Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αγρότες: Ένταση στο αεροδρόμιο Αλεξανδρούπολης - «Ο Αυγενάκης ακύρωσε συνάντηση που είχε προγραμματιστεί»

Αγρότες: Ένταση στο αεροδρόμιο Αλεξανδρούπολης – «Ο Αυγενάκης ακύρωσε συνάντηση που είχε προγραμματιστεί»

«Ο υπουργός ακύρωσε μεταξύ τους συνάντηση η οποία ήταν προγραμματισμένη» - Οι αγρότες αγανάκτησαν με τη στάση του και δείτε πώς αντέδρασαν

Ένταση μεταξύ αγροτών και αστυνομικών δημιουργήθηκε απόψε (11/2) στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης, εν μέσω της παρουσίας του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Λευτέρη Αυγενάκη στην περιοχή.

Σύμφωνα με το thesstoday.gr, ο Λευτέρης Αυγενάκης, ενώ επρόκειτο να συναντήσει αντιπροσωπεία αγροτών, τελικά αρνήθηκε, με αποτέλεσμα δεκάδες άτομα να κατευθυνθούν προς το αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης με τα τρακτέρ τους.

«Ο Λευτέρης Αυγενάκης ακύρωσε προγραμματισμένη συνάντησή του με τους αγρότες»

Εκεί οι αγρότες επιχείρησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό, με συνέπεια να ξεκινήσει ένταση με τις δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας. Οι ίδιοι, νωρίτερα, είχαν κατασκηνώσει έξω από το ξενοδοχείο όπου ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης μαζί με τον υφυπουργό Σταυρό Κελέτση είχε συνάντηση με τοπικούς φορείς.

«Εμπαιγμός, ήταν να γίνει συνάντηση στις 6 το απόγευμα»

Το γεγονός επιβεβαίωσε το Open και τοπικά μέσα ενημέρωσης. Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, όταν οι αγρότες έμαθαν ότι ο υπουργός και ο υφυπουργός ακυρώνουν την προγραμματισμένη συνάντηση που είχαν στις 18:00 το απόγευμα με εκπροσώπους αγροτών, κτηνοτρόφων και μελισσοκόμων, τότε μπήκαν στα τρακτέρ που είχαν παρατεταμένα έξω από το ξενοδοχείο όπου θα γινόταν η συνάντηση, και έφτασαν μέχρι το αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης.

Εκεί συνάντησαν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας και άνδρες των ΜΑΤ, οι οποίοι δεν τούς επέτρεψαν την είσοδο, με αποτέλεσμα να επικρατήσει ένταση. Οι αγρότες καταγγέλλουν «εμπαιγμό» προς το πρόσωπό τους εκ μέρους του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Λευτέρη Αυγενάκη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρωί ο Λευτέρης Αυγενάκης τόνιζε σε δηλώσεις του: «Αποδεδειγμένα η Νέα Δημοκρατία και η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στέκονται διαχρονικά στο πλευρό των αγροτών, δεν είναι μία ευκαιριακή σχέση. Για εμάς, επειδή ο πρωτογενής τομέας είναι αποτελεί κυβερνητική προτεραιότητα».

Sports in

Το «άστρο» του Τσάμπι Αλόνσο: Δεν έχει υπάρχει αυτό που έχει κάνει φέτος η Λεβερκούζεν (vids)

Η Λεβερκούζεν σε 10 ματς στη φετινή σεζόν σε Μπουντεσλίγκα, Europa League και Κύπελλο έχει γλιτώσει την ήττα ή έχει πάρει τη νίκη με γκολ στις καθυστερήσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024