Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έμερι: «Το σερί τελείωσε αλλά είμαι περήφανος για τους παίκτες μου»

Έμερι: «Το σερί τελείωσε αλλά είμαι περήφανος για τους παίκτες μου»

Ο Ουνάι Έμερι μίλησε μετά την ήττα της Άστον Βίλα, εντός έδρας από την Νιουκάστλ.

Η Άστον Βίλα θα πρέπει να είναι υπερήφανη για τους 17 εντός έδρας αγώνες που παρέμεινε αήττητη στην Premier League και να προσπαθήσει να κερδίσει κάποια προοπτική αφού η Νιούκαστλ έβαλε τέλος στο σερί την Τρίτη, δήλωσε ο προπονητής Ουνάι Έμερι.

Δύο τέρματα του αμυντικού Φαμπιάν Σαρ στο πρώτο ημίχρονο βοήθησαν τη Νιούκαστλ να κερδίσει με 3-1 στο «Villa Park» καθώς οι «ανθρακωρύχοι» έγιναν η πρώτη ομάδα που κερδίζει στο Μπέρμιγχαμ μετά τη νίκη της Άρσεναλ με 4-2 τον Φεβρουάριο του περασμένου έτους.

Η Βίλα είχε 16 νίκες και μόνο μία ισοπαλία κατά τη διάρκεια του αήττητου σερί της, και παρά την ήττα, η ομάδα του Έμερι βρίσκεται στην τέταρτη θέση, μόλις πέντε βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ, η οποία έχει παίξει ένα παιχνίδι λιγότερο.

«Η ήττα θα ερχόταν κάποια μέρα και η Νιούκαστλ άξιζε τη νίκη συνολικά», είπε ο Έμερι, ο οποίος ανέτρεψε την τύχη του συλλόγου από τότε που αντικατέστησε τον Στίβεν Τζέραρντ τον Οκτώβριο του 2022.

«Είμαι πολύ περήφανος για τους φιλάθλους μας και πολύ περήφανος για τους παίκτες με τον τρόπο που το κάναμε. Το σερί τελείωσε γιατί χάσαμε μετά από πολύ καιρό εδώ. Πάντα όταν χάνεις είναι λίγο απογοητευτικό για τους παίκτες και τους οπαδούς, αλλά πρέπει να προσπαθήσουμε να αποκτήσουμε προοπτική για τη συνέχεια».

Sports in

Το νέο «κάδρο» έχει και τον αρχηγό

Η επιστροφή του Κώστα Παπανικολάου αλλάζει τα δεδομένα ενόψει της τρίτης μάχης Ολυμπιακού - Μπαρτσελόνα για την πρόκριση στο final 4

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024