Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η επίσκεψη του Βαγγέλη Μαρινάκη στα αποδυτήρια, το «μπράβο σε όλους» και η εγκάρδια συνομιλία με τον Κίβου (vid)

Η επίσκεψη του Βαγγέλη Μαρινάκη στα αποδυτήρια, το «μπράβο σε όλους» και η εγκάρδια συνομιλία με τον Κίβου (vid)

Δίπλα στην κ-19 ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Τι είπε στον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο και τους μικρούς μετά την ιστορική πρόκριση.

Μια υπέροχη ποδοσφαιρική ιστορία απευθείας από το football factory του Ρέντη. Και ένα όμορφο ταξίδι στο υψηλότερο επίπεδο της παραγωγικής διαδικασίας που θα έχει και συνέχεια για τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο και τους πιτσιρικάδες του. Την τάξη 2005-2007, την ομάδα κ-19 του Ολυμπιακού που εδώ και λίγη ώρα βρίσκεται στις «16» κορυφαίες της Ευρώπης (Youth League) έπειτα από την πρόκριση της επί της Ίντερ.

Την παρέα του Χαράλαμπου Κωστούλα, του Χρήστου Μουζακίτη, του Ισίδωρου Κουτσίδη και των άλλων μικρών που παίζοντας με παίκτη λιγότερο από το 72΄(Παπακανέλλος) μπόρεσαν να ξεπεράσουν το εμπόδιο της πρωτοπόρου της φετινής Primavera. Δεν ήταν το μοναδικό τους κατόρθωμα. Κατάφεραν επίσης να προσελκύσουν το ενδιαφέρον χιλιάδων φιλάθλων που βρέθηκαν το μεσημέρι στο «Καραϊσκάκης» για χάρη τους. Και τελικά κατάφεραν να αλλάξουν την ίδια την ατμόσφαιρα στο μεγάλο λιμάνι, επιβεβαιώνοντας πως το μέλλον είναι εδώ.

Μια ιστορία από εκείνες που αποτελούν την ίδια την έμπνευσή. Και που δεδομένα ενθουσιάζουν.

Διόλου τυχαία ήταν εκεί ο ίδιος ο Βαγγέλης Μαρινάκης για να παρακολουθήσει την προσπάθεια τους. Και φυσικά ήταν ο πρώτος που επισκέφτηκε τα αποδυτήρια για να συγχαρεί το τεχνικό τιμ και τους ποδοσφαιριστές. «Μπράβο σε όλους» ήταν η προεδρική ατάκα απευθείας από έναν άνθρωπο που έχει επενδύσει στην παραγωγική διαδικασία του Ρέντη σε αυτά τα 14χρόνια ενασχόλησης του ένα ποσό που δεν έχει μέτρο σύγκρισης στα μέρη μας. Για τις εγκαταστάσεις, τους προπονητές, τις προϋποθέσεις. Ετήσιο κόστος άνω των 2-3 εκατ ευρώ, χρήματα που οι εννέα από τις δεκατέσσερις ομάδες της Σούπερ Λιγκ τα διαθέτουν ως μπάτζετ για την πρώτη ομάδα.

Δεν είναι τυχαία αυτή η ιστορία. Είναι η επιβεβαίωση μιας χαρισματικής γενιάς που μεγαλώνει με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες σε φόντο ερυθρόλευκο. Είναι χαρακτηριστική άλλωστε μια άλλη ατάκα των αποδυτήριων. Είδε ο Κρίστιαν Κίβου τον Κριστιάν Καρεμπέ πλάι στον Βαγγέλη Μαρινάκη, στα ερυθρόλευκα αποδυτήρια. Πλησίασε και εγκάρδια τους συνεχάρη: «Έχετε μια καταπληκτική ομάδα» είπε ο προπονητής της Ίντερ με την τεράστια ποδοσφαιρική καριέρα (έπαιξε επτά χρόνια για την Ίντερ την περίοδο 2007-2014).

Την Παρασκευή η κλήρωση

Και όσο για τη συνέχεια; Η κλήρωση για τους «16» είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή και οι υποψήφιοι αντίπαλοι είναι μάλλον… σεσημασμένοι. Ρέαλ, Μίλαν, Μάντσεστερ Σίτι δεν χρειάζονται συστάσεις. Όπως βεβαίως και η Πόρτο, η Φέγενορντ, η Λανς, η Κοπεγχάγη και η Σάλτσμπουργκ. Και στην φάση των «16» η διαδικασία είναι νοκ άουτ: Δηλαδή όλα θα κριθούν σε μια αναμέτρηση. Τα ματς αυτά με θέα πλέον στους προημιτελικούς είναι προγραμματισμένα για το διήμερο 27-28 Φεβρουαρίου. Ιδανικά; Θα ήταν σπουδαίο ο Ολυμπιακός ανεξάρτητα με τον αντίπαλο, να βρεθεί γηπεδούχος ξανά. Και αυτή τη φορά να γεμίσει το Καραϊσκάκης. Το αξίζουν αυτά τα παιδιά. Αυτή η υπέροχη ποδοσφαιρική ιστορία.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024