Τετάρτη 08 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Κέβιν Κόστνερ: Η πρώην σύζυγός του τον απατούσε πριν το διαζύγιο; - Σάλος με τις αποκαλύψεις

Κέβιν Κόστνερ: Η πρώην σύζυγός του τον απατούσε πριν το διαζύγιο; – Σάλος με τις αποκαλύψεις

Ο ηθοποίος είχε έντονη δικαστική διαμάχη μέχρι να καταλήξει σε διαζύγιο.

Ο Κέβιν Κόστνερ βιώνει δύσκολες στιγμές στην προσωπική ζωή του το τελευταίο διάστημα. Ο ηθοποιός σύμφωνα με δημοσιεύματα φαίνεται να είχε έντονες υποψίες ότι κάτι «έτρεχε» ανάμεσα στη σύζυγό του Κριστίν Μπαουμγκάρτνερ και τον τραπεζίτη Τζος Κόνορ, πολύ καιρό πριν χωρίσουν.

Η παράλληλη σχέση της πρώην συζύγου και οι υποψίες

Μάλιστα, πριν λίγες ημέρες πήρε διάσταση το γεγονός ότι η 49χρονη βγαίνει με τον συνομήλικο της Κόνορ. πολύ νωρίτερα από την αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε εναντίον του 68χρονου διάσημου ηθοποιού. Η Μπάουμγκάρτνερ υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον σταρ του Χόλιγουντ μετά από σχεδόν 19 χρόνια γάμου, επικαλούμενη «ασυμβίβαστες διαφορές». Ο 49χρονος χρηματιστής είναι επίσης χωρισμένος και πατέρας τριών παιδιών.

Σύμφωνα με το Us Weekly ο Κόστνερ είχε υποψιαστεί ότι «κάτι συνέβαινε μεταξύ της Κριστίν και του Τζος», πολύ καιρό πριν την τελική ρήξη στη σχέση του. Πηγή μάλιστα ανέφερε στο περιοδικό ότι η στενή σχέση που είχε η Κριστίν με τον Τζος ήταν το μεγάλο πρόβλημα στον γάμο του Κόστνερ.

Οι φουροτύνες για το πρώην ζευγάρι ξεκίνησαν νωρίς

Το δύσκολο διαζύγιο και η συμφωνία του πρώην ζευγαριού

Τον Μάιο του 2023, η Κριστίν κατέθεσε αίτηση διαζυγίου μετά από 19 χρόνια γάμου για «αγεφύρωτες διαφορές». Το διαζύγιο βγήκε αρκετούς μήνες αργότερα, μετά από μεγάλη δικαστική διαμάχη.

Συγκεκριμέμα, μετά από μια σκληρή νομική μάχη κυρίως για τα οικονομικά τους, ο Kέβιν και η Κριστίν κατέληξαν σε συμφωνία διαζυγίου τον Σεπτέμβριο του 2023. Το ζευγάρι κυκλοφόρησε τότε μια κοινή δήλωση που δόθηκε στη DailyMail.com η οποία έγραφε: «Ο Κέβιν και η Κριστίν Κόστνερ κατέληξαν σε φιλική και αμοιβαία συμφωνία για την επίλυση όλων των ζητημάτων που σχετίζονται με τις διαδικασίες διαζυγίου τους».

Η διατροφή για τα 3 παιδιά

Το πρώην ζευγάρι απέκτησε τρία παιδιά κατά τη διάρκεια του γάμου του: τον Cayden, 16, τον Hayes, 14, και την Grace, 13. Μετά από μια διήμερη ακρόαση, η Κριστίν έλαβε 63.000 δολάρια το μήνα για την υποστήριξη των παιδιών τους, ποσό πολύ χαμηλότερο από τα 165.000 δολάρια που είχε ζητήσει.

Sports in

Η αποκάλυψη του Ιωάννη

Ο Παπαπέτρου ήταν ο παίκτης-κλειδί στη σειρά με τη Μακάμπι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 08 Μαϊου 2024