Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βρετανία: Πανικός σε νοσοκομείο - 17χρονος μπούκαρε με αυτοσχέδιο φλογοβόλο και προσπαθούσε να κάψει ασθενείς

Βρετανία: Πανικός σε νοσοκομείο – 17χρονος μπούκαρε με αυτοσχέδιο φλογοβόλο και προσπαθούσε να κάψει ασθενείς

Ασθενείς άρχισαν να τρέχουν έντρομοι στην αίθουσα αναμονής ενός νοσοκομείου προσπαθώντας να σωθούν καθώς ένας νεαρός επιχείρησε να τους κάψει ζωντανούς με αυτοσχέδιο φλογοβόλο.

Αναστάτωση επικράτησε σε μία κατάμεστη αίθουσα αναμονής σε νοσοκομείο του Λίβερπουλ στη Βρετανία, καθώς ένας 17χρονος έβγαλε από το μπουφάν του ένα αυτοσχέδιο φλογοβόλο και άρχισε να επιτίθεται αδιακρίτως σε ασθενείς.

Οι ασθενείς άρχισαν να τρέχουν έντρομοι για να σωθούν από τον νεαρό που άρχισε να επιτίθεται κρατώντας ένα μπουκάλι εντομοκτόνο και έναν αναπτήρα και να σπέρνει τον τρόμο στους διαδρόμους του νοσοκομείου.

Ένα βίντεο, που κοινοποιήθηκε ευρέως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και προκαλεί σοκ δείχνει τον έφηβο να τρομοκρατεί τους ασθενείς στην αίθουσα αναμονής του νοσοκομείου, καθώς κατευθύνει τις φλόγες προς το μέρος τους.

Τα θύματα αρνήθηκαν να κάνουν μήνυση στον νεαρό και το θέμα έληξε

Το βίντεο δείχνει το αγόρι να πηγαίνει προς έναν άνδρα που μιλούσε στο τηλέφωνό του στην αίθουσα αναμονής και να κατευθύνει τις φλόγες προς το μέρος του. Ο άνδρας έσκυψε και έτρεξε να καλυφθεί από τις φλόγες, βγάζοντας μάλιστα το μπουφάν του.

Όμως το αγόρι δεν σταμάτησε εκεί καθώς στη συνέχεια περπάτησε προς έναν άλλο άνδρα, χρησιμοποιώντας το αυτοσχέδιο φλογοβόλο για δεύτερη φορά. Οι φλόγες ήταν στραμμένες προς το πρόσωπο του δεύτερου άνδρα, ο οποίος προσπάθησε να σκύψει για να τις αποφύγει.

Στο τέλος του βίντεο διακρίνονται οι παραβρισκόμενοι να τρέχουν να αφοπλίσουν τον 17χρονο πριν απειλήσει περαιτέρω τη σωματική ακεραιότητα όσων βρίσκονταν στην αίθουσα αναμονής.

Δεν τραυματίστηκε κανείς

Η αστυνομία του Μέρσεϊσαϊντ κλήθηκε στο νοσοκομείο λίγο μετά τη 1:50 μ.μ. της Δευτέρας 22 Ιανουαρίου, μετά από αναφορές ότι ένα 17χρονο αγόρι συμπεριφερόταν αλλοπρόσαλλα.

Όπως ανέφερε η αστυνομία, ο νεαρός ακινητοποιήθηκε από συγγενείς των ασθενών και άνδρες της ασφάλειας του νοσοκομείου και ευτυχώς από την επίθεση δεν υπήρξε σοβαρός τραυματισμός.

Τα θύματα αρνήθηκαν να κάνουν μήνυση στον νεαρό και το θέμα έληξε, με τον 17χρονο να δέχεται ψυχιατρική νοσηλεία.

Εκπρόσωπος του Liverpool University Hospitals NHS Foundation Trust δήλωσε σύμφωνα με τη Daily Mail: «Δεν συγχωρούμε πράξεις βίας ή επιθετικότητας και η ασφάλεια των ασθενών και των συναδέλφων μας είναι προτεραιότητά μας. Έχουμε παράσχει υποστήριξη στους ασθενείς που εμπλέκονται στο περιστατικό και το θέμα έχει παραπεμφθεί στην αστυνομία του Μέρσεϊσαϊντ».

Sports in

Ολυμπιακός: «Ραντεβού» με την ιστορία – Κόντρα στη Φερεντσβάρος για την πρόκριση στον τελικό

Ο Ολυμπιακός δίνει το πιο σημαντικό ματς του στη σεζόν, καθώς αντιμετωπίζει τη Φερεντσβάρος (16:30), με στόχο την ιστορική πρόκριση στον τελικό του EHF European Cup

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024