Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αφήστε ήσυχη την Κέιτ Μίντλετον - Η προειδοποίηση σε πρίγκιπα Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ

Αφήστε ήσυχη την Κέιτ Μίντλετον – Η προειδοποίηση σε πρίγκιπα Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ

Η Μέγκαν Μαρκλ φέρεται να σχεδιάζει να κυκλοφορήσει τα δικά της απομνημονεύματα και να παρουσιάσει όσα έγιναν κατά το διάστημα που υπηρετούσε τη βασιλική οικογένεια.

Οι φήμες θέλουν τη Μέγκαν Μαρκλ να ακολουθεί τα βήματα του πρίγκιπα Χάρι δουλεύοντας πάνω στα δικά της αποκαλυπτικά απομνημονεύματα, τα οποία θα μπορούσαν να τη δουν να στοχεύει και πάλι τη βασιλική οικογένεια.

Ο πρίγκιπας Χάρι έχει προειδοποιηθεί να μην ασκεί κριτική στο λαμπερό πριγκιπικό ζευγάρι της Ουαλίας τη στιγμή που η Μέγκαν Μαρκλ φημολογείται πως εργάζεται πάνω στο δικό της αποκαλυπτικό memoir.

Ο πρίγκιπας Χάρι θα μετανιώσει για τις επιθέσεις που έκανε στην οικογένειά του

Οι Σάσεξ έβαλαν στο στόχαστρο αρκετά μέλη της βασιλικής οικογένειας στο εκρηκτικό ντοκιμαντέρ τους για το Netflix, με τον πρίγκιπα Χάρι να επιτίθεται στην οικογένειά του στα απομνημονεύματά του Spare.

Πιστεύεται ότι η Μέγκαν Μαρκλ ετοιμάζεται τώρα να βάλει τα πράγματα στη θέση τους σχετικά με την εποχή τους στη βασιλική οικογένεια, γράφοντας τα δικά της απομνημονεύματα.

Ο πρώην μπάτλερ της πριγκίπισσας Νταϊάνα, Paul Burrell, πιστεύει ότι είναι αναπόφευκτο η Μέγκαν Μαρκλ να γράψει τη δική της πλευρά της ιστορίας αφού απουσιάζει από το βιβλίο του πρίγκιπα Χάρι.

Η Μέγκαν Μαρκλ θα κλονίσει το παλάτι

Η βασιλική οικογένεια, όπως σημειώνει, πρέπει να είναι έτοιμη για την έκρηξη που μπορεί να προκαλέσουν τα φημολογούμενα απομνημονεύματα της Μέγκαν Μαρκλ.

Ανέφερε επίσης πως το βιβλίο της Μέγκαν Μαρκλ θα κάνει ακόμα μεγαλύτερη ζημιά στη βασιλική οικογένεια και θα τους κλονίσει ακόμα περισσότερο.

Μιλώντας στη New York Post κατηγόρησε τον πρίγκιπα Χάρι για τα σχόλιά του αναφορικά με το πώς προσαρμόστηκε στη βασιλική οικογένεια η Κέιτ Μίντλετον.

«Καταλαβαίνω γιατί είναι αναστατωμένοι, επειδή η Κέιτ Μίντλετον έκανε μεγάλη προσπάθεια να ανακαλύψει αν η βασιλική ζωή ήταν για αυτήν και αυτό της δημιούργησε προβλήματα, αλλά και οι δύο το δούλεψαν και δεσμεύτηκε για μια ζωή αφιερωμένη στη δημόσια υπηρεσία. Αυτό δεν ήταν μια περίπτωση προσαρμογής στο καλούπι, είναι μια περίπτωση εύρεσης του κατάλληλου ατόμου για να κάνει τη δουλειά», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ο Paul Burrell επέμεινε πως η πριγκίπισσα Κέιτ Μίντλετον κάνει καταπληκτική δουλειά στη βασιλική οικογένεια. Ανέφερε επίσης πως ο πρίγκιπας Χάρι θα μετανιώσει για τις επιθέσεις που έκανε στην οικογένειά του.

Είναι πιθανό η Μέγκαν Μαρκλ να ανοιχτεί για τη σχέση της με την Κέιτ Μίντλετον αν αποφασίσει να κυκλοφορήσει τα απομνημονεύματά της, εστιάζοντας σε έναν ιδιαίτερα εκρηκτικό καβγά.

Η Μέγκαν Μαρκλ και η Κέιτ Μίντλετον έχουν αναπτύξει μια ψυχρή σχέση όλα αυτά τα χρόνια, με δημοσιεύματα να αναφέρουν πως η δούκισσα του Σάσεξ έκανε την πριγκίπισσα της Ουαλίας να κλάψει μόλις τέσσερις ημέρες πριν από τον γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια συνέντευξής τους στην Oprah Winfrey, η Μέγκαν Μαρκλ δήλωσε πως στην πραγματικότητα συνέβη το αντίθετο. Παραδέχτηκε ότι είχε πληγωθεί από τις πράξεις της Κέιτ Μίντλετον.

Ο πρίγκιπας Χάρι εξήγησε την κατάσταση στα απομνημονεύματά του Spare, αναφέροντας πως είχε βρει τη Μέγκαν στο πάτωμα να κλαίει μετά από μια διαφωνία με την Κέιτ Μίντλετον για τα φορέματα των παρανύμφων.

Η Κέιτ Μίντλετον φέρεται να είπε στη Μέγκαν Μαρκλ ότι υπήρχε πρόβλημα με το φόρεμα της κόρης της πριγκίπισσας Σάρλοτ και στη συνέχεια να είπε πως όλα τα φορέματα των παρανύμφων έπρεπε να φτιαχτούν ξανά εντελώς.

Sports in

Το «άστρο» του Τσάμπι Αλόνσο: Δεν έχει υπάρχει αυτό που έχει κάνει φέτος η Λεβερκούζεν (vids)

Η Λεβερκούζεν σε 10 ματς στη φετινή σεζόν σε Μπουντεσλίγκα, Europa League και Κύπελλο έχει γλιτώσει την ήττα ή έχει πάρει τη νίκη με γκολ στις καθυστερήσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024