Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η πρώτη μέρα της Κέιτ Μίντλετον με τα παιδιά της

Η πρώτη μέρα της Κέιτ Μίντλετον με τα παιδιά της

Η Κέιτ Μίντλετον πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και πέρασε την πρώτη μέρα με τα παιδιά της μετά από την πολυήμερη νοσηλεία της στην κλινική του Λονδίνου.

Με την πριγκίπισσα της Ουαλίας να αναμένεται να μείνει μακριά από τη δημοσιότητα μέχρι το Πάσχα, η Κέιτ Μίντλετον πέρασε την πρώτη πλήρη μέρα με τα παιδιά της μετά από δύο εβδομάδες.

Από την ημέρα που η Κέιτ Μίντλετον εισήχθη στο νοσοκομείο για εγχείρηση στην κοιλιακή χώρα, η πριγκίπισσα της Ουαλίας δεν είχε δει τα τρία της παιδιά.

Η Κέιτ Μίντλετον δεν είχε μπορέσει να δει τον πρίγκιπα Τζορτζ, 10 ετών, την πριγκίπισσα Σάρλοτ, 8 ετών, και τον πρίγκιπα Λούις, 5 ετών, από τότε που εισήχθη στην κλινική του Λονδίνου

Ήταν μετά από 14 ημέρες που πήρε εξιτήριο και πέρασε ξανά την ημέρα της με τα τρία της παιδιά. Η Κέιτ Μίντλετον δεν είχε μπορέσει να δει τον πρίγκιπα Τζορτζ, 10 ετών, την πριγκίπισσα Σάρλοτ, 8 ετών, και τον πρίγκιπα Λούις, 5 ετών, από τότε που εισήχθη στην κλινική του Λονδίνου.

Τα τρία παιδιά βρίσκονταν στο σχολείο όταν η μητέρα τους Κέιτ Μίντλετον επέστρεψε στο σπίτι τους στο Windsor και συναντήθηκαν ξανά μόλις επέστρεψαν από τις υποχρεώσεις τους.

Ο πρώην μπάτλερ της βασιλικής οικογένειας Grant Harrold δήλωσε πως η απουσία της Κέιτ Μίντλετον θα είχε αφήσει ένα κενό στο σπίτι της οικογένειας. Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, όπως ανέφερε, περίμενε πώς και πώς την επιστροφή της.

«Είναι ένας πολύ στοργικός πατέρας, πολύ αγαπητός χαρακτήρας και το παρατήρησα όταν πέρασα χρόνο και με τους δύο τότε. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι αυτό δεν θα άλλαζε. Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ θα φροντίσει την Κέιτ Μίντλετον για να έχει μια ταχεία ανάρρωση», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Η Κέιτ Μίντλετον θα χάσει τα 69α γενέθλια της μητέρας της Κάρολ Μίντλετον την Τετάρτη, καθώς θα συνεχίσει να αναρρώνει με τον σύζυγο και τα παιδιά της. Είναι άγνωστο αν η μητέρα της θα την επισκεφθεί την ημέρα αυτή.

Η Κέιτ Μίντλετον, που έφυγε από την κλινική του Λονδίνου μετά από χειρουργική επέμβαση τη Δευτέρα, είναι καλά σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το παλάτι.

Ο βασιλιάς Κάρολος πήρε επίσης εξιτήριο τη Δευτέρα μετά από χειρουργική επέμβαση για διευρυμένο προστάτη, με τα δύο μέλη της βασιλικής οικογένειας να φεύγουν από το κεντρικό νοσοκομείο του Λονδίνου με διαφορά λίγων ωρών.

Ο βασιλιάς Κάρολος έχει λάβει τη συμβουλή να αποφύγει τις δημόσιες υποχρεώσεις για ένα χρονικό διάστημα ενός μήνα, ενώ η Κέιτ Μίντλετον είναι απίθανο να εμφανιστεί δημόσια πριν από το Πάσχα.

Δεν είχε δει τα παιδιά της στο νοσοκομείο

Ο πρίγκιπας Τζορτζ, η πριγκίπισσα Σάρλοτ και ο πρίγκιπας Λούις, όπως σημειώνει η MailOnline, δεν επισκέφθηκαν τη μητέρα τους στο νοσοκομείο όσο ανάρρωνε από την επέμβαση στην κοιλιακή χώρα.

Είναι πιθανό να την είδαν πρώτη φορά όταν επέστρεψαν στο Adelaide Cottage αργότερα το απόγευμα της Δευτέρας όταν γύρισαν από το σχολείο Lambrook, που απέχει δέκα λεπτά με το αυτοκίνητο.

Είναι σχεδόν βέβαιο ότι αυτό ήταν το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα που η Κέιτ Μίντλετον έλειψε από κοντά τους. Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον έχουν δώσει προτεραιότητα στα παιδιά τους, κανονίζοντας τις υποχρεώσεις τους ώστε τουλάχιστον ο ένας από τους δύο να μπορεί να τα πηγαίνει στο σχολείο.

Έχουν επίσης φροντίσει οι περιοδείες τους στο εξωτερικό να είναι μικρότερες ώστε να μπορούν να βρίσκονται στην πατρίδα τους τα Σαββατοκύριακα. Μοναδική εξαίρεση ήταν το ταξίδι τους στην Καραϊβική το 2022.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ φέρεται να είχε αδειάσει το πρόγραμμά του για να είναι στο πλευρό της συζύγου του καθ’ όλη τη διάρκεια της νοσηλείας της και να ήταν αυτός που την πήρε από το νοσοκομείο με προορισμό το σπίτι τους.

«Η πριγκίπισσα της Ουαλίας επέστρεψε στο σπίτι της στο Windsor για να συνεχίσει την ανάρρωσή της από τη χειρουργική επέμβαση. Σημειώνει καλή πρόοδο.

Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας επιθυμούν να πουν ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλη την ομάδα της κλινικής του Λονδίνου, ιδιαίτερα στο αφοσιωμένο νοσηλευτικό προσωπικό, για τη φροντίδα που παρείχαν. Η οικογένεια συνεχίζει να είναι ευγνώμων για τις ευχές που έχουν λάβει» σημείωσε σε ανακοίνωσή του το παλάτι.

Sports in

Κυκλοφορούν και εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι την Μεγάλη Δευτέρα (29/4) θα τεθούν στην διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα (2/5, 19:45).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024