Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νίκος Ψαρράς: Η συμβουλή που του έδωσε ο Τζώρτζ Κλούνεϊ και δεν ξεχνάει ποτέ

Νίκος Ψαρράς: Η συμβουλή που του έδωσε ο Τζώρτζ Κλούνεϊ και δεν ξεχνάει ποτέ

Η ιδιαίτερη συνάντηση των δύο ηθοποιών

Ο Νίκος Ψαρράς βρέθηκε προσκεκλημένος της εκπομπής της Αθηναΐδος Νέγκα «Καλύτερα Αργ» στο ACTION24 που προβλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 26 Ιανουαρίου.

Η τέχνη της υποκριτικής

«Η δική μας η δουλειά δεν είναι απλά να πούμε τα λόγια, αλλά να πούμε τι γίνεται ανάμεσα σε αυτά. Εκεί μπαίνει ο ηθοποιός, αλλιώς γιατί ο άλλος να σηκωθεί χειμώνα από το σπίτι του, να έρθει να σε δει και να σε πληρώσει κιόλας. Ο συγγραφέας δίνει ένα κομμάτι της ζωής αυτού του χαρακτήρα που παρακολουθούμε, η δικιά μας η τέχνη είναι να χτίσουμε ένα παρελθόν για τον ρόλο, γιατί δρα έτσι, πώς σκέφτεται, τι θέλει…».

Η εμπερία της Αμερικής

Το κεφάλαιο Αμερική, όπου βρέθηκε το 1999 στη Νέα Υόρκη με δύο υποτροφίες για να σπουδάσει και όχι όπως είπε για να δουλέψει, αφού το θεωρούσε αδύνατον.

«Η γλώσσα, που για εμάς είναι το πρώτο εργαλείο, όταν είναι περιορισμένη λόγω προφοράς, λόγω λεξιλογίου, αμέσως δεν έχεις τις ίδιες δυνατότητες που έχει ένας γηγενής. Στην Ελλάδα ατζέντης μας είναι το κινητό μας που αν χτυπήσει θα απαντήσουμε και θα κλείσουμε μια δουλειά και στην καλύτερη των περιπτώσεων έχουμε μια δικηγόρο η οποία κάνει για εμάς ένα οικονομικό ντιλ και μπορούμε να είμαστε σίγουροι για το πότε θα πληρωθούμε και πώς θα πάρουμε τα χρήματά μας. Στο εξωτερικό δεν ασχολείσαι με αυτά, έξω δυστυχώς είσαι αυτό που σε αντιπροσωπεύει», είπε μεταξύ άλλων.

Η συνεργασία με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο

Ο ηθοποιός έφτασε μάλιστα να κάνει πρόβες και για την ταινία «Μέγας Αλέξανδρος» με πρωταγωνιστή τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο, η οποία δεν έγινε ποτέ τελικά, με τον ίδιο να παραδέχεται: «Δεν με ήθελε εμένα η Αμερική, μου έμαθε άλλα πράγματα, όπως ότι πρέπει να δουλεύω πολύ, ότι δεν πρέπει να τα βάζεις κάτω, ότι κανένας δεν είναι εκεί για να σου φτιάξει τα δικά σου όνειρα, εσύ πρέπει να τα φτιάξεις και να τα κυνηγήσεις και κυρίως ότι είναι μια δουλειά για την οποία πρέπει να ασκείσαι συνέχεια».

Οι συναντήσεις με τους αστέρες του Χόλιγουντ

«Με τον Τζωρτζ Κλούνεϊ, ήμασταν σε μια κοινή παρέα, πρώτη φορά τον γνώριζα και ούτε τον ξαναείδα τον άνθρωπο από τότε. Ήμασταν στο εστιατόριο του Ρόμπερτ ντε Νίρο. Πιάσαμε κουβέντα γιατί καθόταν, έτρωγε απέναντι και μου λέει: ‘Τι έγινε’;, του λέω ότι θα ήμουν σε αυτό το πρότζεκτ, αλλά δεν προέκυψε και ότι είμαι στεναχωρημένος και με ρώτησε τι θα κάνω. Του είπα ‘σκέφτομαι μια πρόταση που έχω να πάω να παίξω τον Νεοπτόλεμο στον Φιλοκτήτη, στην Επίδαυρο το καλοκαίρι’.

Εκείνος με ρώτησε αν έχω παίξει στην Επίδαυρο και όταν του είπα ναι σηκώθηκε και υποκλίθηκε. Με ρώτησε τι θα κάνω μετά την Επίδαυρο και του είπα ότι σκέφτομαι να επιστρέψω εδώ και τότε μου λέει ‘Γιατί; Δεν βλέπεις γύρω σου τι γίνεται; Θες να είσαι ένας από αυτούς»

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024