Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπαρτσελόνα – Οσασούνα 1-0: Ο Ρόκε λύτρωσε τους Καταλανούς

Μπαρτσελόνα – Οσασούνα 1-0: Ο Ρόκε λύτρωσε τους Καταλανούς

Με τον Ρόκε να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, οι Καταλανοί επικράτησαν με 1-0 της Οσασούνα και επέστρεψαν στις νίκες.

Με πολύ κόπο και με πρωταγωνιστή μία από τις μεγάλες της ελπίδες για το μέλλον, τον Βίκτορ Ρόκε, η Μπαρτσελόνα επικράτησε με 1-0 της Οσασούνα στο «Μονζούικ» για την 20η αγωνιστική της La Liga και πήρε βαθμολογική ανάσα.

Ο 19χρονος Βραζιλιάνος άνοιξε λογαριασμό με την ομάδα του Τσάβι και έδωσε στους «μπλαουγκράνα» το πολύτιμο τρίποντο που τους φέρνει στο -8 από την κορυφή της βαθμολογίας.

Μόλις στο 7′ ο Φεράν αποχώρησε τραυματίας με κλάματα και στη συνέχεια η Μπαρτσελόνα που είχε την υπεροχή έχασε ευκαιρίες με τους Λεβαντόφσκι, Πέδρι και Κουντέ, χωρίς να καταφέρει να βρει δίχτυα. Γιαμάλ και Γκουντογκάν έχασαν δύο πολύ καλές ευκαιρίες στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους και στο 63′ ο Κανσέλο έκανε μαγική σέντρα με το εξωτερικό και ο Ρόκε με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι έγραψε το 1-0, πανηγυρίζοντας έξαλλα το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Μπάρτσα.

Tέσσερα λεπτά μετά αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Ουνάι Γκαρσία για την Οσασούνα και τα πράγματα έγιναν κάπως πιο εύκολα για την Μπαρτσελόνα. Στο 70′ ο Γιαμάλ έχασε μεγάλη διπλή ευκαιρία και στο 75’ το διαγώνιο σουτ του Νταβίντ Γκαρσία βρήκε στο δοκάρι του Πένια ο οποίος στο 77′ απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Μονκαγιόλα. Στο 79′ ο Λεβαντόφσκι σκόραρε, αλλά το γκολ του ακυρώθηκε και το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος.

Οι συνθέσεις:

Μπαρτσελόνα: Πένια, Κανσέλο, Κουντέ, Αραούχο, Κουμπαρσί, Γκουντογκάν, Ντε Γιονγκ, Πέδρι (76’ Ρομέου), Λεβαντόφσκι, Φεράν Τόρες (7’ Φερμίν, 62’ Ρόκε), Γιαμάλ

Οσασούνα: Αϊτόρ Φερνάντεθ, Μόχικα, Ουνάι Γκαρσία, Νταβίντ Γκαρσία, Εράνδο, Αρέσο, Τορό (82’ Ιμπάνιεθ), Μονκαγιόλα (82’ Μπάρχα), Ορόθ (67′ Ραούλ Γκαρσία), Μπούντιμιρ (67′ Μπράσανατς), Aρνάιθ (67′ Ρούμπεν Γκαρσία).

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024