Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ξέσπασμα Κλοπ για διαιτησία: «Αδιανόητες οι αποφάσεις του ρέφερι»

Ξέσπασμα Κλοπ για διαιτησία: «Αδιανόητες οι αποφάσεις του ρέφερι»

Ο Γιούργκεν Κλοπ εξέφρασε τα παράπονά του για την διαιτησία στο ντέρμπι με την Άρσεναλ, αναγνωρίζοντας όμως ότι η ομάδα του δεν έπαιξε καλά

Η Άρσεναλ ήταν η μεγάλη νικήτρια του ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής στην Premier League, επικρατώντας της Λίβερπουλ με 3-1, και μείωσε τη διαφορά από την κορυφή στους δύο βαθμούς.

Μετά ήττα των Ρεντς, ο Κλοπ εξέφρασε την απογοήτευσή του για το αποτέλεσμα, ενώ έκανε τα παράπονά του για τις διαιτητικές αποφάσεις του Άντονι Τέιλορ. Συγκεκριμένα, ο Γερμανός τεχνικός παραδέχθηκε ότι η Άρσεναλ ήταν καλύτερη ομάδα μέσα στο γήπεδο, αλλά αμφισβήτησε την απόφαση του Άγγλου διαιτητή να αποβάλει τον Κονάτε, κατηγορώντας τον ότι με τις αποφάσεις του έκρινε την εξέλιξη της αναμέτρησης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κλοπ:

«Πολλά πράγματα ήταν εναντίον μας σήμερα. Αυτός ο διαιτητής μας έδωσε κόκκινη κάρτα κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι για μία μονομαχία, του Μπερνάρντο με τον Σαλάχ. Σήμερα το ίδιο με τον Ζότα και δε βγήκε κόκκινη. Αδιανόητο. Ο Χάβερτζ κρατούσε τον Κονατέ. Το ίδιο και ο Γκάμπριελ με τον Νούνιες, καμία κίτρινη κάρτα. Eιναι αδιανόητες οι αποφάσεις που πήρε ο ρέφερι», ανέφερε αρχικά ο 56χρονος τεχνικός, ο οποίος στην συνέχεια παραδέχτηκε ότι η ομάδα του δεν έπαιξε αρκετά καλά προκειμένου να πάρει τη νίκη:

«Συγχαρητήρια στην Άρσεναλ. Δεν ήμασταν αρκετά καλοί. Θα ήθελα πολύ να δω το παιχνίδι περισσότερο στο 1-1. Βρήκαμε τον τρόπο να μπούμε στο παιχνίδι. Χωρίς σουτ προς το τέρμα, αλλά πετύχαμε ένα γκολ. Έβαλαν γκολ και ήταν πολλά μέρη καλύτεροι από εμάς. Πρέπει να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο, αυτό είναι ξεκάθαρο. Ήταν κόκκινη κάρτα; Δεν είμαι σίγουρος. Αλλά ακόμα και χωρίς αυτό χάνουμε 2-1 και έχουμε μόνο ένα σουτ στο τέρμα».

Sports in

Όλα για όλα από τον Ολυμπιακό για την ισοφάριση κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα στο Game 4 των play offs της Euroleague με στόχο τη νίκη που θα στείλει τη σειρά σε 5ο παιχνίδι στην Βαρκελώνη.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024