Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έτοιμη να επιστρέψει στη δουλειά η Κέιτ Μίντλετον - «Σχεδιάζει ήδη συνεργασίες»

Έτοιμη να επιστρέψει στη δουλειά η Κέιτ Μίντλετον – «Σχεδιάζει ήδη συνεργασίες»

Ετοιμάζει τις δημόσιες εμφανίσεις της.

Τα σενάρια συνεχίζουν να υπάρχουν σχετικά με την υγεία της Κέιτ Μίντλετον παρόλο που επέστρεψε στο παλάτι. «Ο εκπρόσωπος Τύπου είπε πως η πριγκίπισσά της Ουαλίας κάνει καλή πρόοδο και θα συνεχίσει την αποκατάσταση της στο Ουίνδσορ θα περάσουν πολλές εβδομάδες μέχρι ο κόσμος να μπορέσει να ξαναδεί την πριγκίπισσα», αναφέρεται σε ρεπορτάζ του CNN.

Νέο δημοσίευμα στην Daily Express UK, αναφέρει πώς η Κέιτ Μίντλετον είναι έτοιμη να επιστρέψει στη δουλειά μετά την εγχείρησή της. Θυμίζουμε ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας υποβλήθηκε σε χειρουργείο στην κοιλιακή χώρα. Η χειρουργική επέμβαση πραγματοποιήθηκε στις αρχές του Ιανουαρίου. Αν και ο λόγος δεν αποκαλύφθηκε, πηγές επιβεβαιώνουν πως δεν σχετίζεται με καρκίνο.

Eργάζεται από το κρεβάτι

Εσωτερικός του παλατιού λοιπόν υποστήριξε ότι «εργάζεται ξανά από το κρεβάτι της» στο Adelaide Cottage στο κτήμα του Windsor. Ετοιμάζεται μάλιστα να επιστρέψει στα δημόσια καθήκοντά της γύρω στο Πάσχα.

Η πηγή προσέθεσε ότι η Κέιτ Μίντλετον «σχεδιάζει ήδη τις υποχρεώσεις της. Μιλάει με την ομάδα της για να προετοιμάσει την επιστροφή της». Ωστόσο, το παλάτι τόνισε ότι δεν θα εμφανιστεί δημόσια μέχρι να αναρρώσει πλήρως.

Πάντως, σύμφωνα με το Page Six, επρόκειτο για προγραμματισμένη επέμβαση. Ούτε οι στενότεροι σύμβουλοί της όμως γνώριζαν ότι θα υποβληθεί σε χειρουργείο, καθώς η ίδια και ο σύζυγός της, πρίγκιπας Ουίλιαμς, ήθελαν να προστατεύσουν την ιδιωτική τους ζωή.

Μάλιστα, ούτε τα παιδιά τους επισκέφθηκαν τη μητέρα τους στην κλινική του Λονδίνου. Πιστεύεται ωστόσο ότι έκαναν FaceTime μαζί της κατά τη διάρκεια της παραμονής της εκεί. Θυμίζουμε ότι το ζευγάρι έχει αποκτήσει τρία παιδιά, τον 10χρονο πρίγκιπα Τζορτζ, την 8χρονη πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον πεντάχρονο πρίγκιπα Λούις.

Sports in

Η ώρα της στέψης: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στον… τελικό των τελικών

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (13:30) στον 5ο τελικό της Α1 Γυναικών με την σειρά στο 2-2 και την νικήτρια ομάδα να αναδεικνύεται ταυτόχρονα πρωταθλήτρια.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024