Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
VW Golf R: Προσεχώς συλλεκτικό

VW Golf R: Προσεχώς συλλεκτικό

Η VW αποκαλύπτει τις πρώτες καμουφλαρισμένες εικόνες του ανανεωμένου R το οποίο προδιαγράφεται ακόμα ισχυρότερο και αιχμηρότερο από ποτέ, αλλά και το τελευταίο του είδους του

Μετά τα αποκαλυπτήρια των «απλών» εκδόσεων του ανανεωμένου Golf, η VW δίνει από το Zell am See της Αυστρίας και τον αγώνα στον πάγο που πραγματοποιείται εκεί μια πρώτη γεύση της κορυφαίας έκδοσης του μικρομεσαίου hatchback, R.

Σύμφωνα με τις σχετικές συστάσεις η πρεμιέρα του R αναμένεται να πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι μαζί με την πιο σκληροπυρηνική έκδοση του GTI, Clubsport.

Mέχρι τότε, μια απλή παρατήρηση στις καμουφλαρισμένες επιφάνειες του hot-hatch που αποτελεί αναπόσπαστο μέλος της γκάμας του Golf για πάνω από 20 χρόνια, αποκαλύπτει διαφορετικά σχεδιασμένους προφυλακτήρες, τα νέα φώτα που αποτελούν κοινό παρονομαστή της γκάμας του Golf σε συνδυασμό με το φωτιζόμενο σήμα ενώ οι τροχοί έχουν μια συνάφεια με την έκδοση Golf R 20 Years, τουλάχιστον προς το παρόν, ενώ πίσω τους παρεπιδημεί ένα ισχυρότερο σύστημα πέδησης.

Υπενθυμίζεται ότι η ισχύς στην περίπτωση της παραπάνω επετειακής έκδοσης Golf R 20 Years η οποία παρουσιάστηκε το 2022 η ισχύς του δίλιτρου turbo κινητήρα αυξήθηκε στους 333 ίππους και πιθανότατα αυτό θα είναι το μέγεθος και της ανανεωμένης εκδοχής του μοντέλου καθώς τον πρωταγωνιστικό ρόλο θα εξακολουθεί να έχει ο γνωστός δίλιτρος κινητήρας σε συνδυασμό με κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DSG και σύστημα τετρακίνησης.

Την εικόνα του νέου Golf R αναμένεται να συμπληρώσουν νέα γραφικά και επιλογές ρυθμίσεων μέσα από το πλήρως αναθεωρημένο σύστημα infotainment και τον ψηφιακό πίνακα οργάνων που, έχουν αυξήσει το μέγεθος τους στις 15,0 και τις 12,9 ίντσες αντίστοιχα ενώ αυτονόητα το hot-hatch θα διαθετει σπορ καθίσματα και μια πολεμική αισθητική που να ταιριάζει με τον προσανατολισμό του.

Με δεδομένο ότι η VW έχει ήδη ανακοινώσει ότι η επόμενη, ένατη κατά σειρά γενιά του Golf με ορίζοντα το 2028 θα ασπαστεί την αμιγή ηλεκτροκίνηση, αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο Golf R θα είναι η τελευταία ευκαιρία απόκτησης του hot-hatch με κινητήρα βενζίνης.

Sports in

Κυκλοφορούν και εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι την Μεγάλη Δευτέρα (29/4) θα τεθούν στην διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα (2/5, 19:45).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024