Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κέιτ Μίντλετον: «Η ζωή της ήταν σε πραγματικό κίνδυνο»

Κέιτ Μίντλετον: «Η ζωή της ήταν σε πραγματικό κίνδυνο»

Τι συμβαίνει με την υγεία της Κέιτ Μίντλετον;

Tην Κυριακή, 28 Ιανουαρίου το ισπανικό κανάλι Telecinco πρόβαλε ένα νέο επεισόδιο του «Fiesta», ενός προγράμματος που εξετάζει τα τρέχοντα κοινωνικά και πολιτικά γεγονότα σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Με την Emma García στο τιμόνι, η ομάδα των συνεργατών της αποκάλυψε νέες λεπτομέρειες σχετικά με την κατάσταση της υγείας της Κέιτ Μιντλετον, η οποία εισήχθη πρόσφατα στο νοσοκομείο, χωρίς πολλές πρόσθετες πληροφορίες από τη βρετανική βασιλική οικογένεια.

Στο «Fiesta», αποκάλυψαν όλα όσα συνέβησαν και προσπάθησαν να αναλύσουν γιατί υπάρχει τόση μυστικότητα γύρω από την υπόθεση της πριγκίπισσας της Ουαλίας.

«Η ζωή της βρισκόταν σε μεγάλο κίνδυνο. Η ανησυχία στο Βασιλικό Οίκο ήταν έκδηλη. Η μετεγχειρητική διαδικασία έγινε περίπλοκη και έπρεπε να σωθεί η ζωή της»

Η ισπανική εκπομπή αποκάλυψε όλα όσα συνέβησαν και προσπάθησαν να αναλύσουν γιατί υπάρχει τέτοια μυστικότητα γύρω από την υπόθεση της Πριγκίπισσας της Ουαλίας, γράφει η εφημερίδα Marca. «Δεν θα μάθουμε ποτέ την αλήθεια, εκτός εάν δεν προχωρούσε η ανάκαμψη όπως θα έπρεπε, γιατί δεν θα είχαν άλλη επιλογή», σχολίασε ένας από τους συντελεστές.

Αυτός ο κάπως αρνητικός προβληματισμός προκάλεσε πολλές ερωτήσεις σχετικά με την πορεία της υγείας της πριγκίπισσας. «Μεταξύ των διαθέσιμων πληροφοριών… Είναι καλά αυτή τη στιγμή; Κινδυνεύει αυτή τη στιγμή η ζωή της;» ρώτησε η παρουσιάστρια του Telecinco.

Η απάντηση δεν ήταν καθησυχαστική και εγείρει έντονη φημολογία για το τι συνέβη τις τελευταίες ημέρες.

«Η ζωή της βρισκόταν σε μεγάλο κίνδυνο. Η ανησυχία στο Βασιλικό Οίκο ήταν έκδηλη. Η μετεγχειρητική διαδικασία έγινε περίπλοκη και έπρεπε να σωθεί η ζωή της», εξομολογήθηκαν δημοσιογράφοι.

Το επίσημο ανακοινωθέν από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ ήταν λιτό και περιεκτικό. «Η Αυτής Βασιλική Υψηλότητα, η Πριγκίπισσα της Ουαλίας, εισήχθη στο νοσοκομείο χθες για μια προγραμματισμένη επέμβαση στην κοιλιακή χώρα. Η επέμβαση ήταν επιτυχής και αναμένεται να παραμείνει στο νοσοκομείο για δέκα έως δεκατέσσερις ημέρες πριν επιστρέψει στο σπίτι για να συνεχίσει την ανάρρωσή της.

Σύμφωνα με τις τρέχουσες ιατρικές συμβουλές, είναι απίθανο να επιστρέψει στις δημόσιες υποχρεώσεις της μέχρι μετά το Πάσχα. Η Πριγκίπισσα της Ουαλίας εκτιμά το ενδιαφέρον που θα προκαλέσει αυτή η δήλωση», τόνισε ο Βασιλικός Οίκος, χωρίς να αναφέρει κάποια συγκεκριμένη πάθηση της Κέιτ Μίντλετον.

Ήταν τέτοια η σύγχυση που προκλήθηκε από αυτή τη δήλωση που οι αξιωματούχοι έπρεπε να εκδώσουν άλλη μια, αρνούμενη κάθε είδους εικασία οτι η Πριγκίπισσα της Ουαλίας πάσχει από καρκίνο. «Το μόνο πράγμα που είναι πραγματικό γεγονός είναι το ανήσυχο βλέμμα του συζύγου της. Αυτή είναι η μόνη εικόνα που έχουμε δει», κατέληξε το «Fiesta»

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ επισκέφθηκε τη σύζυγό του, Κέιτ Μίντλετον, στο νοσοκομείο, όπου η πριγκίπισσα της Ουαλίας υποβλήθηκε σε επέμβαση στην κοιλιακή χώρα

Sports in

Κυκλοφορούν και εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι την Μεγάλη Δευτέρα (29/4) θα τεθούν στην διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα (2/5, 19:45).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024