Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νίκος Ψαρράς: «Τον έχασα πριν από 50 ημέρες περίπου, έφυγε ξαφνικά»

Νίκος Ψαρράς: «Τον έχασα πριν από 50 ημέρες περίπου, έφυγε ξαφνικά»

Ο ηθοποιός μιλά για την απώλεια του πατέρα του και ραγίζει καρδιές

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Νίκος Ψαρράς στο «Πάμε Δανάη». Ο ηθοποιός «άνοιξε» την καρδιά του και μίλησε για την απώλεια του πάτερα του, τον γιο του, το «για πάντα» που θέλει να ζήσει με τη γυναίκα του και τα χρήματα που έχασε στη δουλειά.

«Στις 21 Απριλίου έχουμε πρεμιέρα με το έργο «Σκηνές από ένα γάμο» του Ίνγκμαρ Μπέργκμαν στο δημοτικό θέατρο Πειραιά. Ο Μπέργκμαν είχε πει πως χρειάστηκαν δυόμιση μήνες για να χωρέσει μέσα σε έξι επεισόδια για τη σουηδική τηλεόραση μία εμπειρία ζωής, πριν από 50 χρόνια. Παίζουμε με τη Μαρίνα Ασλάνογλου, μας σκηνοθετεί η σύζυγός μου, Έλενα Καρακούλη, αφορά ένα φαινομενικά τέλειο ζευγάρι μέχρι που ο άντρας ερωτεύεται μία νεότερη. Παρακολουθούμε τη ζωή δυο ανθρώπων που αγαπιούνται βαθιά άλλα η ζωή φεύγει μέσα από τα χέρια τους», ανέφερε αρχικά ο Νίκος Ψαρράς για την παράσταση που θα πρωταγωνιστήσει.

Για την σχέση του με την σύζυγό του και τον γιο του, είπε πως, «οι σχέσεις θέλουν τρυφερότητα, η τρυφερότητα χρειάζεται χρόνο και φροντίδα, δεν σκέφτομαι ποτέ ότι θα ζήσω χωρίς την Έλενα στη ζωή μου. Δεν δίνω ούτε στην Έλενα ούτε στο γιο μας, Πάνο, το χρόνο που τους αξίζει, τρέχω πανικόβλητος από τα γυρίσματα στις πρόβες, άλλα ευχόμαστε να τελειώσει σύντομα. Εύχομαι να είμαστε για πάντα με την Έλενα, εάν τη χάσω θα είναι σα να μου έχουν κόψει το δεξί μου χέρι, φυσικά και θα μου λείπει».

Για την νέα σειρά που θα συμμετάσχει αποκάλυψε: «Την επόμενη χρονιά θα είμαι στη «Μάγισσα» στον ANT1, γράφεται και σκηνοθετείται από την ομάδα των «Άγριων Μελισσών» (Τσαμπάνη, Καλκόβαλης, Χαρίτος). Η ιστορία της «Μάγισσας» διαδραματίζεται το 1816-1817 στην προεπαναστατική Μάνη».

«Έφυγε ξαφνικά αλλά…»

Όσον αφορά την οικογενειακή ζωή του και την απώλεια του πατέρα του, σημείωσε: «Γυρνάω στο σπίτι μόνο για ύπνο. Η σύζυγος μου παραπονιέται και καλά κάνει, ο γιος μου παραπονιέται επίσης, άλλα κάνουν και οι δυο υπομονή και εγώ στενοχωριέμαι πολύ. Έχασα τον πάτερα μου πριν από 50 μέρες περίπου. Ο μπαμπάς μου έφυγε ξαφνικά, αλλά δεν τον αποχαιρέτησα δημοσίως».

«Το πένθος είναι πολύ προσωπικό πράγμα και δυστυχώς το φέρεις για καιρό. Ο χρόνος δεν το γιατρεύει άλλα το επιδεινώνει. Είναι η πρώτη μεγάλη απώλεια που βιώνω. Ο πατέρας μου χτύπησε, έπρεπε να κάνει μία επέμβαση, εγώ τον πήγα στο νοσοκομείο, άλλα τελικά έφυγε από ενδονοσοκομειακή λοίμωξη. Είναι σκληρό να χάνεις τους γονείς σου, άλλα είναι η φυσική ροή των πραγμάτων, τα παιδιά πρέπει να κηδεύουν τους γονείς και όχι το αντίθετο», εξομολογήθηκε.

Για τις οικονομικές δυσκολίες που έχει περάσει, σχολίασε: «Στη δεκαετία της οικονομικής κρίσης εμφανίστηκαν πολλοί φερέλπιδες παραγωγοί που δεν είχαν καμία σχέση με τη δουλεία μας κι εκεί την πατήσαμε πολλές φορές. Αυτοί οι παραγωγοί έρχονται σαν κομήτες, κάνουν το κέφι τους, οι δουλειές τινάζονται στον αέρα κι εσύ μένεις απλήρωτος και άνεργος από επιπολαιότητες. Υπάρχουν πολλοί συνάδελφοί μου, που εξαιτίας αυτών των παράγωγων τέλειωσαν τις δουλειές, έμειναν απλήρωτοι και έτρεχαν στα δικαστήρια».

«Αυτό είναι το άδικο στη ζωή»

Στη συνέχεια, ο γνωστός ηθοποιός τοποθετήθηκε για την τραγωδία των Τεμπών: «Είναι σα να έγινε ένας τεράστιος σεισμός από τη στιγμή που χάθηκαν αδίκως τόσες ζωές, έχω ταξιδέψει με τρένα κι ένιωθα ασφαλής. Ταξιδέψαμε για την κηδεία του πατέρα μου με αεροπλάνο, έλεγα στη γυναίκα μου να πάμε με το τρένο, «πιο γρήγορα θα φτάσουμε», λίγες μέρες πριν το δυστύχημα. Λυπάμαι και σκέφτομαι πολύ για τους γονείς που έχασαν τόσο νέα παιδιά, αυτό είναι το άδικο στη ζωή. Μέσα από τα μάτια του παιδιού σου ξαναγνωρίζεις τη ζωή, υπάρχουν πράγματα που του εξηγείς άπλα & άλλα που του λες ότι δεν είναι έτοιμος να τα ακούσει ακόμη».

«Ο Πάνος σοκαρίστηκε που έχασε τον πάππου του, του βγήκε μεγάλη στενοχώρια, του είπα πως κι εγώ σκεφτόμουν πάντα πως θα είναι η στιγμή που θα χάσω τους γονείς μου. Το μεγαλύτερο άγχος μου ήταν πως θα γυρίσω να κοιμηθώ μόνος στο σπίτι, άλλα αγκαλιάζοντας εσένα και τη μαμά, η μίση μου λύπη έφυγε. Ο γιος μου, μού είπε “αν φεύγει η λύπη με την αγκαλιά, μόλις παρκάρεις θα σε αγκαλιάσω”», συμπλήρωσε αναφερόμενος στον γιο του.

Τέλος, ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για τον Γιώργο Κιμούλη και την δικαστική διαμάχη μεταξύ κάποιων ηθοποιών με τον σκηνοθέτη.

«Ο Γιώργος Κιμούλης μας έκανε αγωγές, εγώ δεν απάντησα με αγωγή, ζήτα από όλους μας αποζημίωση, άλλα το θέμα βρίσκεται ήδη στη δικαιοσύνη. Εδώ και ενάμιση-δυο χρόνια, δεν έχω μιλήσει ανοιχτά γι’ αυτό το θέμα, ας μείνει ως έχει, εκεί που έπρεπε να μιλήσω πάντως μίλησα & περιμένουμε την απόφαση», κατέληξε.

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024