Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Στην Κρήτη το πανευρωπαϊκό συνέδριο δημόσιας οδοντιατρικής υγείας

Στην Κρήτη το πανευρωπαϊκό συνέδριο δημόσιας οδοντιατρικής υγείας

Συνάντηση Περιφερειάρχη με τους διοργανωτές του πανευρωπαϊκού συνεδρίου.

Με εκπροσώπους της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Δημόσιας Οδοντιατρικής Υγείας και του Οδοντιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου, συναντήθηκε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, με αφορμή την πραγματοποίηση στην Κρήτη του πανευρωπαϊκού συνεδρίου δημόσιας οδοντιατρικής υγείας. 

 Στη συνάντηση παραβρέθηκε ο αναπληρωτής Περιφερειάρχης Γιώργος Πιτσούλης ενώ την αντιπροσωπεία των οδοντιάτρων αποτελούσαν ο Συμπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Δημόσιας Οδοντιατρικής Υγείας Αριστομένης Συγγελάκης και ο Πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου Γιάννης Σμπώκος. 

 Στη συνάντηση οι εκπρόσωποι των οδοντιάτρων ευχαρίστησαν τον Περιφερειάρχη για τη διαχρονική στήριξη και τις πρωτοποριακές δράσεις της Περιφέρειας Κρήτης στο ζητήματα πρόληψης και προαγωγής της στοματικής υγείας και τον ενημέρωσαν για το επικείμενο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο Δημόσιας Οδοντιατρικής Υγείας, που ανατέθηκε τιμητικά στην Ελλάδα και το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο από τις 3 έως και τις 5 Οκτωβρίου 2024 με τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης.

Σε επίτιμο μέλος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών ανακηρύχθηκε ο Περιφερειάρχης Κρήτης

Στο μεταξύ, σε επίτιμο μέλος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, τοπική διοίκηση Ηρακλείου, για την συμβολή του στην ενίσχυση της ΕΛ.ΑΣ. στο νησί σε υποδομές αλλά και σε υλικοτεχνολογικό εξοπλισμό, ανακηρύχθηκε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

Η εκδήλωση έγινε στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου στο πλαίσιο εκδήλωσης για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, στην οποία παραβρέθηκαν εκπρόσωποι της Αυτοδιοίκητης, η Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης Γωγώ Μηλάκη, Στρατιωτικών Αρχών αλλά και Σωμάτων Ασφαλείας.

Την τιμητική κάρτα μέλους της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Ηρακλείου στον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη για την στήριξη του στο έργο της ΕΛ.ΑΣ., παρέδωσε ο Πρόεδρος της τοπικής διοίκησης Μανόλης Ζαχαριουδάκης.  Ο κ. Ζαχαριουδάκης στην ομιλία του ευχαρίστησε δημόσια τον Περιφερειάρχη για την στήριξη του στο έργο της Αστυνομίας στο νησί, με την ενίσχυση σε υλικοτεχνολογικό εξοπλισμό  αλλά και για την δημιουργία της λέσχης σίτισης στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου με κονδύλια της Περιφέρειας.

Sports in

Πόσα χρήματα έχει κερδίσει μέχρι στιγμής ο Ολυμπιακός από την ασύλληπτη ευρωπαϊκή του πορεία

Αυτά είναι τα συνολικά έσοδα του Ολυμπιακού φέτος από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024