Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκε ο δεύτερος δράστης του ξυλοδαρμού του φοιτητή - Θέμα χρόνου η σύλληψη

Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκε ο δεύτερος δράστης του ξυλοδαρμού του φοιτητή – Θέμα χρόνου η σύλληψη

«Ο Παναγιώτης μας δίνει μία πολύ κρίσιμη μάχη για τη ζωή του, οι κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις είναι πολύ σοβαρές», λέει ο δικηγόρος της οικογένειας

Ταυτοποιήθηκε και ο δεύτερος δράστης του ξυλοδαρμού του 23χρονου φοιτητή στη Θεσσαλονίκη και η σύλληψή του θεωρείται θέμα χρόνου.

Ο 25χρονος τράπερ έχει ήδη πάρει τον δρόμο για τις φυλακές, καθώς με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Η σύλληψη του δεύτερου δράστη είναι θέμα χρόνου μετά την ταυτοποίησή του

Η απόφαση της 7ης ανακρίτριας σε συνδυασμό με τις πληροφορίες ότι ταυτοποιήθηκε και ο δεύτερος δράστης και πως είναι θέμα χρόνου η σύλληψή του προκαλούν μία ικανοποίηση στην οικογένεια του βολιώτη φοιτητή, όμως αυτό που προέχει τώρα είναι να βγει νικητής ο νεαρός που δίνει μία πολύ κρίσιμη μάχη για τη ζωή του στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.

Ο τράπερ στην απολογία του υποστήριξε ότι μετά την πτώση του φοιτητή με το κεφάλι στο έδαφος, μαζί με το δεύτερο άτομο του πρόσφεραν πρώτες βοήθειες.

«Εγώ σήκωσα ψηλά τα πόδια του και ο γνωστός μου πήγε να του φέρει νερό», είπε, κατά πληροφορίες, τονίζοντας: «Δεν είχα πρόθεση να του προκαλέσω κακό», «δεν ήταν το δικό μου χτύπημα αυτό που προκάλεσε το αποτέλεσμα».

Σε κρίσιμη κατάσταση ο φοιτητής

«Ο Παναγιώτης μας δίνει μία πολύ κρίσιμη μάχη για τη ζωή του. Οι προσευχές όλων είναι μαζί του. Οι γονείς του καθημερινά ‘κρέμονται’ από τα χείλη των γιατρών. Περιμένουν να ακούσουν μία θετική εξέλιξη. Εχουν υπομονή και πίστη, όμως τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Οι κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που έχουν προκαλέσει τα χτυπήματα που δέχθηκε το παιδί είναι πολύ σοβαρές», ανέφερε μιλώντας στο Taxydromos.gr ο Παύλος Καρκάλης, δικηγόρος της οικογένειας που έχει αναλάβει την υπόθεση, μετά τη μήνυση που κατατέθηκε σε βάρος του τράπερ και του συνεργού του.

Ο φοιτητής δίνει μάχη για τη ζωή του και οι γονείς κρέμονται από τα χείλη των γιατρών για μια θετική εξέλιξη

Εγινε μία πολύ σοβαρή επέμβαση, όπως πρόσθεσε, όμως οι γιατροί δε μπορούν να πούνε με σιγουριά τίποτα για τη συνέχεια. «Όλοι ελπίζουν ότι θα καταφέρει να ξεπεράσει τη σκληρή δοκιμασία που περνάει. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να αποδοθεί δικαιοσύνη για την βαρύτατη πράξη που έγινε κατά του Παναγιώτη», πρόσθεσε.

Το χρονικό

Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της 26ης Ιανουαρίου, στη συμβολή των οδών Συγγρού με Εγνατία, έξω από μπαρ, όπου το νεαρό θύμα βρισκόταν με την παρέα του.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο φοιτητής δέχθηκε απρόκλητη επίθεση με αφορμή μία απλή ερώτηση που απηύθυνε προς τον 25χρονο, με συνέπεια να πέσει στο έδαφος και να χτυπήσει στο κεφάλι.

Μετά την επίθεση, ο παθών μετέβη στο σπίτι του, όπου έπεσε να κοιμηθεί, κάτι το οποίο πιθανολογείται ότι συντέλεσε και στην επιδείνωση της υγείας του.

Πληροφορίες αναφέρουν πως όταν ξύπνησε δεν είχε καλή επαφή με το περιβάλλον και τα λόγια του ήταν ακατάληπτα. Στη συνέχεια διακομίστηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι φέρει αιμάτωμα στο κεφάλι, ενώ τον υπέβαλλαν σε πολύωρο χειρουργείο.

Μέχρι σήμερα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του νοσοκομείου.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024