Επίσημο: Στην Μπάγερν Μονάχου ο Μποέ
Η Μπάγερν Μονάχου ανακοίνωσε τον Σασά Μποέ από την Γαλατάσαραϊ.
Η Μπάγερν Μονάχου, λόγω των πολλών τραυματισμών στην αμυντική της γραμμή, δαπάνησε 25 εκατομμύρια ευρώ και έκανε δικό της τον Σασά Μποέ από την Γαλατάσαραϊ.
Ο 23χρονος Γάλλος δεξιός μπακ υπέγραψε συμβόλαιο ως τον Ιούνιο του 2028 και έρχεται να δώσει λύσεις στον Τόμας Τούχελ που αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα στις επιλογές του για τον καταρτισμό της αμυντικής τετράδας.
Ουπαμεκανό, Κίμιχ και Ντε Λιχτ αντιμετωπίζουν ο καθένας τα δικά του προβλήματα και απουσιάζουν από τις υποχρεώσεις των Βαυαρών.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα για μένα. Είναι τιμή μου να παίξω για μια τόσο μεγάλη ομάδα, όπως η Μπάγερν», ανέφερε το νέο απόκτημα των Βαυαρών.
- Βουλιαγμένη και Ολυμπιακός κοντράρονται για την κούπα στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας
- Επιστροφή στη δράση στη Super League – Μεγάλες «μάχες» για τα play out σε Νίκαια και Τρίπολη
- Αντετοκούνμπο για τους Μπακς: «Όταν κάποιος μου λέει να μην παίξω είναι σαν προσβολή για εμένα»
- Μπακς – Σέλτικς 101-133: Νέος διασυρμός για τα «Ελάφια» χωρίς τον Αντετοκούνμπο (vids)
- Η λιτότητα της ΕΠΟ ξεκινά από τη διαιτησία
- Oλυμπιακοί Αγώνες: Στο αρχείο η έρευνα για τον Εστανγκέ – «Νομικό σφάλμα που διαπράχθηκε καλόπιστα»
- Τα σενάρια ως το φινάλε της Euroleague: Πώς βγαίνει πρώτος ο Ολυμπιακός, μέχρι 6η θέση ο Παναθηναϊκός
- Euroleague: Ο Μπαρτζώκας έγραψε ιστορία με 300 ματς στο πάγκο του Ολυμπιακού
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 04.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/enq-1998-sqq-CriDQFQ-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442