Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νίκος Ψαρράς: «Η ιδέα ότι δεν θα ξαναπώ την λέξη «μπαμπά» με πληγώνει»

Νίκος Ψαρράς: «Η ιδέα ότι δεν θα ξαναπώ την λέξη «μπαμπά» με πληγώνει»

Ο ταλαντούχος ηθοποιός πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση «Σκηνές από ένα γάμο» στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Ο Νίκος Ψαρράς κι η Μαρίνα Ασλάνογλου παραχώρησαν συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! ΜΕΛΙΝΑ ΑΣΛΑΝκαι μίλησαν για την έννοια του γάμου στην καθημερινότητά τους, αλλά και τις απώλειες στην ζωή τους.

Μαρίνα, είσαι παντρεμένη με τον δικηγόρο Δημοσθένη Πέππα και εσύ, Νίκο, με τη σκηνοθέτιδα Έλενα Καρακούλη, η οποία μάλιστα υπογράφει τη μετάφραση-δραματουργική επεξεργασία και σκηνοθεσία της παράστασης. Πώς βλέπετε την εξέλιξη της δικής σας σχέσης μέσα στον γάμο;

Μαρίνα: Θέλει προσπάθεια και από τους δύο. Είναι σαν λουλούδι, το οποίο για να ανθίσει πρέπει να το φροντίσεις, να το ποτίσεις. Αν το αφήσεις, θα σε αφήσει και αυτό. Επίσης, δεν πρέπει να αφήνεις ούτε το γυναικείο ούτε το μητρικό ούτε το ερωτικό στοιχείο να υπερτερήσει. Όλα πρέπει να είναι σε ισορροπία.

Νίκος: Εγώ δεν έχω αισθανθεί παντρεμένος με τη βαριά έννοια του όρου. Μας ήρθε πολύ φυσιολογικά η απόφαση να παντρευτούμε, έγινε εύκολα και αυθόρμητα. Αν κάτι άλλαξε με τον γάμο, θα έλεγα πως η ζωή μου έγινε πιο ήσυχη. Δεν νιώθω ότι με πνίγει ή με περιορίζει. Δεν έχω σταματήσει να είμαι ο εαυτός μου.

Και πριν από δύο μήνες έφυγε από την ζωή ο πατέρα σου.

Νίκος: Μπορεί να έφυγε, αλλά είναι πάντα μέσα μου. Η ιδέα ότι δεν θα ξαναπώ την λέξη «μπαμπά» με πληγώνει. Αλλά όλοι το περνάμε αυτό κι αυτή είναι η φυσιολογική ροή των πραγμάτων, τα παιδιά να κηδεύουν τους γονείς κι όχι το αντίθετο, το οποίο δεν αντέχεται. Είμαι τυχερός κι ευγνώμων που είχα αυτόν τον πατέρα.

Μαρίνα: Εγώ δεν έχω αντιμετωπίσει μεγάλη απώλεια στην ζωή μου. Όμως έχω διαβάσει αρκετά για την απώλεια κι αυτό με γαληνεύει. Θυμάμαι ότι στα 4 μου ανακάλυψα το Μονόγραμμα του Ελύτη, το διάβασα και με μάγεψε. Ακόμη και τότε, που δεν μπορούσα να καταλάβω τις έννοιες της αγάπης και της απώλειας. Τώρα μπορώ.

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024