Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τι κρύβει στην τσάντα της η Κέιτ Μίντλετον

Τι κρύβει στην τσάντα της η Κέιτ Μίντλετον

Η Κέιτ Μίντλετον είχε αποκαλύψει τι κρύβει στην τσάντα της και την κάνει πραγματικά ευτυχισμένη.

Ήταν το 2019 και πριν γίνει πριγκίπισσα της Ουαλίας που η Κέιτ Μίντλετον επισκέφθηκε το Δημοτικό Σχολείο Lavender για την υποστήριξη της Εβδομάδας Ψυχικής Υγείας των Παιδιών.

Πρόσφατα ήρθε ξανά στην επιφάνεια ένα βίντεο από εκείνη την επίσκεψη, με την Κέιτ Μίντλετον να βγάζει μια οικογενειακή φωτογραφία από την τσάντα της για να τη μοιραστεί με τους μικρούς μαθητές.

Αυτή είναι μια φωτογραφία της οικογένειάς μου. Αυτά είναι τα παιδιά μου και ο σύζυγός μου. Η οικογένειά μου με κάνει να νιώθω ευτυχισμένη.

Παίρνοντας μέρος σε μια δραστηριότητα που οι μαθητές μοιράστηκαν αντικείμενα που αντιπροσωπεύουν κάτι που τους κάνει να αισθάνονται καλά, η πριγκίπισσα Κέιτ Μίντλετον έβγαλε και τους έδειξε μια φωτογραφία.

Ήταν η φωτογραφία της χριστουγεννιάτικης κάρτας τους από το 2018 με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ, τον πρίγκιπα Τζορτζ, την πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον πρίγκιπα Λούις.

Η φωτογραφία είχε τραβηχτεί στο εξοχικό τους σπίτι στο Anmer Hall στο Norfolk και σηματοδότησε την πρώτη τους κάρτα διακοπών ως πενταμελής οικογένεια μετά τη γέννηση του πρίγκιπα Λούις τον Απρίλιο του 2018.

«Με κάνει να νιώθω ευτυχισμένη»

«Αυτή είναι μια φωτογραφία της οικογένειάς μου. Αυτά είναι τα παιδιά μου και ο σύζυγός μου» εξήγησε η Κέιτ Μίντλετον, δείχνοντας τα μέλη της οικογένειάς της στους μαθητές.

«Η οικογένειά μου με κάνει να νιώθω ευτυχισμένη. Μας αρέσει να παίζουμε έξω μαζί και να περνάμε πολύ χρόνο μαζί ως οικογένεια και αυτό με κάνει να αισθάνομαι ευτυχισμένη» είχε πει χαρακτηριστικά η Κέιτ Μίντλετον.

Sports in

Κυκλοφορούν και εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι την Μεγάλη Δευτέρα (29/4) θα τεθούν στην διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα (2/5, 19:45).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024