Οι βασικές αντίπαλές της αύξησαν τον βαθμό δυσκολίας των προγραμμάτων τους, αλλά και πάλι δεν κατάφεραν να την ξεπεράσουν, με τη Βασιλική Αλεξανδρή μάλιστα (που εκπροσωπεί την Αυστρία και ήταν δεύτερη πέρυσι στη Φουκουόκα και δεύτερη στον προκριματικό της Ντόχα) να «χάνει» μία άσκηση και να υποχωρεί στην έκτη θέση. Το ασημένιο μετάλλιο πήρε η Καναδή Ζακλίν Σιμονό με 269.2767 βαθμούς και το χάλκινο η Κινέζα Χουιγιάν Σου με 262.3700 βαθμούς.
Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου και στην ανάκρουση του εθνικού ύμνου δεν έκρυψε τη χαρά, αλλά και το χαμόγελό της.
Ο Αταμάν μίλησε στην Gazzetta dello Sport πριν από λίγες ημέρες, μέσω της οποίας αποποιήθηκε τον τίτλο του φαβορί για τον Παναθηναϊκό για κατάκτηση της Ευρωλίγκας, ενώ αναφέρθηκε και στον Ομπράντοβιτς
Το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Λανουά θα συζητηθεί τον Μάιο, άρα μέχρι τότε ο Γάλλος πρόεδρος της ΚΕΔ κρίνεται από την εικόνα της διαιτησίας και από την απόδοση των αλλοδαπών ρέφερι
Ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος έρχεται για πρώτη φορά στην Ευρώπη για να αγωνιστεί στη Euroleague, αναμένεται αν αφιχθεί στην Αθήνα για λογαριασμό του Ολυμπιακού το πρωί της προσεχούς Κυριακής (14/12)