Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η προειδοποίηση στην Κέιτ Μίντλετον: Η πρόβλεψη που προκαλεί ανησυχία - «Είναι πιο περίπλοκα τα πράγματα»

Η προειδοποίηση στην Κέιτ Μίντλετον: Η πρόβλεψη που προκαλεί ανησυχία – «Είναι πιο περίπλοκα τα πράγματα»

Μια ανησυχητική πρόβλεψη θέλει την κατάσταση της Κέιτ Μίντλετον να είναι πολύ πιο περίπλοκη από όσο έχει γίνει κατανοητό μέχρι σήμερα. Πόσο εκτιμάται ότι θα διαρκέσει η ανάρρωσή της.

Με την Κέιτ Μίντλετον να έχει επιστρέψει σπίτι της μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στην κοιλιακή χώρα, ο δρόμος για την ανάρρωσή της αναμένεται ιδιαίτερα μακρύς.

Και ενώ η Κέιτ Μίντλετον επιθυμεί διακαώς να επιστρέψει στα βασιλικά της καθήκοντα, ένας ειδικός επισημαίνει στην Daily Star πως η πριγκίπισσα της Ουαλίας θα πρέπει να είναι ήρεμη.

Εκτιμά μάλιστα ότι ο δρόμος για την ανάρρωσή της θα μπορούσε να διαρκέσει μέχρι και εννέα μήνες.

Ήταν πριν από λίγες ημέρες που η Κέιτ Μίντλετον επέστρεψε στο σπίτι της μετά το εξιτήριο από την κλινική του Λονδίνου όπου και χρειάστηκε να νοσηλευτεί για δύο εβδομάδες.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας βρίσκεται πλέον τώρα πίσω στο Adelaide Cottage στο Windsor και αναρρώνει έχοντας στο πλευρό της τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και τα τρία τους παιδιά.

Φαίνεται όμως πως θα χρειαστεί να πέρασει αρκετός χρόνος προτού η 42χρονη πριγκίπισσα της Ουαλίας καταφέρει να επιστρέψει στην πλήρη κανονικότητα.

«Με βάση τις τρέχουσες ιατρικές συμβουλές, είναι απίθανο να επιστρέψει στα δημόσια καθήκοντά της μέχρι μετά το Πάσχα» ανέφερε σε δήλωσή του το παλάτι του Κένσινγκτον μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Πότε θα επανέλθει η Κέιτ Μίντλετον

Ωστόσο, φαίνεται πως η Κέιτ Μίντλετον μπορεί να χρειαστεί ακόμα περισσότερο χρόνο για να επανέλθει πλήρως υγιής.

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό Hello, ένας ειδικός στην κοιλιακή χειρουργική, ο Shashank Gurjar, εξήγησε ότι τα προβλήματα της Κέιτ Μίντλετον είναι πιο περίπλοκα από ό,τι μπορεί να φαίνονται.

Εξηγώντας τη διαδικασία των επεμβάσεων στην κοιλιακή χώρα, ο Shashank Gurjar ανέφερε πως τα ράμματα είναι σχεδιασμένα να διαρκέσουν έξι έως εννέα μήνες. «Έτσι οι ασθενείς εξακολουθούν να αισθάνονται κάποια αίσθηση τραβήγματος στην κοιλιά για έξι έως εννέα μήνες μετά.

Όταν επιστρέψει σπίτι της, χρειάζεται να βασίζεται στα μέλη της οικογένειάς της και σε οποιονδήποτε άλλον είναι κοντά της για να τη βοηθήσει».

Τα προβλήματα υγείας της Κέιτ Μίντλετον έρχονται σε μια περίοδο δοκιμασίας για τη βασιλική οικογένεια, καθώς και ο βασιλιάς Κάρολος υποβλήθηκε σε θεραπεία για διευρυμένο προστάτη και αναγκάστηκε να απέχει προσωρινά από τα βασιλικά του καθήκοντα.

Sports in

Η αποστολή του Ολυμπιακού για Λαμία: Χωρίς Κάρμο, Ορτέγκα και Γιόβετιτς (pic)

Έμειναν εκτός για να ξεκουραστούν ενόψει του ημιτελικού με την Άστον Βίλα, όπως επίσης και ο Ντόι με τον Ιμπόρα – Αναλυτικά η αποστολή για το ματς με Λαμία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024