Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κέιτ Μίντλετον: Οι νέες φήμες, ο φόβος και η αγωνία των Βρετανών

Κέιτ Μίντλετον: Οι νέες φήμες, ο φόβος και η αγωνία των Βρετανών

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για την πριγκίπισσά της Ουαλίας - Η μυστική επάνοδος στο παλάτι και η πρόβλεψη για αποθεραπεία

Η Κέιτ Μίντλετον είναι και πάλι στο παλάτι, αλλά το γεγονός ότι τα επίσημα χείλη στη Βρετανία εξακολουθούν ν’ αφήνουν αναπάντητα ερωτήματα σχετικά με την υπόθεση της πριγκίπισσας της Ουαλίας διατηρεί στο επίκεντρο της επικαιρότητας τα διάφορα σενάρια που έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

«Ο εκπρόσωπος Τύπου είπε πως η πριγκίπισσά της Ουαλίας κάνει καλή πρόοδο και θα συνεχίσει την αποκατάσταση της στο Ουίνδσορ θα περάσουν πολλές εβδομάδες μέχρι ο κόσμος να μπορέσει να ξαναδεί την πριγκίπισσα», αναφέρεται σε ρεπορτάζ του CNN.

«Κινδύνευσε η ζωή της»

Το προσωπικό του παλατιού κρατάει κλειστό το στόμα του αλλά οι Ισπανοί και πάλι έχουν κάτι να πουν, κάτι που προκαλεί αίσθηση, κάποιος μιλάει και όσα μεταφέρει είναι ανησυχητικά.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής «Marca», «κανείς δεν πρόκειται να μάθει την αλήθεια για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον», εκτός αν τα πράγματα δεν εξελιχθούν καλά, με το παλάτι τότε να μην έχει άλλη επιλογή από το να πει την αλήθεια.

Το σχόλιο έγινε σε εκπομπή της ισπανικής τηλεόρασης με την παρουσιάστρια να ρωτάει αν κινδυνεύει η ζωή της. Τότε δημοσιογράφος που καλύπτει τη νοσηλεία της Κέιτ είπε: «Η ζωή της βρισκόταν σε μεγάλο κίνδυνο. Η ανησυχία στο παλάτι ήταν έκδηλη. Η μετεγχειρητική διαδικασία έγινε περίπλοκη και έπρεπε να σωθεί η ζωή της».

Ποια είναι η Νατάσα Άρτσερ που είναι συνεχώς στο πλευρό της Μίντλετον

Στο πλευρό της, η οικογένεια της αλλά και η Νατάσα Άρτσερ, φίλη αλλά και προσωπική της βοηθός.

Έχει συνεργαστεί στενά με την πριγκίπισσα της Ουαλίας για πάνω από μια δεκαετία – και χθες, Δευτέρα 30/1 η Νατάσα Άρτσερ εθεάθη να φεύγει από το νοσοκομείο.

Η προσωπική βοηθός και στιλίστρια της πριγκίπισσας ήταν ένας από τους λίγους έμπιστους που την επισκέφτηκαν κατά τη διάρκεια της παραμονής της στην κλινική του Λονδίνου. Νωρίτερα, το Παλάτι του Κένσινγκτον επιβεβαίωσε ότι η μητέρα τριών παιδιών, επέστρεψε στο σπίτι της στο Adelaide Cottage στο Windsor.

Το εξιτήριο, οι 14 ημέρες νοσηλείας και ο αγώνας μέχρι το Πάσχα να ανακάμψει

Η Κέιτ Μίντλετον πήρε εξιτήριο την Δευτέρα. Πέρασε 14 ημέρες στο νοσοκομείο. Η ανάρρωση δεν θα είναι εύκολη καθώς η ίδια θα πρέπει να απέχει από τις υποχρεώσεις της μέχρι το Πάσχα και παράλληλα να προσέχει ώστε το σώμα της να επανέλθει στο 100% της κατάστασής του.

Μυστήριο για τα πραγματικά αίτια του χειρουργείου στην κοιλιακή χώρα

Αυτό που όλοι ξέρουν είναι πως το χειρουργείο που έκανε στην κοιλιακή χώρα ήταν σοβαρό, δεν είναι καθαρό το τι ακριβώς είχε, και πλέον βρίσκεται σπίτι της, έχοντας στο πλευρό της τον Πρίγκιπα Γουίλιαμ και τα παιδιά τους, Τζορτζ, Σάρλοτ και Λούις.

Συνεχή ιατρικά συμβούλια για τη Μίντλετον

Η πριγκίπισσα θέλει να σηκωθεί και να την δει και πάλι ακμάια ο λαός της, όμως, η DailyMail αναφέρει ότι η επιστροφή στα καθήκοντά της θα εξαρτηθεί από τα ιατρικά συμβούλια που είναι συνεχή.

«Δεν μπορούσε να δει τα παιδιά της (τον πρίγκιπα Τζορτζ, 10, την πριγκίπισσα Σάρλοτ, οκτώ, και τον πεντάχρονο πρίγκιπα Λούις) από τότε που έφτασε στην κλινική του Λονδίνου για χειρουργική επέμβαση πριν από δύο εβδομάδες. Τα παιδιά ήταν ακόμα στο σχολείο όταν η μητέρα τους επέστρεψε στο σπίτι τους στο Γουίνδσορ, με την επανένωση να μην πραγματοποιείται παρά μόνο όταν επέστρεψαν».

Τίποτα δεν είναι όπως τη μέρα που έφυγε για το νοσοκομείο

Πρόβλεψη για αποθεραπεία 3 μηνών

Αν ήταν κοινή θνητή το Εθνικό Σύστημα Υγείας της Βρετανίας, προβλέπει πως η ανάρρωση ενός ασθενή που έκανε εγχείρηση στην κοιλιακή χώρα διαρκεί από 2 έως 3 μήνες και θα πρέπει να αποφεύγει να σηκώνει οτιδήποτε βαρύτερο από 2-3 κιλά.

Οι ίδιες οδηγίες λένε πως μπορεί να χρειαστούν έως και 2 χρόνια για να επανέλθει το κοιλιακό τοίχωμα στην προηγούμενη κατάστασή του.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024