Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μια βουτιά στα πιο βαθιά νερά…

Μια βουτιά στα πιο βαθιά νερά…

Ο χρόνος «τρέχει», ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί την Τρίτη την Άλμπα στο ΣΕΦ και ο κόουτς των «ερυθρόλευκων» θα πρέπει να χρησιμοποιήσει το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του, τον Μόουζες Ράιτ.

Ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε τον ΠΑΟΚ το βράδυ της Κυριακής στο ΣΕΦ, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να έχει στη διάθεσή του οκτώ μόλις παίκτες. Ναι, έγινε κι αυτό φέτος σε παιχνίδι των «ερυθρόλευκων» και πλέον το ζητούμενο για την ομάδα του λιμανιού είναι να επιστρέψουν άμεσα Πετρούσεφ και Γκος.

Τουλάχιστον αυτοί οι δύο και στη συνέχεια… βλέπουμε. Ο χρόνος «τρέχει», ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί την Τρίτη την Άλμπα στο ΣΕΦ και ο κόουτς των «ερυθρόλευκων» θα πρέπει να χρησιμοποιήσει το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του, τον Μόουζες Ράιτ.

Ούτε ο ίδιος ο Μπαρτζώκας δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι θα έβαζε τον Αμερικανό σέντερ να παίξει έχοντας μόλις μια προπόνηση, αλλά έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα δεν υπάρχει άλλη επιλογή.

Ο Ράιτ θα παίξει εναντίον της Άλμπα, κάνοντας μια βουτιά στα βαθιά νερά της Ευρωλίγκα και μάλιστα σ’ ένα παιχνίδι που ο Ολυμπιακός πρέπει να το πάρει πάση θυσία.

Είναι ξεκάθαρο ότι για την ομάδα του Πειραιά δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη και ο Ράιτ καλείται να «κολυμπήσει» πολύ από το πρώτο του κιόλας παιχνίδι στον Ολυμπιακό.

Ίσως αυτό όμως και να είναι ένα κέρδος για τους πειραιώτες και τον Αμερικανό σέντερ ενόψει της συνέχειας της χρονιάς, καθώς είναι ξεκάθαρο ότι ο Ράιτ έχει καταλάβει απόλυτα την κατάσταση στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή η νέα του ομάδα, λόγω των πολλών τραυματισμών.

Ο Ράιτ θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένος για να κάνει την δουλειά με όσο το δυνατόν καλύτερο τρόπο, κι ενώ δεν ξέρει ακόμα τα ονόματα των συμπαικτών του.

Θα χρειαστεί λοιπόν βοήθεια τόσο από την ομάδα όσο και από τον κόσμο στις εξέδρες του ΣΕΦ, έτσι ώστε να διώξει το όποιο άγχος της πρεμιέρας και μάλιστα σε μια χρονική περίοδο που χαρακτηρίζεται κομβική για τον Ολυμπιακό.

Είναι προφανές ότι ο Ράιτ δεν θα κριθεί από αυτή την πρώτη εμφάνιση, κάτι τέτοιο άλλωστε θα ήταν παράλογο, αλλά έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί τα πράγματα ένα είναι σίγουρο.

Ο Αμερικανός πρέπει να παίξει και ίσως χρειαστεί να παίξει και πολύ για να βοηθήσει τον Ολυμπιακό, σε αυτή την «μάχη» που διεξάγεται υπό δύσκολες συνθήκες.

Τα ριμπάουντ για παράδειγμα είναι ένας τομέας που ο Ράιτ θα μπορέσει να δώσει πράγματα, καθώς με μια προπόνηση δεν γίνεται να μπει ένας νέος παίκτης στα επιθετικά συστήματα μιας ομάδας.

Αλλά θα πρέπει εδώ να σημειωθεί ότι δεν είναι μόνο το παιχνίδι της Τρίτης με την Άλμπα, καθώς ακολουθεί το παιχνίδι με την Μπάγερν στην Γερμανία, το οποίο έχει επίσης μεγάλη σημασία για τους «ερυθρόλευκους».

Κι εκεί ο Ράιτ θα χρειαστεί να δώσει πολύτιμες βοήθειες καθώς ούτε σ’ αυτό το παιχνίδι θα παίξει ο Φαλ.

Ο αγώνας όμως στο Μόναχο είναι άλλη ιστορία, αυτό που προέχει τώρα είναι να νικήσει ο Ολυμπιακός την Άλμπα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Sports in

Μπράιτον – Άστον Βίλα 1-0: Ήττα για τους «Villans» πριν τον Ολυμπιακό, έχασαν και τον Ρότζερς

Λίγες μέρες πριν τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό, η Άστον Βίλα έχασε με 1-0 από την Μπράιτον στο «AMEX» ενώ είδε τον Ρότζερς να αποχωρεί τραυματίας στο πρώτο ημίχρονο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024