Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Τσέφεριν απέκλεισε το ενδεχόμενο να γίνει τελικός Champions League στη Σαουδική Αραβία (pic)

Ο Τσέφεριν απέκλεισε το ενδεχόμενο να γίνει τελικός Champions League στη Σαουδική Αραβία (pic)

Ο πρόεδρος της UEFA ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί τελικός Champions League στη Σαουδική Αραβία

Η Σαουδική Αραβία θέλει να μπει δυνατά στον παγκόσμιο ποδοσφαιρικό χάρτη, ωστόσο ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, διαβεβαίωσε ότι η χώρα της Αραβικής χερσονήσου δεν θα έχει καμία ανάμειξη με το Champions League.

Ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας σε δηλώσεις του τόνισε ότι το Champions League θα παραμείνει αποκλειστικά ευρωπαϊκή διοργάνωση, διαψεύδοντας τα σενάρια, ότι θα διεξαχθεί στο μέλλον κάποιος τελικός στην Σαουδική Αραβία.

Βέβαια, μένει να φανεί εάν θα τηρήσει τα λόγια του, κόντρα στις πολλές πιέσεις που προφανώς υπάρχουν από τους Σαουδάραβες.

Σε συνέντευξή του στην Daily Sabah, ο Τσέφεριν διαβεβαίωσε ότι επί προεδρίας του τελικός Champions League στη Σαουδική Αραβία δεν πρόκειται να γίνει, ενώ απορρίπτει το ενδεχόμενο να συμμετάσχει στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση κάποιος σύλλογος από την Αραβική χερσόνησο.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

«Οι οπαδοί έχουν δείξει τόσο πολύ σεβασμό για το ποδόσφαιρο που δεν θα κάναμε ποτέ κάτι τέτοιο απέναντί τους», είχε αναφέρει επίσης πρόσφατα για το ενδεχόμενο να γίνει τελικός Champions League στη Σαουδική Αραβία. Οσον αφορά στο νέο format του Champions League, είχε δηλώσει: «Μπορώ να πω ότι το νέο σύστημα του Champions League ήρθε για να μείνει. Δεν σχεδιάζουμε τίποτα περισσότερο. Και δεν θα το κάνουμε γιατί πλέον ο φόρτος εργασίας των παικτών και όλα τα άλλα είναι στα όρια».

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024