέτοιον τρόπο τη γυναίκα του.

Και γιατί ο πρίγκιπας της Ουαλίας, που φροντίζει την Κέιτ Μίντλετον μετά την επέμβαση στην κοιλιακή χώρα και έχει αναλάβει επιπλέον καθήκοντα, να συναντήσει τον πρίγκιπα Χάρι του οποίου η θλιβερή αναχώρηση από το Ηνωμένο Βασίλειο οδήγησε σε τέτοια αύξηση του φόρτου εργασίας του;

Μετά μάλιστα τη διάγνωση του βασιλιά Καρόλου με καρκίνο, ένα μεγάλο μέρος των βασιλικών καθηκόντων πέφτει στους ώμους του πρίγκιπα Γουίλιαμ απουσία του αδερφού του πρίγκιπα Χάρι.

Μια συνάντηση των 30 λεπτών ανάμεσα στον πρίγκιπα Χάρι και τον πατέρα του βασιλιά Κάρολο δείχνει ότι ο πρίγκιπας Χάρι δεν θα μπορούσε να νοιαστεί γι’ αυτό.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, σύμφωνα με την Amanda Platell, ήταν κατηγορηματικός όταν έφτασε ο πρίγκιπας Χάρι. Πηγή κοντά του ανέφερε ότι δεν θα υπάρξει συνάντηση, τελεία. «Δεν εκπλήσσομαι και αμφιβάλλω ότι θα υπάρξει ποτέ».

«Δεν πιστεύω ότι ο πρίγκιπας Γουίλιαμ θα πρέπει να συγχωρήσει τον ξεδιάντροπο αδερφό του Χάρι. Η κόλαση θα πρέπει να παγώσει πριν το κάνει».

Sports in

Ολυμπιακός: Η απονομή του τροπαίου στα κορίτσια του Θρύλου

Δείτε την απονομή του τροπαίου στις παίκτριες του Ολυμπιακού, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ γυναικών για 8η φορά στην ιστορία των ερυθρόλευκων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024