Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σε λειτουργία το Γραφείο Στήριξης Μικροεπιχειρηματικότητας

Σε λειτουργία το Γραφείο Στήριξης Μικροεπιχειρηματικότητας

Μια νέα υπηρεσία ξεκινάει στο Δήμο Λαρισαίων.

Σε λειτουργία τίθεται στο Δήμο Λαρισαίων, το Γραφείο Στήριξης Μικροεπιχειρηματικότητας

«Ο Δήμος μπορεί και πρέπει να γίνει η “γέφυρα” και ο “κύριος πόλος” προσέλκυσης και διευκόλυνσης περισσότερων ιδιωτικών επενδύσεων -και το Γραφείο Στήριξης Μικροεπιχειρηματικότητας, που ξεκίνησε τη λειτουργία του, είναι ένα σημαντικό πρώτο βήμα. Μπορούμε να κάνουμε πολλά σε μια εποχή που απαιτεί ακόμη περισσότερα, ιδίως για την υποστήριξη της νεανικής επιχειρηματικότητας», υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Λαρισαίων, κ.Θανάσης Μαμάκος.

Σε δηλώσεις του προς τους εκπροσώπους των Μέσων Ενημέρωσης, με αφορμή την έναρξη λειτουργίας του Γραφείου, ο κ.Μαμάκος τόνισε πως «η Τοπική Αυτοδιοίκηση εισέρχεται σε μία εποχή ωριμότητας, μια εποχή που μπορεί λόγω γνώσης, ικανότητας και διάθεσης να αποτελέσει την μηχανή που θα φέρει ανάπτυξη: για να διευκολύνουμε μικρούς και μεγάλους επενδυτές να αναπτύξουν τις επιχειρήσεις τους, για να αναδείξουμε τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα, αλλά και για να οργανώσουμε τις μικρές επιχειρήσεις της περιοχής μας».

Ευκαιρία δημιουργίας νέων επιχειρήσεων

Το Γραφείο Στήριξης Μικροεπιχειρηματικότητας του Δήμου Λαρισαίων, όπως αναφέρει ο Δήμος,  συνδέει την ευκαιρία δημιουργίας νέων επιχειρήσεων με την ανάγκη για απασχόληση,  δίνοντας τη δυνατότητα σε ανέργους που βρίσκονται εκτός αγοράς εργασίας να αναπτύξουν τις δικές τους επιχειρηματικές ιδέες ή να αυτο-απασχοληθούν. Παρέχει δωρεάν ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, όπως υποστήριξη για τη σύνταξη επιχειρηματικού σχεδίου, την εύρεση χρηματοδοτικών εργαλείων, τη δικτύωση με την τοπική αγορά, αλλά και εύρεση χώρου για την εγκατάσταση.

Sports in

Το νέο «κάδρο» έχει και τον αρχηγό

Η επιστροφή του Κώστα Παπανικολάου αλλάζει τα δεδομένα ενόψει της τρίτης μάχης Ολυμπιακού - Μπαρτσελόνα για την πρόκριση στο final 4

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024