Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η ομιλία του Βαγγέλη Μαρινάκη στα αποδυτήρια της Κ19 - Τους έδωσε συγχαρητήρια και τους ενθάρρυνε για τη συνέχεια

Η ομιλία του Βαγγέλη Μαρινάκη στα αποδυτήρια της Κ19 – Τους έδωσε συγχαρητήρια και τους ενθάρρυνε για τη συνέχεια

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού βρέθηκε στα αποδυτήρια της Κ19, μετά τη σπουδαία νίκη απέναντι στην Ίντερ και την πρόκριση στους «16» του Youth League.

Η Κ19 του Ολυμπιακού, παρότι αγωνίστηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα στο δεύτερο ημίχρονο με δέκα ποδοσφαιριστές, κατάφερε να αποκλείσει την Ίντερ στα πέναλτι (0-0 κ.δ, 6-5 στα πέναλτι) και να προκριθεί στους «16» του Youth League.

Μια σπουδαία επιτυχία από την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, με τον τεχνικό των Πειραιωτών, Σωτήρη Συλαΐδόπουλο και τους παίκτες του να κάνουν περήφανο τον κόσμο της ομάδας του μεγάλου λιμανιού και φυσικά τον ηγέτη του συλλόγου, Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού μετά τη σπουδαία πρόκριση στους «16» του Youth League, πήγε στα αποδυτήρια και συνεχάρη τους «ερυθρόλευκους» ποδοσφαιριστές για τη σπουδαία επιτυχία τους.

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού στηρίζει έμπρακτα τους ποδοσφαιριστές της Κ19.

Αναλυτικά όσα τους είπε ο ηγέτης του Ολυμπιακού: «Συγχαρητήρια. Αυτό που είδαμε σήμερα, με την απόδοσή σας και πως αντιδράσατε με 10 παίκτες, είναι ότι η ομάδα ενωμένη και δεν έχετε να ζηλέψετε τίποτα από τις υπόλοιπες ομάδες. Πιστεύω να μας δώσετε εσείς τη χαρά που μας έχουν στερήσει οι μεγαλύτεροι φέτος και να πάτε ακόμα καλύτερα. Το θέμα είναι να το πιστέψετε. Μετά τα όσα είδαμε δεν θα είναι ούτε θαύμα, ούτε κάτι το οποίο είναι τόσο δύσκολο. Ειλικρινά το πιστεύω. Δεν σας το λέω μόνο για να σας το πω και να σας χαϊδέψω τα αυτιά σας. Δεν υπάρχει κανένας λόγος. Αξίζει να προχωρήσετε παραπάνω. Κάντε καλή προπόνηση. Δώστε τα όλα και συνεχίστηκε όπως πάτε. Να είστε καλά. Να είστε δυνατοί. Σας εύχομαι το καλύτερο».

Δείτε το βίντεο:

Την Παρασκευή η κλήρωση

Η κλήρωση για τους «16» είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή και οι υποψήφιοι αντίπαλοι είναι μάλλον… σεσημασμένοι. Ρέαλ, Μίλαν, Μάντσεστερ Σίτι δεν χρειάζονται συστάσεις.

Όπως βεβαίως και η Πόρτο, η Φέγενορντ, η Λανς, η Κοπεγχάγη και η Σάλτσμπουργκ. Και στην φάση των «16» η διαδικασία είναι νοκ άουτ: Δηλαδή όλα θα κριθούν σε μια αναμέτρηση.

Τα ματς αυτά με θέα πλέον στους προημιτελικούς είναι προγραμματισμένα για το διήμερο 27-28 Φεβρουαρίου. Ιδανικά; Θα ήταν σπουδαίο ο Ολυμπιακός ανεξάρτητα με τον αντίπαλο, να βρεθεί γηπεδούχος ξανά. Και αυτή τη φορά να γεμίσει το Καραϊσκάκης. Το αξίζουν αυτά τα παιδιά. Αυτή η υπέροχη ποδοσφαιρική ιστορία.

Οι ομάδες της φάσης των 16

Playoffs: Λειψία, Μάιντς, Ολυμπιακός, Παρτίζαν ή Μπράγκα, Άλμααρ ή Ατλέτικο, Ζίλινα ή Ντόρτμουντ, Βασιλεία ή Μπάγερν, Ναντ ή Σεβίλλη

Νικήτριες ομίλων: Μίλαν, Κοπεγχάγη, Φέγενορντ, Λανς, Μάντσεστερ Σίτι, Πόρτο, Ρεάλ, Ζάλτσμπουργκ

Πλέον το ενδιαφέρον μεταφέρεται στην κλήρωση της Παρασκευής, όπου ο Ολυμπιακός θα μάθει τον αντίπαλό του στους «16» του Youth League.

Sports in

Η ώρα της στέψης: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στον… τελικό των τελικών

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (13:30) στον 5ο τελικό της Α1 Γυναικών με την σειρά στο 2-2 και την νικήτρια ομάδα να αναδεικνύεται ταυτόχρονα πρωταθλήτρια.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024