Παρουσία του Δημάρχου Καλλιθέας, κ. Κώστα Ασκούνη και με τη συμμετοχή δεκάδων οικογενειών και παιδιών, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 1 Ιουλίου 2026 η παράδοση του χώρου πρασίνου, παιχνιδιού και αναψυχής στη συμβολή των οδών Ξενοφώντος και Πεισιστράτους.
Όπως προσθέτει η ανακοίνωση του Δήμου Καλλιθέας, «η δημιουργία και η απόδοση του σύγχρονου αυτού χώρου αποτελεί μέρος της σταθερής δέσμευσης της Δημοτικής Αρχής για την αναβάθμιση της καθημερινότητας των πολιτών και την επιστροφή ποιοτικών, ασφαλών και σύγχρονων κοινόχρηστων χώρων στα παιδιά και τις οικογένειες της Καλλιθέας».
«Περισσότερους και καλύτερους κοινόχρηστους χώρους»
Ο Δήμαρχος Καλλιθέας, σύμφωνα με την ανακοίνωση, κ. Κώστας Ασκούνης, δήλωσε:
«Η απόδοση αυτού του χώρου στους κατοίκους της Καλλιθέας αποτελεί μια σημαντική στιγμή για τη γειτονιά και για τις Τζιτζιφιές. Ένας χώρος που παρέμενε κλειστός για δέκα χρόνια επιστρέφει σήμερα στους δημότες, πλήρως αναβαθμισμένος, ασφαλής και σύγχρονος.
Συνεχίζουμε με συνέπεια να υλοποιούμε τη δέσμευσή μας για περισσότερους και καλύτερους κοινόχρηστους χώρους, επενδύοντας στην ποιότητα ζωής των πολιτών και ιδιαίτερα των παιδιών και των οικογενειών της Καλλιθέας».
Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι Μαρία Ναυπλιώτου, Δημήτρης Καταλειφός, Αναστάσης Ροϊλός και Σταύρος Σβήγκος, πλαισιωμένοι από έναν δυναμικό 17μελή Χορό.