Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εξιτήριο για την Κέιτ Μίντλετον - «Αναρρώνει καλά»

Εξιτήριο για την Κέιτ Μίντλετον – «Αναρρώνει καλά»

Η Κέιτ Μίντλετον επιστρέφει σπίτι της μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στην κοιλιακή χώρα.

Η Κέιτ Μίντλετον, η πριγκίπισσα της Ουαλίας, επέστρεψε σπίτι από το νοσοκομείο μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στην κοιλιακή χώρα στις 17 Ιανουαρίου, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Παλάτι του Κένσινγκτον προσθέτοντας ότι η υγεία της γαλαζοαίματης σημειώνει «πρόοδο».

Η Κέιτ Μίντλετον εισήχθη σε ιδιωτική κλινική του Λονδίνου στις 16 Ιανουαρίου. Το Παλάτι του Κένσινγκτον μοιράστηκε την είδηση το επόμενο πρωί και πρόσθεσε ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας δεν αναμένεται να «επιστρέψει στα δημόσια καθήκοντά της παρά μετά το Πάσχα».

Το παλάτι επανέλαβε ότι το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει δεν είναι καρκίνος.

Μετά την περιπέτεια με την υγεία της, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ έχει ακυρώσει τα δημόσια καθήκοντά του για να σταθεί στο πλευρό της. Η ανάρρωση της Κέιτ Μίντλετον θα συνεχιστεί πλέον σπίτι της.

Πότε θα επιστρέψει η Κέιτ Μίντλετον

Σύμφωνα με δημοσίευμα της MailOnline, η επιστροφή της Κέιτ Μίντλετον στα καθήκοντά της θα εξαρτηθεί από τις ιατρικές συμβουλές, ενώ και ο Γουίλιαμ θα επιστρέψει στα δημόσια καθήκοντά του μόλις σταθεροποιηθεί η κατάστασή της.

«Η πριγκίπισσα της Ουαλίας επέστρεψε στο σπίτι της στο Windsor για να συνεχίσει την ανάρρωσή της από την επέμβαση. Έχει καλή πρόοδο.

Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα επιθυμούν να πουν ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλη την ομάδα της κλινικής του Λονδίνου, ιδιαίτερα στο αφοσιωμένο νοσηλευτικό προσωπικό, για τη φροντίδα που παρείχαν.

Η οικογένεια συνεχίζει να είναι ευγνώμων για τις ευχές που έχουν λάβει από όλο τον κόσμο», σημείωσε χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή του το παλάτι.

Παραμένει στο νοσοκομείο ο βασιλιάς Κάρολος

Ο πεθερός της Κέιτ Μίντλετον, βασιλιάς Κάρολος, παραμένει στην κλινική του Λονδίνου αφού εισήχθη πριν από τρεις ημέρες για επέμβαση λόγω διόγκωσης του προστάτη.

Ο βασιλιάς Κάρολος επισκέφθηκε την Κέιτ Μίντλετον το πρωί της περασμένης Παρασκευής πριν από την εγχείρησή του, με τη σύζυγό του βασίλισσα Καμίλα να τον έχει επισκεφθεί τέσσερις φορές στο νοσοκομείο.

Η Καμίλα είπε στους ανθρώπους μέσα στην κλινική του Λονδίνου την περασμένη Παρασκευή πως ο βασιλιάς Κάρολος είναι καλά μετά την επέμβαση.

Εκπρόσωπος του παλατιού είχε δηλώσει προηγουμένως ότι ο βασιλιάς Κάρολος εισήχθη σε νοσοκομείο του Λονδίνου για προγραμματισμένη επέμβαση.

«Η Αυτού Μεγαλειότης θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους εκείνους που έστειλαν τις ευχές τους κατά τη διάρκεια της περασμένης εβδομάδας και είναι ευτυχής που μαθαίνει ότι η διάγνωσή του έχει θετικό αντίκτυπο στην ευαισθητοποίηση της δημόσιας υγείας.

Δεν είναι γνωστό μέχρι πότε θα παραμείνει στο νοσοκομείο ο βασιλιάς Κάρολος.

Ο βασιλιάς Κάρολος έφτασε στο Λονδίνο από το Norfolk την περασμένη Πέμπτη, έτοιμος για την επέμβαση και αφού είχε στριμώξει μερικά επίσημα καθήκοντα στο παρασκήνιο.

Διαγνώστηκε με την καλοήθη πάθηση στις 17 Ιανουαρίου ενώ διέμενε στο Birkhall, αφού πήγε για έλεγχο μετά τα συμπτώματα.

Εννοείται ότι ήθελε να μοιραστεί τα νέα για να ενθαρρύνει και άλλους άνδρες να κάνουν τον έλεγχο.

Ο βασιλιάς Κάρολος ακύρωσε τις υποχρεώσεις του και οι γιατροί τον προέτρεψαν να ξεκουραστεί πριν από τη διορθωτική επέμβαση.

Η ακριβής φύση της θεραπείας του δεν είναι γνωστή.

Έψαχναν όλοι για τον διογκωμένο προστάτη

To NHS England δήλωσε ότι η σελίδα «διογκωμένος προστάτης» στον ιστότοπο του NHS δέχτηκε μία επίσκεψη κάθε πέντε δευτερόλεπτα την ημέρα που ανακοινώθηκε η διάγνωση του βασιλιά, με περαιτέρω τεράστια αύξηση των επισκέψεων τις ημέρες που ακολούθησαν.

Η Καμίλα είχε δηλώσει προηγουμένως ότι ο σύζυγός της είναι καλά και ανυπομονεί να επιστρέψει στη δουλειά του.

Τα νέα για την υγεία του γνωστοποιήθηκαν την ίδια ημέρα που το παλάτι του Κένσινγκτον ανακοίνωσε πως η πριγκίπισσα της Ουαλίας Κέιτ Μίντλετον νοσηλεύεται στο νοσοκομείο στις 17 Ιανουαρίου.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024