Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ξυλοδαρμός φοιτητή: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο δεύτερος δράστης της επίθεσης

Ξυλοδαρμός φοιτητή: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο δεύτερος δράστης της επίθεσης

Ο τράπερ έχει ήδη κριθεί προφυλακιστέος, μετά την απολογία του στην ανακρίτρια.

Παρουσιάστηκε εχθές (13/2) αυτοβούλως στις δικαστικές αρχές ο δεύτερος άνδρας που κατηγορείται μαζί με τον τράπερ Ricta για επίθεση και τραυματισμό του 22χρονου φοιτητή στην Θεσσαλονίκη.

Το πρωί της Τρίτης, μεταφέρθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης ο 22χρονος άντρας και μαζί με τον συνήγορο υπεράσπισης που τον εκπροσωπεί, Δημήτρη Ραπτόπουλο, πέρασε το κατώφλι της 7ης Τακτικής Ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί στο τέλος της εβδομάδας.

Σε βάρος του είχε εκδοθεί και εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, από κοινού και ο κατηγορούμενος παρουσιάστηκε εχθές αυτοβούλως στις δικαστικές Αρχές.

Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί

Ο 25χρονος συγκατηγορούμενός του έχει ήδη κριθεί προφυλακιστέος, μετά την απολογία του στην ανακρίτρια.

Την ίδια ώρα, ο 23χρονος φοιτητής εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ. Σύμφωνα με το περιβάλλον του, η κατάσταση της υγείας του παρουσιάζει βελτίωση, με τους γιατρούς να είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι.

Πώς έγινε ο ξυλοδαρμός

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα φαίνεται πως έγιναν στις 02.30 τα ξημερώματα της Παρασκευής 26 Ιανουαρίου, όταν ο 25χρονος τράπερ μαζί με έναν ακόμα άγνωστο άτομο, φέρεται να επιτέθηκαν – για άγνωστη αιτία – στον νεαρό, ο οποίος βρισκόταν μαζί με δύο φιλικά του πρόσωπα. Ο 25χρονος κατηγορείται ότι χτύπησε τον φοιτητή με το κεφάλι στο πρόσωπο, ενώ ο φίλος του τον χτύπησε με κλωτσιά στον θώρακα με αποτέλεσμα το θύμα να πέσει με δύναμη στο έδαφος και να χτυπήσει το κεφάλι του.

Στη συνέχεια οι φερόμενοι ως δράστες αποχώρησαν από το σημείο, ενώ ο 23χρονος μεταφέρθηκε από τους φίλους του στο σπίτι του. Το απόγευμα της επόμενης ημέρας, ωστόσο, διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο ΑΧΕΠΑ και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, καθώς διαπιστώθηκε ότι φέρει αιμάτωμα στο κεφάλι και έκτοτε νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Sports in

Υποψήφιος για δύο βραβεία ο Ελ Κααμπί (pic)

O Αγιούμπ Ελ Κααμπί, είναι υποψήφιος για MVP των πρώτων ημιτελικών στο Europa Conference League αλλά και για το καλύτερο γκολ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024