Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο πρίγκιπας Τζορτζ αντέγραψε την Κέιτ Μίντλετον και έχει γίνει viral

Ο πρίγκιπας Τζορτζ αντέγραψε την Κέιτ Μίντλετον και έχει γίνει viral

Ο πρίγκιπας Τζορτζ υιοθέτησε μια κίνηση που έκανε μέχρι πρότινος η μητέρα του Κέιτ Μίντλετον για να του φτιάξει τα μαλλιά.

Μια από τις κινήσεις της Κέιτ Μίντλετον στα μαλλιά του φαίνεται πως αντέγραψε ο πρίγκιπας Τζορτζ, με το στιλιστικό κόλπο να έχει γίνει viral στο TikTok.

Ο μεγαλύτερος γιος της Κέιτ Μίντλετον και του πρίγκιπα Γουίλιαμ υιοθέτησε ένα στιλιστικό κόλπο από τη μητέρα του και φυσικά δεν άργησε να γίνει viral.

Έμαθε από την καλύτερη

Το βίντεο που περιλαμβάνει μοντάζ από πλάνα του πρίγκιπα Τζορτζ σε διάφορες ηλικίες, έχει γίνει viral στο TikTok. Το κλιπ έχει περισσότερες από 750.000 θεάσεις και λιώνει καρδιές με τη γλυκύτητα του πρίγκιπα.

Έμαθε από την καλύτερη

«Ο πρίγκιπας Τζορτζ έμαθε από την καλύτερη», αναφέρει στη λεζάντα του βίντεο που ανέβασε ο λογαριασμός θαυμαστών TheWalesFamily5.

Στα πλάνα, βλέπουμε την Κέιτ Μίντλετον να χαϊδεύει το κεφάλι του γιου της και να χτενίζει με τα δάχτυλα τις αφέλειες του γιου της, ώστε να ανοίξει το μέτωπό του, όταν ήταν μικρό παιδί.

Βλέπουμε πλάνα από τη βάπτιση της πριγκίπισσας Σάρλοτ, το 2015, από το Trooping the Colour το 2016, από το Royal International Air Tattoo στο RAF Fairford αργότερα το ίδιο καλοκαίρι και πολλά άλλα, όπου η Κέιτ Μίντλετον έκανε τη χαρακτηριστική κίνηση.

Και περνάμε στο σήμερα οπότε και ο 10χρονος πρίγκιπας αντιγράφει την κίνηση της μαμάς του και φροντίζει μόνος του ώστε τα μαλλιά του να δείχνουν άψογα.

@thewalesfamily5 Prince George learned from the best 🥰 #princesscatherine #princegeorge #princewilliam #princesscharlotte #princelouis #princessdiana #kingcharles #queenelizabeth #theroyalfamily #thewalesfamily #princeandprincessofwales #princesskate #family ♬ original sound – 𝐒𝐏𝐎𝐓𝐈𝐅𝐘

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024