Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Να σφραγίσει την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου θέλει ο ΠΑΟΚ

Να σφραγίσει την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου θέλει ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα τον Πανσερραϊκό, για τη ρεβάνς των «8» του Κυπέλλου Ελλάδας, με τον Δικέφαλο του Βορρά να θέλει να σφραγίσει την πρόκριση στα ημιτελικά.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται απόψε (31/1, 21:00) στην Τούμπα τον Πανσερραϊκό, για τη ρεβάνς του 4-0 στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδος, με τον Δικέφαλο του Βορρά να θέλει να σφραγίσει την πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού.

Τυπική διαδικασία μοιάζει ο σημερινός επαναληπτικός, με το 4-0 του πρώτου αγώνα να μην αφήνει πολλά περιθώρια στην ομάδα από τις Σέρρες. Νάσμπεργκ, Σάστρε, Μάρκος Αντόνιο, Ζίβκοβιτς, ήταν οι σκόρερ του πρώτου ματς.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν πήρε στην αποστολή τον Κοτάρσκι για λόγους ξεκούρασης, τον τραυματία Βιεϊρίνια και το νέο μεταγραφικό απόκτημα, Γιόνι Ότο. Πολλές αλλαγές αναμένεται να κάνει ο Ρουμάνος τεχνικός αναφορικά με την αρχική ενδεκάδα.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ:

Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Σάστρε, Νάσμπεργκ, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Οζντόεφ, Γιαξής, Μάρκος Αντόνιο, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Ρικάρντο, Α.Ζίβκοβιτς, Μπράντον, Τζίμας.

Από την άλλη, η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία ψάχνει κάτι παραπάνω από ένα… θαύμα. Εκτός αποστολής έμειναν οι διεθνείς Μασαρίποφ και Ουεντραόγκο, ο τραυματίας Χατζηστραβός, ο Διαμαντής, ο Θυμιάνης και οι Αυλωνίτης, Ανάκογλου.

Η αποστολή του Πανσερραϊκού:

Κατσίκας, Τσομπανίδης, Μπέργκστρεμ, Πεταυράκης, Πηλέας, Ντάνκερλουι, Μορέιρα, Οικονόμου, Στάκος, Σοφιανός, Μούργος, Τομάς, Ουάρντα, Γούλερι, Χεφτέ, Μασκανάκης, Παπαβασιλείου, Γκοτζαμανίδης, Δεληγιαννίδης, Άλεξιτς.

Sports in

Μοντέιρο – Τσιτσιπάς 2-0: Αντίο με το… καλημέρα στη Μαδρίτη

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχασε εύκολα με 2-0 σετ (6-4, 6-4) από τον Τιάγκο Μοντέιρο και αποκλείστηκε πρόωρα από το ATP Masters 1000 της Μαδρίτης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024